Eimin yalanlar...

çok haklısınız geçte olsa anladım :gitme::sinifsinif::gitme:

bence bundan sonra hem burnunu sürt hemde kendin için bişiler yap..ne biliyim bir meslek öğren,maddi durumunuz iyi ise bir dükkan açsın senin üstüne,orada paranı kazan..hayat bu..gördüğün gibi insanın başına herşey geliyor..küçük çocuğunuda kreşe veririsin..o yaştaki çocuklar tabii ki yaramaz olur hele hele oynayacakları bir yer yoksa yani enerjilerini dökemiyorlarsa..sende işinin başınd aolur paranı biriktirirsin..ele güne de muhtaç olmazsın

madem boşanamayacaksınız, bundan sonra kendinizi düşünün sadece. kendinizle ilgilenin. kendinizi geliştirmeye bakın. eşiniz için fedakarlık yapmayın artık.
eşiniz, eski ilginizin, sevginizin olmadığını görünce hatasını daha kolay anlar belki. o sizin üstünüze düşer.

ailelere duyurmamanızda fayda var. madem size destek olmayacaklar, bilmelerinde gerek yok. oğullarının yaptıklarından garipçe mutluluk duyan erkek ailelerine çok denk geldim. özellikle onlara hissettirmeyin bence.

Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Anladığım kadarıyla eşin heyecan arıyor. Oysa ki evli olduğunu unutuyor.

Bence onu al karşına konuş. Neden böyle yapıyorsun artık inkar etme de. Erkeksin sen biraz mert ol söyle de. Beni kaybetmek mi istiyorsun de. Eğer bunun için yapıyorsan bana söyleyebilridin arkamdan iş çevirmene gerek yoktu de. Ve bence onu çocuklarını alıp annenlere gitmekle tehdit et. Hatta yap. Nasılsa okullar kapandı. Annene de sanki tatile ziyarete gitmişsiniz havası ver. Özlesin seni yokluğunu hissetsin. Ve seni kaybetme korkusu yaşasın. Bunları yparken de sert ve kararlı ol. Gözü korksun bence.

Belki de eşinize koşmanızın sebebi sevginiz değil ona muhtaçlığınızdır. Ölürse ne yaparım diye düşündüğünüz korktuğunuz içindir, size bakan kişi o olduğu için. Çok geçmiş olsun.

Bir çok kere eşinizin yalanını yakalamışsınız, hepsini inkar etmiş başkalarına suçu atmış, kaza geçirmişsiniz ve ilginçtir ki çocuklarınız dururken eşinize koşmuşsunuz. Yani siz eşinizin bağımlısı olmuşsunuz.
Ben bir çok arkadaşın aksine sizin bu evliliği yürütmenizin faydasız olacağına inanıyorum. Çünkü siz affettikçe eşiniz bu olaylara devam edecek. Bugün sanalda yapacak yarın gerçekte. Çünkü biliyorki siz ona bağımlısınız, asla bırakamazsınız, her ne olursa olsun onsuz bir hayatınız olamaz.
Biz burada ne desek boş siz kararınızı vermişsiniz ve bu evliliğe devam edeceksiniz. Allah kolaylık versin o zaman.

şu an zaten,gelse yalvarsa affet desede rahatlasam diye düşünüyorsun,annene git diyorlar ya gidemezsinki,onsuz bir gece geçirmek bile ızdırap olur sana..ah bi başarabilsen onunla konuşmayıp küs kalmayı onu cezalandırabilmeyi geleceğin için bir adım atmış olursun..
böyle hissettim,bilmem doğrumu?

erkekler durust gorunsede cogu yalanci dolandirici..hep inkar hep inkar hep arkadaslari yapmistir..insana yapilan degil ama inkar koyuyor..guvenin daha cok gidiyor yaptigini kabul etmedigi icin..bende yillar sonra koru korune inanmamayi ogrendim herseyi ogrendim ama gec oldu neyse bende bugun dertliyim sanirim...

arkadasim esine hic yuzme ailenede soyleme arkadaslarin dedigi gibi sende kendine yatirim yap..

sen kabuletsin pişmanlığını belirtsin istiyorum diyorsun ama bence inkar etmesi daha iyi eminol kabulettiğinde kendini dahda kötü hissedeceksin tecrübe söyleyim yani(((((((( bile bile kalmak daha zor herşey ortadayken kalmak dahada zor bırak yalanlasın.sende inanmış gibi yap evinde oturmaya devamet bence böylesi daha iyi .o kabuledecek sende bu aldatılmayı bileceksin bunla yaşamak bunu kabuletmek demek olacak.o inkaretmiş sende ciddi tavır al sonunda inanmış gibi yap o hatasını anlayıp bidaha yapmasın bu evlilikte bu durumdan en az hasarla çıksın.

sabırlı ol
sakin olumlu güzel ilgili davran içten içe pişman olsun
bence sen bilirsin ama çocuklarıla yalnız bırak geceleri boş bırakma
hep sarıl ve sık sık öp
adamının huyuna git eskiden nasılsan ondan daha iyi oll

buna benzer konularda aynı şeyleri yazdım burda yazmıyımm
sen oku millet kötü şeyler yazdı bana ama ben başarılı oldum evliliğimi kurtardım
sakın sen de bırakma kaptırma elindekini

canım sen bilirsin tabi ama madem boşanamam diyorsun o zaman sabırlı ol ve eşinle biraz fazla ilgilen gece yada gündüz onun isteyeceği şeyleri ypamayı dene çocukları anne filan gönder bir geceliğine hoş vakit geçirin başkada yapacak bişey yok sanırım Allah yardımcın olsun canım

Aldatan seylul değil, eşi bunun farkındasınız değil mi?

canım çok zor bir durum ama burda geleceğini ve çocuklarını da düşünerek bi adım atman gerekiyor...ani kararlar alma sonradan pişman olma ..eşinle sakin sakin konuşun sebeplerini sor neden böyle olduğunu sor bide ondan dinlemeye çalış bence...

bir mesleğim yok çocuklarım 3 ve 8 yaşında doğuda yaşıyorum severek evlendiğim için ailem boşanmama izin vermez 26 yaşındayım

ben 3 yıllık evlıyım çok şükürde mutluyum ama demek ıstediğim bekarken asla bu şekılde evlılıgımı yurutemem dediğim şeylerde fıkırlerım degiştı aldatmanın buyugu küçügu bence olmaz zaten erkeklerde hep rededer kadınlarda ınanır aslında kadınlarda(ıstısnalarda vardır yanlıs anlasılmasın)ınanmak ıstedıklerı için inanırr gercekten ınandıkları için degıl boşanmak bı yuvayı dagıtmak bence zor ama yuva varsa ortada eşinle boşanmayı düşünmediğini anladıgım için şunu dıyebılırım arkadsım en azından ıyı bı ceza ver gozunu ıyce korkutt aman baksana umrunda degıl demesınn

yuh yani hiç bir şey demiyorum.inşallah sorun çözülmüştür.insanlar başkalarının mutsuzluklarıyla nasıl mutlu oluyorlar.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…