- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
- Konu Sahibi Alonedarkkkk
-
aile büyüklerini soksam araya yine inkar edecek öyle birşey yok diyecek çünkü insanları çok güzel kandırır biliyorum bir sürü rezillik olacak hem ailemde boşanmamı kabul etmez bir şey olmaz bununla yuva yıkılmaz derler onun aileside oğullarını tutar elbette bir kaç kere kayınvalideme şikayet ettimde kadın olda evine bağla dedi bizim erzurumluların zihniyetini biliyorsun
arkamda bana her konuda destek olacak bir ailem olsaydı belki buna cesaret edemezdi şimdi kimsesiz kaldım ortada iki çocukla baba evine gitsem hayatımızı zehir edecekler boşandım diye gitmesem yine aynı iş bulsam çalışmama izin vermezler bu zihniyet nereye kadar devam edecek daha
pc yazdıklarını gösterdim bunmlar ne dedim güya şaşırdıben öyle bir şey yazmadım kim yazmış gibilerden söylendi senin şifreni kim billiyorki yazsın dedeim diye kavgaya başladık senin yaptıklarını ben yapsam ben yazsam ilgi alanım erkekler çok yanlızım şanssızlığımı giderecek erkekler arımorum diye ne yapardın dedin sen öyle bir şey yapamazsın dede bende yapıcam aynısını dedeim o zaman gideceğin yer bellidir dedi beni tehtid etti yani sonra ben salonda ağlıyordum yanıma geldi ne yapıcaz dedi bende boşanacağız dedim çekti gitti dışarı biraz sonra msj attım nasıl yaptın bana bunu çocuklara nasıl kıydın diye ben gidiyorum yazdım cevap yazmış ben bir şey yapmadım otur oturduğun yerde diye bende şu anda çok kötüyüm aglamaktan harap oldum
hayatımın en büyük hatasını yapmışım meğer kaçarak evlendim senağlamasenağlamasenağlama ama aileminde çok etkisi vardır bu yanlışı yapmamda hatalarını anlasalar zaten sahip çıkarlar
benim bütün gücüm eşimdi herşeyimdi 2 gün önce trafik kazası geçirdik o kullanıyordu arabayı ben çocuklarımdan önce ona koştum bişey oldumu diye ne kadar sevdiğimi anlayın
benim bütün gücüm eşimdi herşeyimdi 2 gün önce trafik kazası geçirdik o kullanıyordu arabayı ben çocuklarımdan önce ona koştum bişey oldumu diye ne kadar sevdiğimi anlayın
böyle durumlarda insan önce çocuklarına koşmaz mı?
birde güzelim yazdıklarından ben şunu anladım..sen bu adamı hayatının merkezine koymuşsun ,etrafında dönüp duruyorsun.eşini sevmen güzel ama bunu çokda abartma canım..sen onun eşisin,annesi değilsin..sen ona ,ben sana teslimim,sen benim herşeyimsin mesajını vermişsin..dolayısı ile adam ne yaparsam yapayım affeder diyor..bak,sen aynı şeyi yapsan o affedecekmiydi?hayır.......sende onu bu kadar hayatının merkezine alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?