arkadaşlar kayınvalideyle geçinmek gerçekten çok mu zor benimde çok kısa süre sonra evlilik durumum var bizde tam tersi ben bizimle kalsınlar diyorum erkek arkadaşım kabul etmiyooo ben mi çok dramatik davranıyorum acabaaaa yapabilirmiyim nasıl olsan bütün gün okulda olcammmm
şimdi gelselerde açmıyorum..uyuyordum diyorum..merdivenden inerken arada bir uğrardım..onu da yapmıyorum...kendileri kaybettiler..:dilcikar:
herkese her şekilde konuşulmaz..kaldı ki ben mecbur değilim kimseyle uğraşmaya..uğraşmıyorum da..
canım isterse çalıyorum kapılarını..canım isterse açıyorum kapımı...kusura bakmasınlar..hakettikleri bu!
bu arada evlenecek olan arkadaşım,en büyük iş eşinde bitiyor.dengeyi kuracak olan o.sonra başın çok ağrır.evlenmeden önce ne yaptırırsan yaptırdın.sonra çok zor.hatta imkansız.
Ya kızlar ben eltime ne diyecem. Söylediği zaman kesinliklede söyleyecek. Ben kimsenin kırılmasını istemiyom. Benimde böyle saçma bir huyum var.Bana şöyle güzel bir açıklama bulurmusunuz.Konu pike takımıydı.
kayınvalidem ve kayınpederimle hiç sorun yaşamadım seviyorum da onları...
ailevi ilişkilere benim için önemlidir ve bugün ne yapıyorsam yarın bulacağıma inanırım....
bende anne olacağım ve evlat sahibi olmak hakkikaten meşakkatli...
saygısızlık etmem, hoşgörülü olmaya çalışırım, anne ve babama davrandığımdan daha özenli belki de...
örneğin kayınvalidem insana değer verir ve bunu fazlaca hissettirir bazen dengeyi tutturamıyor fazla karışabiliyor ama bunu annem de yapabiliyor zaman zaman işte o zaman susuyorum biliyorum niyeti kötü değil...
yanlışımı görürse de söyleyebilir ben bundan gocunmam açıkcası...
kendi ailemde beni yetiştirirken zaman zaman fazla detaycı, koruyucu, şevkatli oldular ben bunu baskı gibi algılayıp ters davrandım mesela ama ne kadar yanlış olduğunu şimdi anlayabiliyorum..
fakat sadece gelinin saygılı olmasıyla yürümez bir ilişki buna da inanmıyorumm..
ikili ilişkilerde herşey karşılıklıdır; beni sürekli ezmeye sindirmeye çalışan bir tutumla karşılaşsam tavrım çok başka olabilirdi...
bunun dışında aile ile ilgili yerli yersiz eşimize olumsuz şeyler de söylememeliyiz bence... bazen okuyorum mesela annen bana şöyle baktı, şunu yaptı, şunu yapmadı, yani adam ne yapabilir ki annesi öyleyse yada kötü bakıyorsa...
bir de aileler kıyaslanmamalı bence farklı ortamlarda büyüyoruz aynı evde yetişmiş iki kardeş bile nasıl farklı olabiliyorsa senin ailen benim ailem diye kutuplaşmalar yaratılmamalı...
aklıma gelenler bunlar...
onu beşi bilmem kaynana ile gelinin arasının düzgün olmasını sağlayan erkektir.Hayırlı evlat ve eşse arayı çok güzel bulur.Benim ayrıldığım eşim söylediğimiz yada söylemediklerimizi bize yetiştirirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?