- Konu Sahibi denizbaris
-
Sonunda onun kazanmasına izin verdin. Artık sana bol bol naz yapıp küsebilir. Ne de olsa sen hep ne zaman barışıcaz aşkım diye peşinden koşuyosun.
buna rağmen barışmadı benle...
Ne zaman barışcaz diyorum bilmiyorum diyor...
Daha uzatıcaksın ne zaman kadar peki dedim bilmiyorum diyor...
Bende daha fazla üstelemedim.. Iyi o zaman dedim..
Ama ben seni itmedim,, eğer öyle algılamana sebeb olacak bir hareket yaptıysam özür dilerim, ama ben itme amöaçlı bir hareket yapmadım dedim..
Hiç yorum yapmadı eşline sağlık deyip sofradan kalktı gitti...
Ben gerekli adımı attım, daha artık adım falan atmam..
Ne zaman istiyorsa o zaman barışsın...
Yarın gece seyahate gidecek 1 hafta yok...
Bakalım görcez ne olacak...
Buna rağmen barışmadı benle...
Ne zaman barışcaz diyorum bilmiyorum diyor...
Daha uzatıcaksın ne zaman kadar peki dedim bilmiyorum diyor...
Bende daha fazla üstelemedim.. İyi o zaman dedim..
Ama ben seni itmedim,, eğer öyle algılamana sebeb olacak bir hareket yaptıysam özür dilerim, ama ben itme amöaçlı bir hareket yapmadım dedim..
Hiç yorum yapmadı eşline sağlık deyip sofradan kalktı gitti...
Ben gerekli adımı attım, daha artık adım falan atmam..
Ne zaman istiyorsa o zaman barışsın...
Yarın gece seyahate gidecek 1 hafta yok...
Bakalım görcez ne olacak...
aynen üzülme canım naza çek kendini zemuszemusSarhoşken yaptıklarından utanmış, acısını senden çıkarıyor, sen ittin de öyle oldu falan filan işte..
Tipik içen ve içtikten sonra faturayı başkasına çıkarmaya çalışan Türk Erkeği tipi..
Boşver şekerim üzerinde durma..Üstüne düşersen daha çok naza çekicek kendini..
Akşama gidecek kızlar...
DÜn akşam geç geldi, haber vermedi saat 9buçuk falandı... Gelmeden bikaç kez aradım meşgule verdi dönmedi.. En son aradım 15 dk sonra evdeyim dedi.. Yemek hazırladım...
Geldi, ben yemiycem yedim dedi.. Nerde yedin dedim dışarda dedi.. Niye dedim, canım dışarda yemek istedi dedi... Kimleydi
n dedim, yanlız dedi... BAri haber verseydin beklemezdim seni bu saate kadar kaç kere aradım meşgule verdin, açıp gelmiycem yemeğe bekleme diyebilirdin dedim... Haklısın diyebilirdim ama demedim dedi...
İİ eve de gelmeseydin bari tam olsaydı dedim...
Onu da yaparım merak etme dedi..
Ben de dedim.. Ne demek yani
eve gelmek istemiyormusun...
Asıl sen beni istemiyorsun dedi. Neymiş ben ona eve gelmeseydin bari
demişim...
Dedim ki ben o lad,fı haber vermeden yemeğe gelmediğin ve beii de aç açına beklettiğin için söyledim, bu kadar umursamıyordun madem eve de gelmeseydin falan dedim..
Z. yağ gişbi üste çıkma ben sana ne diyorum sen ne anlıyorsun.. Saat 9 buçuğa kadar sofra hazır seni bekledim aç aç.. Her aradığımda meşgule verdin demekki yakınlarda biyerde diye düşündüm ama yok yok yok.. en son 9çeyrek aradım 15dk sonra gelcem dedin geldin,- ama maşallah yemeğini gfalan herşeyi yemişin ama zahmet edip haber verme gereği bile duymadın, demekki benim seni beklememi umursamıyorsun dedim...
Ondan sonra da sofraayıo kaldırdım. Bende yemedim.. Meyve falan geçiştirdim. Sonra kitap okudum o tv seyretti 12 gibi yattım o daha oturuyordu...
SAbah evden çıkarken uyandıuırdım, kalkmıyormusun dşye saatimi kurdum ben sonra kalkcam dedi. iyi dedim çıktım...
Gıcık, artık barıoşmak için uğraşmıyorum, gitsin seyahate de ne hali varsa görsün...
Artık ben adım atmam...
BArışmazsa da baroışmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?