Eimin problemini onu krmadan nasl syleyebilirim..

snoopy05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
6
0
86
Samsun
Arkadaşlar merhaba,

siteye yeni üye oldum. bir problemim var ama nasıl söyliycem bilemiyorum.

eşimin garip bir huyu var, daha doğrusu tik gibi bişey. Cinsel organını kaşıyor, tutuyor, çekiştiriyor. tam anlatamadım ama garip bi görüntü oluyor. hani bazen yolda erkekler yapar ya..farkında olmadığı için başkalarının yanında da yapıyor bazen. bi kaç kere uyardım ama pek fayda etmedi. hatta bi kere kayınvalidem de uyardı, oğllum yapma şunu diye.ben de çok kötü oldum o zaman..

Bir problemin mi var acaba filan dedim ama..kırmak da istemiyorum ama bazen çok kötü oluyorum..

nasıl çözebilirim bu sorunu bana bir akıl verin..nasıl söyliyecemi bilemedğim için, suratımı asıyorum, o da başka bişey var sanıyor, of bana bi akıl verin lütfen..

canım bence sorun psıkolojık olabılır.bır uzmana danışın bence.nasıl davranacagın hakkında bılgı alırsın en azından

ben hiç hoşlanmam çokşşükür eşimde de görmedim bazen dışarıda görünce eşime sordum bi kere sen bilirsin erkeksin neden böyle yapıyolar çok iğrenç filan dedim çok afedersiniz ama çamaşırı rahat değildr filan dedi acaba öyle bişey olabilir mi siz eşinizi daha iyi tanırsınız..

canım bu durum tamamen psikolojik bence, kendi farkındamı kasıdıgının yani kasınıyorda mı kasıyor öle ise ürolojiye gitsin belki mantar filan vardir, farketmiyorsa psikolojiktir bir psikologtan yardım alın. zor bir durum ya insan rahatsız olur inşlallah çözersiniz bu sorunu:hulya:

mantar gibi bir problem var mı bilmiyorum ama dıştan görünür bşey yok.

çamaşır olayı da değil, çünkü her çaamşırda mı aynı şey olur?

bence de psikolojik. evlenmeden önce de böylemiydi bilmiyorum, ya açık açık sormam lazım ama soramıyorum işte. konuyu nasıl açıcam?

özel mesaj gönderen arkadaş, yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyomuşum.
inşallah çözüm buluruz ne diyeyim

ıki ihtimal var ya ürolojik ya psikolojik
Ama senin asıl sorduğun bunu eşinle nasıl konuşacağın
Bence bu onun sağlığı için önemli bi konu
Heryerde mahçup olacağına bi kez kırılsın
Sakin ve sevecen biçimde böyle bişey farkettiğini ağrı sızı yada bi kaşıntı mı var
Sorup çözüm üretmek istediğini ifade etmelisin

"aşkım mantar kremi alalım mı eczaden kaşıntın çoğaldıysa , bir yerin ağrımıyor değil mi hayatım?" diye sorunun psikolojik olup olmadığını anla. her iki durumda da tedavi olabilir. takma kafana bence. eşin o senin, aranızda ayıp-kusur olmaz.

canim bence deki ... askim hayirdir camasirin lastikleri sikiyormu? istersen yeniden bi camasir alalim felan de... ama gecistirme lafi cevap vermek istemezse hiii gidip alalimmi istiyorsan ben alirim gider de!

açık açık söyle ya sen başka kadınlara gitip bir halteyledin ve sana :sinifsinif:bir cinsel hastalık bulaştı sürekli orayı kaşıyıp duruyorsun yada beni sinirlendirmek için sürekli eline mukat olamıyorsun kaydirigubbakcemileyada cinsel ruhsal bir sorunun var

eşinin sorunu ne bilmem ama
o senin eşin aynı yatağı paylaşıyorsun..
neden söylemekten çekinesin ki
doğru kelimelri kullanmazsam kırılır diye korkuyor olabilirsin ama eşinin neye kızıp neye küseceğini gene en iyi sen bilirsin...
al karşına evde oturuken dikkatimi çekiyor sürekli bunu bunu yapıyorsun bi sorun mu var mantar falan gibi bi doktora mı gitsen artık tik gibi oldu ve benim dışımdaki insanlarında dikkatini çekmeye başladı yanlış anlaşılabilirsin...
artniyetle yapmıyorsundur ama dikkat çekiyor...
gibi bişeyler söyle

Acik ve net söyle....Neden böyle yapiyorsun, cok cirkin bir görüntü oluyor, diye....:hulya:

Bunda kirilacak darilacak ne var? Siz kari kocasiniz, böyle seyleri tabikide paylasacaksiniz........bence hic cekinme ve direkt sor....Belki kendi farkinda bile degildir....

Bencede açık açık konuş...onu kırmaktan çekindiğini belirt ama konuşmazsamda olmayacak hiç hoş görünmüyorsun toplum içinde falan de..

eşi sensin canım açıkça konuşacaksın.ama kayınvaliden ne kadar annesi olsa da , onun bu konuda konuşması çok garip.yani ne bileyim bana çok saçma geldi.

oğlunu uyarmişdır eskiden beri öylemi
psikolojik mantar olsa sanada gecer zamanla geçiyor bir süre unutsa

canım nasıl söylesem diye düşünme bile bence

yenimi evlisiniz neden çekiniyosun sen onun eşisin
bu bi rahatsızlık psikolojik yada değil sonuçta bi durum var ortada
ama bana iltihabik bi durum gibi geliyor

yada daha önce geçirmiş ve hala ufakda olsa bi sıkıntısı var

kesinlikle üzerinde durmalısınız

canım bunu bazı erkekler maalesef yapıyolar seninkini sanırım huy haline gelmiş o öle yapmaya başladığı anda yanında ol ve engelle direkt söle bu farkına varınca zaten bırakacaktır üzülme ayrıca o gülücük koyan arkadaşta biraz ayıp etmiş gülüncek bişey değil bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…