Eimin yalanlar...

arkadaşlar bizim olayımız sonuçlandı ve sizinlede paylaşmak istedim,öncelikle buraya yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hepsini teker teker okuyup değrlendirdim yanlız olay yeni ay arkadaşımızın dediği gibi çıktı şöyleki dört gün boyunca sürekli eşimle kavga ettik ben hep suçladım oda sonuna kadar inkar etti ben okadar kötü kelimeler falan kullandımki bi türlü hazmedemedim bana yaptığı şeyi çok fazla üzerine gittim çok yeminler etti birbirimizi çok kırdık on yıllık evliliğimizde bir gün bile birbirimize küsmemişken bir anda toz duman olduk anlayacağınız :bbo: o gün eşim iş yerinde kalp spazmı geçirmiş üzünteden hastaneye falan götürmüşler benim haberim yoktu:delphin: şimdi o kadar pişmanımki yaptıklarımdan eşimin yüzüne bakamıyorum:delphin: çünkü her şey ortaya çıktı bize bu kötülüğü yapan eşimin çok yakın arkadaşı kafamçokkarıştıbütün şifrelerini biliyormuş kendisi başka bir şehirde yaşıyor üç kez nişanlanıp ayrılmış en sonda çok kısa bir evlilk yapmış şimdi bekar :oklava:15 gün önce onun yanına tatile gittik ben ilk defa karşılaştım kendisiyle ama eşimin çocukluk arkadaşı sürekli pc den tlf. dan görüşüyorlardı 15 gün boyunca bizi yabancı olduğumuz için gezdirdi birlikte yedik içtik ama o bize böyle bişey yaptı nedenini ise kendi kulaklarımla duydum bizimle ilk karşılaştığında nekadar mutlu bir aile olduğumuzu görünce kıskanmış o gece sabaha kadar içip içip ağlamış :1shok:ben neden bir yuva kuramıyorum diye bunu eşime telefonda söyledi özür diledi olayın bukadar büyeceğini tahmin edemedim şimdi bütün arkadaşlık sitelerinden eşimin ismini ve resmini kaldırdı çok şükür ...:nazar:

:uhm: kafam karıştı şimdi...ilginç sonuçlanmış....hiç böyle bir şey beklemiyordum doğrusu....:uhm: ilginç de olsa evliliğinizin mutlu süreceğini bilmek güzel arkadaşım....Allah böyle bir acı bir daha yaşatmasın....:Saruboceq:

Allah yardımcın olsun canım benim..bu arada mynetten bayagı erkekler yakalanıyor..bütün kadınlar mynette buluyor eşlerini..devamlı mynete göz atmak gerekiyor..şifreleri biliyorsakk

Back
X