Eimin yalanlar...

Dur bakalım hemen yargılama.
Şifre kırıp başkalarının adresine girenler var belki aranızı bozmak için birileri yapmıştır.
Bunları da göz önünde bulundurmak gerekir.
yaptıysa da kabul etsin ve çocuklarınız için bir şans ver bence.
Bir daha yapmayacağına kesin söz al ve hissettirmeden takibe al.

evli kalsan hep güvensizlik,her adımında sorgulama,takip etme,bir çok şeyi paylaşamama belki... boşansan çocuklar var,aile var,çalışıyorsun vs..
çok zor canım.allah yardımcın olsun.ama evli kalıcaksan bence de burnunu iyice sürt.

üstele bakalım eninde sonunda kabul edecektir.taviz verme sakınha.

seylul yazdiklarindan yola cikarak diyorum ki, tamam cok agir, bile bile o adamla ayni yataga girmek cok acidir, her yuzune baktiginda yaptiklarini gormek...
Ama ayrilacak gucun yoksa bence hic desme yapabilirsen iyi bir goz dagi ver ki bidaha cesaret edemesin (Bilmiyorum ne kadar etkili olur ama alismis kudurmustan beterdir yapacak adam
herseyi goze alir gene yapar, guclu ol)

hani derler ya erkekliğin kuralı inkar etmektir diye,eşininkide o hesap işte..sen ona deki,ben salakmıyım,yaptın madem dahada düşürme kendini,beni sinir etme de yık dök yap bişeyler diycemm amma mantıklı düşün sen,kendimi senin yerine koydum o yüzden sinirlendim biraz,bana bakma sen ama ben olsam evi başına yıkmıştım,aslında en büyük tepki tepkisizliktir derler.sen en iyisimi gerçeği kabullenip anlatıncaya kadar bana dokunma benimle konuşma de ve çekil onun yanından,evinden falan çıkmaya kalkma ben yaptımda ne oldu,sokaklar öyle korkutucuki

yine öyle olacak bitanem,sen genel olarak düşün eşini,bi olaya bakarak bunları düşünme lütfen.ben iki satır yazıyı gördüm diye balkon demirlerine çıktım komşum çekti yakaladı son anda,apartmanı ayağa kaldırdım bu acıyla nası yaşarım diye..unutuldumu hayır,hatta bu sabah kahvaltıda dedim,nası başkasına aşkım yazrsın sen diye,oda off aptallıktı bidaha asla olmayacak,yuvamın kıymetini anladım dedi,şimdi eskisinden daha iyiyiz,çok çok iyi olmasakta biraz daha iyi bi adam oldu..eşin telaşlımı,sana ispat edicem bneim yapmadığımı falan diyormu,seni kaybetme korkusu ne durumda?

mavili_06 arkadaşımızın dediği gibi yap canım sen.yani yaklaşma bir süre kendini uzak tut zaten yapamazsın istesende.soğuk dur ki tepikini anlasın.er geç anlayacaktır hatasını.bekle bakalım ne gösterecek zaman.

mavili_06 sana da geçmiş olsun canım ,inşallah eşin hatasını anlamıştır ve yuvanız da mutlu olursunuz.bu erkeklerin burnunuı hakikaten sürtmek lazım.feminist değilim ama bazen hakedenede yapmak lazım valla.

aa eşiminde öyleydi,konuşmasıyla inkar etmekte üstüne yoktur ama bunlar boş..asıl olan pişman olup olmadığı daha önce hiç buna benzer bi durum oldumu?ne kadarlık evlisiniz?kabul etmiş yada etmemiş gerçeği değiştirmeyecek bu..belki öğrenip incinmemen daha iyi olacaktır ama kesinlikle bana anlatmalı diyorsan ısrar et,tavrını koy seni kaybetme korkusu sarsın.inanmış gibi görünme acaba o yapmadımı deme..yemin ettir bakalım,inancı yüksekse,yüz ifadesinden anlarsın..kurana el bas deyince benimki kızarmıştı..

bir mesleğim yok çocuklarım 3 ve 8 yaşında doğuda yaşıyorum severek evlendiğim için ailem boşanmama izin vermez 26 yaşındayım

canim erkek milleti işte çoğusu böyle uçkurlari söz konusu olunca
basitleşip iyicene adileşiyorlar:gitme:
affetme süründür mynet adresinede gir
onu aşağilayici şeyler yaz profiline
misal:ben karimi aldatan eşeğin tekiyim falan diye
sonra kocana göz daği ver ki korkup bidaha o cesareti kendinde bulamasin
boşancam senden de bence
kendinde köklü değişiklikler yap mesela bir işe gir hem kafan dağilir
hem ekonomik özgürlüğün olur
kendinle ilgilen saçini başini değiştir adam apişip kalsin:icecream:
bu arada o yokmuş gibi davran seslenmeden konuşma yoksay hayatinda onu:1rolleyes:

yalanciya bak başkasi yapmişmiş o hesabi, resmi kim nasil ele geçirip koydu
resminide hackledilermi acaba beyfendinin
buna kim inanirfisfisfis kadir inanir-tatlicadiarzu-

yine aldatma konusu bu erkekleri napmalı yaaa
ne yüzsüz şeyler bunlar sonuçta evdeki kadın değilmi offf sinir oldum bak şimdi
demişya erkeklerin değişimi olur diye evet oluyor anrapoza girmeye başlamış galiba
yaşım ilerlemeden ne kadar çok kadınla birlikte olabilirsem o kadar iyi diye düşünüyor galiba

hiç taviz verme o yok gibi yaşa burnu sürtülsün

hemşeriyiz derken dadaşmisin Erzurumdamisin yani:1shok:
bakimsizsin demedim canimcim
kendine daha fazla bak ilgilen onla ilgilenmeki kudursunvereliniortak
iyi bir ders vermelisin bence aile büyüklerini soksan araya:uhm:

yine yalancı aldatan bir adam, kuyruğu dik tutacak diye kabullenmiyor. Bu kadar detyacı bir adam napar ne eder yine girişir bu işlere , ne olacak sanki evden girmeze ofisinden girer sahte isimlerle. Doyumsuzluk bu işte, rahatlık BATIYOR bu tür erkeklere. Bilemiyorum evli olsam ve kocam bu işlere girişse ne yaparım, ama büyükte konuşmaktan korkarım, ben sevgilimim olacak pisliğin ank...nette çirit atıp boy boy resim koymasını bile hazmedemedim. Bir başlık vardı sevgi nefrete dönüşür mü diye, beni yok sayıp, beni çiğneyenden evet nefret edebilirim, geçmiş günlerin ondan hatırı olaydı o yapmazdı, ben neden saygı duyayım. Konuyu uzattım ama seylul hanım cidden kabullnemesi çok zor bir durum, üstüne bir de mecburiyetleriniz, belki de eşiniz sizin bu mecburiyetlerinize güvenerek bu işe girişmiştir. Öğrense bile ne yapacak, işi yok, çocuklarımız var, biri hasta, nereye gidecek.. erkeklerin zaten kadınların güçsüz olmalarını istemelerinin kökünde de bu var, bir şeylere mecbur olmaları..Allah yardımcınız olsun, inşallah ar damarı sandığım kadar yırtılmamıştır ve hatasını kabul etme meziyetine erer.Böylece siz de ağırlığınızı koyabilirsiniz. Merak ediyorum bu işin sonunu çünkü her geçen gün aynı hadiseyle karşılasan kadın sayısı hızla artıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…