arkadaşlar kayınvalideyle geçinmek gerçekten çok mu zor benimde çok kısa süre sonra evlilik durumum var bizde tam tersi ben bizimle kalsınlar diyorum erkek arkadaşım kabul etmiyooo ben mi çok dramatik davranıyorum acabaaaa yapabilirmiyim nasıl olsan bütün gün okulda olcammmm
sana biraz tecrübelerimden bahsedeyim bende evlendikten sonra 2,5 yil esimin ailesyle oturdum..birbirimize alisma sürecinde karsilikli cok fedakarliklarda bulunduk benim gencligimin hatalrini onlar görmedi bende onlarin yasliliklarina verdim yaptiklari bazi hareketleri geldi gecti.ama ilk günden kendi evime tasinana kadarki sürecte hep bi evim olsun özel bir hayatim olsun istedim.neden mi cünkü :
asla yalniz kalamasiniz
kendi evi olan yeni evli ciftlere bakar özenirsin ama sen bir arkadasini bile agirmayamazsin
belki bazi sabahlar hazir sofraya kalmak istersin ama her sabah sen mecbursundur kahvaltiyi kurmaya
koca evin bütün isi senin üstündedir(bende öyleydi bir zaman sonra evin hizmetcisi mi gelinimiyim acaba demeye basladim)
görümcen varsa prensesler gibidir ama sen kocanla bi sinemaya gitmek istesen kapinin arkasindan bakip nereye diye sorarlar
tek özgürlük alanin yatak odandir ama ara sira onada müdahale ederler niye yanimizda oturmuyosun neden odana cekildin gibi
cok harika bir sex hayatiniz olur belki ama bunu hep kisik sesli yapmak
zorundasiniz.aman birisi duyarda diye düsünmekten tadina varmazsin...
sabahlari kalkip dus aldiginda yada gece yatmadan yikandiginda yüzünde bakip kis kis gülerler hatta bazen baskalarina bizimkiler yine yikandi diye duyabilrisin
bir süre sonra hemen torunda torun diye baslarlar
baskalrinin yaninda seni överdee över ama arkandan söverde söver...
kocanla kavga etsen duymasinlar diye kavganin tadini bile cikaramazzsin..eger olurda duyarlarsa bilki tek suclu sensin onun oglu bir melek..
vs vs vs,,,,,,
yazsam okadar cok sey cikar ki..onun icin senin önüne altindan saraylar bile sunsalar tek göz odan olsun, senin mutfagin senin düzenin olsun....
ev ev üstünde olmuyo güzelim