Eimin yalanlar...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: üzülsem mi kızsam mı bilemedim....canım gerçekten kötü bir durum yaşadığın,fakat çaresi olmayan bir dert değil....mavili 06 arkadaşımızın yazdıklarını o kadar tutarlı ve mantıklı buldum ki,buradan kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum...
bitanem...ilk başta üzülmeyi bir tarafa bırakmalısın...sakin kafayla daha iyi düşünebilirsin çünkü...unutma ki bu durumu da atlatacaksın ve yine yüzün gülecek...elbette şu an büyük bir üzüntü yaşadığın için sana bu çok uzak gelebilir...fakat düşünsene bir ,ne kadar acı günler yaşamışızdır ve hepsi geçip gitti..bu da geçecek...sakin olup mantıklı düşün canım...boşanma kelimesini aklına bile getirme...eşini tehdit amaçlı ona karşı kullanabilirsin...fakat içinde sen boşanmayı düşünme.....bundan sonrasında ise sevgili mavili 06 arkadaşımın dediklerini uygula canım arkadaşım....

O zaman tek çaren canim ona siki bir göz daği verip
bidaha yapmamasini sağlamak
onunla ilgilenme dediğim gibi sürtsün burnunu:1rolleyes:
temmuzda geleceğim kismetse istersen yüz yüze görüşüp dertleşebiliriz de
şuan ankaradayim biliyosun evlendim

Hani demiştim ya biktim bu şehirden bi keresinde
sende bana ararsin özlersin memleketini demiştin

Çok özledim seylülcüm yürürken bile tek tanidik yüz görmüyorsun:çok üzgünüm:
memleketimiz iyi hoşta zihniyetleri değişmiyor özellikle şu büyüklerin hep eski kafa off off

canım ya eşine güçsüz olduğunu ,kimsenin sana destek olmayacağını hissettirme.zayıf durma sakın.sen iki çocuk annesisin.güçlü olmalısın.şuan üzüntüyle böyle düşünüyorsun emin ol zamanla bu düşüncen değişecek sen bile ne kadar güçlü olduğuna inanamıyacaksın,değil kocan.o da anlayacaktır bekle bakalım sabret ve hatasını hissettir.

Boşanmayı düşünmeseniz bile bunu ona hissettirmemelisiniz.. Gidecek yeriniz olmadığını bilse de kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi hissettirin ona.. Ya adam gibi karşıma geçip evet ben yaptım, hatamı kabul ediyorum ve özür diliyorum dersin ya da beni sonsuza kadar kaybedersin deyin.. Kanadı kırılmış kuş misali şimdi ben ne yapacağım, çocuklarımıza bana nasıl kıydın vs. gibi konuşmayın asla. Kararlı görünün.. Erkekler güçlü kadın gördükleri anda yelkenlerini suya indiriverirler hemen.. Allah yardımcınız olsun

Kacarakmi evlendin yada evlenirken ailen bu adamla evlenmene karşi falan çiktimiCADIARZU

Çok zor bir durum,çünkü boşanmanın zor olduğu bir yerdeyim demişsin.Eşin de gayet farkında bu durumun..
Uçkur peşinde koşan erkeklere gün doğdu sanal ortamda fisfisfis Ne kadar yüzsüz,ne kadar umursamaz bir tavırla haklı çıkarıyorlar ki kendilerini,ama ben yapsam dediğinde kabul edemiyorlar
Yok anacım,bu adamları kırk tane kadınla dolu bir odaya atsan bile, hala sanal aşk peşinde koşarlar...
Niye mi,kendine güvenmeyen ve farklı bir profil çizen erkeklerin yeri orası çünkü.
Canım,sen de kendine gel,oku canına,hayatını karat bir süreliğine..Gerçi benim bu gibi durumlarda önerdiğim tek çözüm boşanmaktır ama bunun mümkün olmadığını varsayarak yapıyorum bu öneriyi

her erkek aynı şeyi söyler..sen yaparsan gideceğin yer bellidir..
şimdi yaptığını kabul etse belkide onun için olaylar daha büyüyecek..yani sizden özür dilemesi gerekecek, pişman olması gerekecek ,yalvarması gerekecek,en önemlisi de bunu kabul ettiği zaman ve sizde bu olayı bildiğiniz zaman ,sizin unutamayacağınızı düşünüp , hep önüne koyacağınızı sanacak...kabul etmeyip olayı kapatmak onun için daha mantıklı tabii
açıkcası ben şifre kırıcıların yaptığını yada başkasının yaptığını sanmıyorum..her adamı hesaplayarak atar diyorsunuz ya,belkide siz ona aşırı güvendiğiniz için bakmayacağınızı düşündü..o yüzden rahattı..
madem boşanamıyorsunuz o zaman iyice burnunu sürtün..yoksa bunun adı arkası gelmez..ne biliyim çocukları alıp kafanızı dinlemeye gidin..biraz mesafeli olun..Allah yardımcınız olsun

hayatımın en büyük hatasını yapmışım meğer kaçarak evlendim senağlamasenağlamasenağlama ama aileminde çok etkisi vardır bu yanlışı yapmamda hatalarını anlasalar zaten sahip çıkarlar

üzülme canim kismet böyleymiş
kocanda bunu bildiğinden rahat davraniyor böyle demekkiCADIARZU
dilareminde dediği gibi boşanma ama sürt burnunuÇok üzgünüm çoook

canım ya seviyorsun tabii ama biraz güçlü ol ve sabretmeye çalış.çocukların için ayakta durmaya çalış.ona da sakın taviz verme.

benim bütün gücüm eşimdi herşeyimdi 2 gün önce trafik kazası geçirdik o kullanıyordu arabayı ben çocuklarımdan önce ona koştum bişey oldumu diye ne kadar sevdiğimi anlayın

Ama siz bir kadınsınız ve daha da önemlisi bir bireysiniz. Asıl güç sizde. Buna siz inanmazsanız o nasıl inanır ki? Siz kendi gücünüzü ortaya koymazsanız o nasıl görecek bunu? Tamam eşinizi çok sevmişsiniz anlıyorum, çok da güzel bu. Sevgi ile yoğrulduğunda güzel bu dünya. Ama sevginin kalıcı olması için tarafların birey olarak önce kendini sevmesi gerekmiyor mu? Hem kaçtınız diye ömür boyu sizi kölesi olarak mı görmesi gerekiyor? Zorla mı kaçtınız sanki, o istedi, siz gittiniz.
Peki en son durum ne? Boşanma düşünceniz yok anladığım kadarıyla. Bundan sonrası için anlık kararlarla hareket etmek yerine bir plan yapsanız. En son uzak durduğunuzu filan yazmıştınız.

benim bütün gücüm eşimdi herşeyimdi 2 gün önce trafik kazası geçirdik o kullanıyordu arabayı ben çocuklarımdan önce ona koştum bişey oldumu diye ne kadar sevdiğimi anlayın

böyle durumlarda insan önce çocuklarına koşmaz mı?
birde güzelim yazdıklarından ben şunu anladım..sen bu adamı hayatının merkezine koymuşsun ,etrafında dönüp duruyorsun.eşini sevmen güzel ama bunu çokda abartma canım..sen onun eşisin,annesi değilsin..sen ona ,ben sana teslimim,sen benim herşeyimsin mesajını vermişsin..dolayısı ile adam ne yaparsam yapayım affeder diyor..bak,sen aynı şeyi yapsan o affedecekmiydi?hayır.......sende onu bu kadar hayatının merkezine alma

tamamen katiliyorum nesrine
çok yüz verip hayatinin merkezi yapmişsin anladiğim kadari ile

off canım ya o yaşlarda yapılan evliliklerin maalesef birçoğu pişmanlıkla sonuçlanıyor:gitme:
erkeklere bu uçkur davasında güven olmuyo maalesef
ama bu durumdan sonra asla tepkisiz kalmamalısın.eğer ciddi bir tepki vermezsen
ilerde seni daha çok üzen şeylerle karşı karşıya kalırsın
bu arada eşimin yalanları demişsin bu konudan başka hangi yalanlar söyledi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…