Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

Çıkmadılar çıkacaklarınıda sanmam. imkanlar biraz kısıtlı.

gayet mesafeliyim...........
çünkü samimiyeti suistimal eden tipler.........

maaalesef evlenmek kolay değil..zor yanlarından ve kolay kolay kimsenin görmediği bir zorlukj işte bence bu..evlilik 2 kişi arasında değil...maalesef aileler ve akrabalarda evleniyor bişekilde..ve sen kendi ailenden çok eşinin ailesinin oluyorsun...ona göre saygı ve sevgi çerçevesinde koruman gereken bir düzenin oluyor..ama bu saygısızlık ve ilgisizlik karşısında sen sus anlamına gelmiyor...yemekten ve haksızlığa uğradığında kendini savunmaktan hiçbir zaman korkmayın ama haklıysanız eğer...

Ben 10 yıllık evliyim :bbo: evlendim ve ayrı bir şehire gittik hiç kayınvalidemlerle yaşamadım.arada izine gideriz senede 10 gün falan o kadar.çok içli dışlı bi samimiyetim yok zaten kimseyle kötüde diiliz ama idare edip gidiyoruz işte.kayın validem rahmetli oldu zaten biz daha evlenmeden önceydi.kayın babam evlendi hemen cici kayınvalideylede iyiyiz.ama tabi hep beraber yaşasaydık ne olurdu bilemiyorum. kötükedihüso az görüşünce tatlı oluyo.teselli

mümkünse görüşmeyelim kısaca bu ayyyyy dünya varmış çok rahatım eşim gidebilir yeterki benden uzak olsunlar

kızlarrr evliliğin ilk faftasını anlatınn.ben büyük eltiyim üzerime düşen görevler neler.

canım ya ben evlendiğimde ilk 15 gün kimse aramadı sormadı.sağolsunlar.sonra biz gittik yemeğe önce aile büyükleri aldılar yemeğe.sonra yakın akrabalar falan.valla bizi baya rahat bıraktılar sağolsunlar.yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonra falan gelen gıden olmaya başlamıştı.bizim burda böyle önce gelin-damat gıdıyor el öpmeye.orda nasıl bilmiyorum.yerimseniben

kızlar valla herşey kolay degil bu devirde ne olursak olalım karşılıklı sevgi saygı hoşgörü içerisinde olmamız gerekiyor bir nevii gördüğünü görmüyeceksin duydugunu duymuyacaksın bunları yaparsak çok iyi bir yaşantımız yani başkalarıyla dialoğumuz olacaktır zannediyorum.

canım bekara karı boşaması kolay tam 30 yıl yedi bitirdiler beni hep sabır sabır ve sonunda tükenen siz oluyorsunuz anlatmayla bitmez yaprak dökümünü izle benim kaynana oynuyo kaydirigubbakcemile

hiç umduğum gibi değiller. benim ailemden hatta sülalemden çok farklı bi aileye katıldım. değerlerimiz anlayışlarımız hep farklı. aslında pekte umursamıyorum...
şaşılcak bişey ama kayınvalideme bayılıyorum hiç bir sorunum yok anne kız gibiyiz amaaaa kayınpederimden neffffret ediyorum kaynanalık o yapıyo bana. bana we aileme saygısızlık yaptı konuşmuyorum affedemiyorumklava:klava:klava:

ayy bızımkılerde aynıı annemler gelsınler yada onların tanıdıkları akrabam gelsın hemen cat kapı bendelerr.sınır oluyorumm.
gecen dayımın gelınıne gıttık dayımlar grıste gelın en ust katta oturuyorr. gelın kaynanasını bızım yanımıza cagırmadıı(yanı yengemı)bız yenı evli 2 cifttik cunku sadece
kaynanam ertesı gun yengen nasıl bolbol sohpet etmıssınızdır gelınde dedı..
bende hayır yengemı gormedım bız gencler bas basaydık dedımm.
ayyy gelıne bak aynı apartmandalar kaynanasını bı sohpete cagırmıyor dedı
bende yalandan soyle dedımm
bız hulya ıle konustuk annem sız gencler basbasa oturun kızım demıs dedımm
anlayıslı kayınvalıde dedımm.yemeklerıde o yapıp yukarı vermıs dedımm
sustu kapattı cenesınıı
yarın kısmetse annemler gelecek yıne duserler bana kesınnn
bızımkılerde sırf bana bu yuzden gelmek ıstemıyorlarr.ee haklılarrr ne dıyımmm
arada zavallı kocacım kalıyoo

esimin sülalesinden nefret ediyorum.kaynanam haric herkes yüzüne cok güzelsin cok güzel yakismis giydiklerin derler arkani dönmeden suna bak ne giymis diye sayarlar gülerler cok 2 yüzlü insanlar kaynanamsa yüzüne ne giydin öle hic yakismamis git cikar der giydigine giyecegine pisman olursun.ben kimsenin yüzüne karsi ne giydin git cikar yakismamis diyemem arkasindanda suna bak diye konusmam sonucta onun zevki.bi kere bi komsunun gelini geldi kiza bi iltifatlar bi iltifatlar mahallenin örnek geliniymiste cok güzelmiste iyiymiste kiz kipkirmizi oldu utancindan:)tesekkür ede ede bi hal oldu oda.kiz kalkti 2 dak gecmeden kizin arkasindan attilar tuttular iste gelde bunlari görünce bu insanlari sev baskasina yapiyolarsa bana hayli hayli yapiyolardir.bende hic konusmam onlarin yaninda muhabbet edilcek tipler diiller.bide kendileri söylerler söylerler bizim gelin dedi diye üstüne atarlar orda burda basima kaldi kac kez korktum resmen siz dediniz ben azimi acmadim dedigimdede yemin billah ederler ellerinden kuran düsmez namazlarini gecirmezler yalan dedikodu iftira herseyide yaparlar ne diyim allah islah etsin.

bir evin tek geliniyim 3 yıl oldu evleneli ve 2 görümcem var, kayınvalidem kayınpederim sağ...

ne çok içlerine girdim ne de çok içime alıp özelime kattım...

saygımı, yapmam gerekeni uygun yerlerde yapmaya çalıştım ve yapıyorumda...

uzaktan akrabalarıyla zaten çok fazla hukukumuz yok sorunumuz da yok...

slm kızlar...ben henüz evlenmedim de nişanlanmadım da ama sevdiğimle ikimizin aileleri biliyor durumu bizimkiler aşkımı çok sevdilerde aşkımın ailesi hele ki annesi ben pek sevmedi galiba elimde şu şu sebepten diyebileceğim pek bir şey yok ama hissediyorum yanlış düşünüyorsundur bence diyenler oldu ama yok o kadar kuvvetli hissediyorum ki beni sevmediğini... bu da beni çok üzüyor...

bu yüzden hep demişimdir ...evlilik iki kişi arasında olmaz diye...maalesef siz evleniyorsunuz tabiri cazise 2 anen 2 baban oluyor ne kadar zor olsada , ayrım yapmak hiç doğru ve hoş değil..bunu kabul edince evliliği kabul etmiş sayılıyorsun...mutlaka ki annenle olan muhabbetin kaynananla olmuyor...
fakat eşin ve sen, bunda ayrım yok..kaynanan ve annen maalesef ayrım olmamalı...eğer sen yaparsan eşinde bunu zamanla yapacaktır..sen nasıl değer verilsin istiyorsan ailene maalesef eşinin ailesinede aynı değeri vermelisin ki karşılık göresin(sözüm bazı istisnai durumlartı kapsamıyor..o istisnaları da allah kimseye vermesin...sağlıksız bir aileyi yani) bunu sağlamakta bayana düşer..

aman canım benim..sen saygıda kusur etme ama bu hakkını yedir anlamına her dediklerine evet de anlamına gelmiyor...nerde görülmüş gelinyle çok iyi anlaşan bir kaynana..ama istisnalarda vardır tabi inşallah sizde, bende o istisanlardan olurum...büyük sevsin küçük saysın..allah binbirgecede olan şehrazatın eski kaynanası gibi bir kaynana versin..o kadar olgun ve akıllı bir kadın.. amin.hihoyyyt..adını unuttum... kaydirigubbakcemile2

bicirkiz çok teşekkür ederim amiin inşallah öyle olur ama sanmıyorum. benim bir tane eltim var(yani var diyorum ama evlendikten sonra(inşallah) olacak) kaynanacığımlan pek anlaşıyorlar kaynanacığım(yani şimdilik aday ama inşallah yakında kaynanam olur) eltimi pek seviyor kızı gibi ama bana elini bile vermiş değil. çooook canım yanıyor çoook ortada bir şey yokken üstelik oğlunu bu kadar çok severken bana böyle davranması canımı çok yakıyor....ama yinede aşkımlan evleneyim inşallah da anneciğine razıyım diyorum rabbime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…