yine yalancı aldatan bir adam, kuyruğu dik tutacak diye kabullenmiyor. Bu kadar detyacı bir adam napar ne eder yine girişir bu işlere , ne olacak sanki evden girmeze ofisinden girer sahte isimlerle. Doyumsuzluk bu işte, rahatlık BATIYOR bu tür erkeklere. Bilemiyorum evli olsam ve kocam bu işlere girişse ne yaparım, ama büyükte konuşmaktan korkarım, ben sevgilimim olacak pisliğin ank...nette çirit atıp boy boy resim koymasını bile hazmedemedim. Bir başlık vardı sevgi nefrete dönüşür mü diye, beni yok sayıp, beni çiğneyenden evet nefret edebilirim, geçmiş günlerin ondan hatırı olaydı o yapmazdı, ben neden saygı duyayım. Konuyu uzattım ama seylul hanım cidden kabullnemesi çok zor bir durum, üstüne bir de mecburiyetleriniz, belki de eşiniz sizin bu mecburiyetlerinize güvenerek bu işe girişmiştir. Öğrense bile ne yapacak, işi yok, çocuklarımız var, biri hasta, nereye gidecek.. erkeklerin zaten kadınların güçsüz olmalarını istemelerinin kökünde de bu var, bir şeylere mecbur olmaları..Allah yardımcınız olsun, inşallah ar damarı sandığım kadar yırtılmamıştır ve hatasını kabul etme meziyetine erer.Böylece siz de ağırlığınızı koyabilirsiniz. Merak ediyorum bu işin sonunu çünkü her geçen gün aynı hadiseyle karşılasan kadın sayısı hızla artıyor. Allah sonumuzu hayretsin.