- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi Alonedarkkkk
-
kendisi benden 10 yaş büyük bana hep erkeklerin bir geçiş dönemi olduğunu söylerdi ama ben sana yeniden aşık oluyorum derdi herşeyi yalanmış demekki şimdi ben bu insanla aynı çatı alltında nasıl yaşıyayım nasıl güveneyim ona özgüvenimi her şeyimi kaybettim annemdi babamdı arkadaşımdı dostumdu o benim her şeyimdi yaşama sebebim yaşam gücümdü o benim şimdi ben nasıl tutunayım hayata onsuz
bir mesleğim yok çocuklarım 3 ve 8 yaşında doğuda yaşıyorum severek evlendiğim için ailem boşanmama izin vermez 26 yaşındayım
mynetteki şifresini ben pc den kalkar kalkmaz değiştirmiş artık giremiyorum bende başka isimle adres aldım az önce kimlik bilgilerini falan değiştirmiş yaşadığı şehire varana dek hep değiştirmiş ben ispatlayamayayım diye çalışma konusundaki sıkıntılarımı yazmıştım oğlum hasta ayrıca hemşeriyiz biliyorsun burada iş imkanları çok kısıtlı bir iş tecrüben yoksa nerede çalışabilirsinki saç baş konusuna gelincede zaten kendine bakan biriyim sürekli değiştiririm kendimi bu onun umrunda olmaz sanırım yorumun için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?