Eimin yalanlar...

bir mesleğin var mı?
kaç yaşındasın?çocuklar kaç yaşında? çok sordum ama ona göre yorum yapıcam.

bu tür olaylar ne kadar çok olmaya başladı artık.
herkes kendine eğlence arıyor.
sanalda flört etmek kolay geliyor millete.
yazık, erkekler ne kadar iradesiz böyle.
Allah şaşırtmasın.

anladım canım öncelikle sakin olmaya çalış.sakin kafanla düşünmeye çalış.biliyorum kötü bir durum.ama ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz.karışık bir durum evet aslında ne yorum yazsam bilemedim.çocuklarında ufakmış.

Çok genç evlenmişsin, 18 yaşında çocuğun olduğuna göre.
Neyse benim sana tavsiyem şu anda bir işin yoksa ailenden de destek görmeyeceksen; önce eşini bir pişman et. Bir süre burnundan getir. Mümkünse ailende kal bir süre. Sonra aranız düzelse bile bir meslek sahibi ol, kendini geliştir. Kurslar filan vardır. Biraz kendine donanım sağla. Bu sireç içinde tartarsın kocanı, düzeldiyse ne ala. Kendini geliştirmiş bir kadın olursun. Yok benzer veya başka sorunlar yaşamaya devam edersen, artık başın dimdik, ekonomik özgürlüğün elinde olduğu için yolunu ayırabilirsin. Kısaca, daha yaşın çok genç, herşey var hayatta. Yarından tezi yok, bir meslek öğren.

Doğrudur ama siz iyi hazırlanırsanız birşeylere karşı çıkabilecek cesaretiniz olur. Birileri bir yerden başlamazsa devran sürer gider. Hem kendinizi hazırlarsanız böyle birşeye boşanmasanız bile eşinizin silkelenmesi için faydalı olur bence.

sen ne yapmak istiyorsun yani boşansan ne yapacaksın.durumun biraz zor çocuk işsizlik gelenkçi bi toplum sende farkındasın.aldatma herşekilde aldatmadır bunu kesinlikle kabuleiyorum ister fiziksel olsun ister ruhsal ben affedemiyorum AMA şöylede bişey var belki sadece meraktan girmiştir bide bu açıdan düşünsen belki olaya biraz daha olumlu akarsın yani sitede neler oluyor yada internette insanlar bunun içinmi zaman geçiriyor gibi düşünmüşütr.onlar için belkide futbol maçına ilgi duymak gibidir bu tarz sitelere üye olmak.ayyyyyyyy bilmiyorum ki aklıma başkada bişey gelmiyor ki.

benim eşim çok zeki bir insandır atacağı her adımı hesaplayarak atar meraktan olduğu zannetmiyorum çünkü benim bakabileceğimi ve asla affetmeyeceğimi bilir neden yaptığını anlayamıyorum

neden yaptığını anlamaya çalışma
yorma güzel kafanı
çünkü bunun nedenini anlamaya çalışmak seni sana düşürür
hoş bi açıklaması da yoktur zaten
öyle yapıverirler işte
düşünmeden...
canları öyle ister
sıkıntıya,heyecansızlığa,sakinliğe gelemezler
bi tat bi doku hesabı
öyle kandırıverirler
böyle aldatıverirler
sebepsiz yani
toparlamaya çalış kendini.onu en fenasından cezalandırmak için güç topla
zaten başka ne yapabilirsin

dur canım dur,sanal bi eğlenceye kapıldı diye evlilik bitirmek kolaymı,saçmalama..demesi kolay tabi,boşan affetme onu diye.benimde başıma geldi benzer olay köpek gibi pişman oldu,bi daha yaparmı bilmem ama sanaldaki o pislik için 12 yıldır sevdiğim adamı niye boşayayım..pişman olmasaydı biterdi tabi..kolay değil bu boşanma işleri..belki boşandıktan sonra keşke diyeceksin..adı üstünde sanal..yalan dolan üstüne..şeytan dürtmüş,heyecana kapılmış işte,yanlış yapmış tabi..almıştır o şimdi ağzının payını..ama süründür biraz..sahi eşinin tavrı nasıl? kendini inandırmak için çaba sarfediyormu?benim eşimde dedi, gerçek hayatta olsa böyle bişeye cesaret edemezdim ama oraya oturunca yazılıyo işte dedi.herşey geçecek canım..emin ol erkeklerin %90 ı yakalanmayacağını bilseler,sanalda böyle şeyler yapmaya hazırdırlar,hatta gerçekte bile..benim eşimden kimse ummazdı yaptı..burnunu sürtmelisin

birliktelikler de hislerini yaşamak aleni olabilseydi, olsaydı,
adamın da kadının da giz leri olmazdı.. mümkün olamazdı..
duyabilme cesaretimiz gelişmemiş çünkü..
"herşeyin bir adabı var"a alışmış gidiyoruz..
içsel olarak öfkelenmemiz gerektiğine kodlanmış zihinlerimiz.. ..
düşünüyorum da; isterdim sanırım mesela bu alışmışlık değişsin.. göründüğümüz gibi hadi olamadık diyelim
olduğumuz gibi görmek/görünmek isterdim..
oradan buradan kırpıpkırpıp yaşamak yerine,
dostoğru olabilmek.. birlikte devam etmek yaşamaya.. veyahut durdurmak..
ama açıkyüreklilik ile başından.. sonradan biriktirmeye müsade etmeden..

benimkide önce inkar etti,taki casus programın yakaladıklarını gözünün içine sokana kadar,hala yalan söylemeye devam etti ama ben üzerine basa basa bana doğruyu söyle çabuk anlat bak gidiyorumm diye defalarca söyledikten sonra anlattı bişeyleri ama yalan ama doğru,bi oyun sitesinde bi pislikle yazışmıştı benimkide..o inkar ettikçe bak sinirleniyorum anlatacakmısın diye bastır bastırabildiğin kadar..sen anlatmassan ömür boyu şüphe içinde kalıcam de..ama devamlı bastır,onun inkar etmesine fırsat verme,büyük kavga çıkarttınmı sen?

onun aslında olayın ciddiyetine varması lazım yani gerçekten hata yaptığına önce kendi inanması lazım.kendi kabullenemiyor belki normal görüyor kendince.ne bileyim.çok zor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…