Eimle Perembe gecesinden beri limoniyiz

deli mi ne ya,hem suçlu hem güçlü.olayın üstüne hiç gitmeyin,zaten bir suçunuz da yok,siz her özür dilediğinizde bunu bir dha yapacaktır.Bir laf var:küsen kümesekaydirigubbakcemile3

sende fazla üstüne gitmişsin sarhoş birinin ağlaması ayağına bastığını farketmemesi çok normal. keşke o sarhoşken ağlama falan demeseydin odaya çekiştirmeseydin sadece ayıltmaya çalışsaydın. eşinin durumunu anlayabiliyorum benimkide bazen böyle küser ama sebebi orda sarhoş olup sana ve kardeşlerine mahçup olması şimdi kendini suçluyor ama sana küsüyor benimkide yapar aynısını hiçç oralı olma boşver barışmaya çalışma sadece o gün olanların olabileceğini seninde onu odaya çekerek (tabi kendinde kabul ettiysen) hata yaptığını söyle bir daha böyle şeyler yaşamak istemediğini o gün yaşandı bitti ve bir daha hatırlanmamak ve tekrarlanmamak üzere kapanmasını istediğini teklif et.

Sonunda onun kazanmasına izin verdin. Artık sana bol bol naz yapıp küsebilir. Ne de olsa sen hep ne zaman barışıcaz aşkım diye peşinden koşuyosun.

Buna rağmen barışmadı benle...
Ne zaman barışcaz diyorum bilmiyorum diyor...
Daha uzatıcaksın ne zaman kadar peki dedim bilmiyorum diyor...
Bende daha fazla üstelemedim.. İyi o zaman dedim..
Ama ben seni itmedim,, eğer öyle algılamana sebeb olacak bir hareket yaptıysam özür dilerim, ama ben itme amöaçlı bir hareket yapmadım dedim..
Hiç yorum yapmadı eşline sağlık deyip sofradan kalktı gitti...

Ben gerekli adımı attım, daha artık adım falan atmam..
Ne zaman istiyorsa o zaman barışsın...
Yarın gece seyahate gidecek 1 hafta yok...
Bakalım görcez ne olacak...

eğer her küsmede bu kadar uzun süre soğuksa işin var cnm eşinle
ama çok uzadı bencede bu konu
üzülüyorum senin için
seyehatte napıcak bakalım
ama sen yapman gereken herşeyi yapmışsın
bence bırak artık ne hali varsa görsün
yaptığı çocukçaa

Artık özrünü de dilemişsin.Bundan sonra hala uzatmak istiyorsa keyfi bilir. Sonuçlarına katlanır.

Hayır itmiş bile olsanız konuşup özür dilemişsiniz işte bukadar da uzatılmaz ki.. siz yapacağınızı yapmışsınız artık. gittiği zaman hiç arayıp sormayın üzerine gitmeyin bence. uzak kalınca belki yaptığı yanlışı anlar. sevgiler

ay bir hafta oldu adam hala beni ittin diye küsüyo keçi inadı var mübarek
tamam sen elinden geleni yapmışsın bi adım atmışsın böyle sacmalığa cok bile
bırak paşa keyfi yerine gelince barışsın

son gelişme nasıl cnm seyehate çıkıcak demiştin
umarım düzelmiştir artık

Akşama gidecek kızlar...
DÜn akşam geç geldi, haber vermedi saat 9buçuk falandı... Gelmeden bikaç kez aradım meşgule verdi dönmedi.. En son aradım 15 dk sonra evdeyim dedi.. Yemek hazırladım...
Geldi, ben yemiycem yedim dedi.. Nerde yedin dedim dışarda dedi.. Niye dedim, canım dışarda yemek istedi dedi... Kimleydi
n dedim, yanlız dedi... BAri haber verseydin beklemezdim seni bu saate kadar kaç kere aradım meşgule verdin, açıp gelmiycem yemeğe bekleme diyebilirdin dedim... Haklısın diyebilirdim ama demedim dedi...
ıı eve de gelmeseydin bari tam olsaydı dedim...
Onu da yaparım merak etme dedi..
Ben de dedim.. Ne demek yani
eve gelmek istemiyormusun...
Asıl sen beni istemiyorsun dedi. Neymiş ben ona eve gelmeseydin bari
demişim...
Dedim ki ben o lad,fı haber vermeden yemeğe gelmediğin ve beii de aç açına beklettiğin için söyledim, bu kadar umursamıyordun madem eve de gelmeseydin falan dedim..
Z. yağ gişbi üste çıkma ben sana ne diyorum sen ne anlıyorsun.. Saat 9 buçuğa kadar sofra hazır seni bekledim aç aç.. Her aradığımda meşgule verdin demekki yakınlarda biyerde diye düşündüm ama yok yok yok.. en son 9çeyrek aradım 15dk sonra gelcem dedin geldin,- ama maşallah yemeğini gfalan herşeyi yemişin ama zahmet edip haber verme gereği bile duymadın, demekki benim seni beklememi umursamıyorsun dedim...
Ondan sonra da sofraayıo kaldırdım. Bende yemedim.. Meyve falan geçiştirdim. Sonra kitap okudum o tv seyretti 12 gibi yattım o daha oturuyordu...
SAbah evden çıkarken uyandıuırdım, kalkmıyormusun dşye saatimi kurdum ben sonra kalkcam dedi. iyi dedim çıktım...
Gıcık, artık barıoşmak için uğraşmıyorum, gitsin seyahate de ne hali varsa görsün...
Artık ben adım atmam...
BArışmazsa da baroışmasın...

aynen üzülme canım naza çek kendini zemuszemus

OKADAR BEKLETİCEK BENİ HEMDE SON AKŞAM VE SEYEHATE GİDECEK
ÜSTÜNE DIŞARIDA YİCENİ SÖLEMİCEK BU NE YA :mymeka:
O ARA HERALDE SİNİRDEN DELİ OLURDUM
HAYATIM SEN DE ÇOK İYİSİN AMA BU KADAR ALTTAN ALMA BIRAK SENDE :dilcikar: UMURSAMA ARAMA SORMA
SEYEHATE GİDECEK YA HAVALARDA PAŞA fisfisfis
BENCE ONUN GÜVENDİĞİ BAŞKA BİŞEY VAR ORTADA :uhm:
BU KADAR UMURSAMAZLIĞI GARİP DOĞRUSU
ACABA BİRİMİ VAR SORUSU GELİYO İNSANIN AKLINA BİRDEN
BAKSANA BASİT Bİ NEDENDEN 10 GÜNDÜR KÜS
VE AKŞAM GEÇ GELİCENİDE HABER VERMİYO
BİDE SABAH UYANDIRIYOSUN BEN OLSAM DOKUNMAM BİLE DİREK ÇIKARDIM NE HALİ VARSA GÖRSÜN
ANA TEPEM ATTI ADAMA VALAA
NE BU YAA
BU ARADA ŞİMDİ SEN TAVRINI KOY BAKALIM NAPCAK
ASLA ARAMA :umursamaz:
AY AYY SİNİR OLDUM SABAH SABAH

Başkası olmadığına eminim...
Huyudur küstümü barışmaz ben alttan alıp özür dilemedikçe... Ama sürekli tamam canım tamam aşkım diye poh pohlamaktan bıktım artık.. Suçsuz olduğum halde de özür dileyip barışalım diye sırnaşamam...
Artık ben de tavrımı koyuyorum.. Yeter diyoruıum ama dayanamıyorum, yüzünü gördüğüm an içime sıcacık bişeyler akıyor... Kıyamıyorum...
O da bunu biliyor ve çok güzel kullanıyor..
Ama daha fazlasını yapmıycam.. Kısmen de olsa özür diledim... ıtmedim ama öyle algılamana sebep olacak bir hareket yaptıysanm özür dilerim dedim. Daha fazlasını beklemesin benden...
Gece seyahate gidiyor 1 hafta yok bakalım arayacak mı???
Düşüncelerimi anlatacağım bir mesaj yada mektup gibi bişey yazmak istiyorum seyahate gittmeden hemen önce eline vereyim yada mesaj atayım, neler hissettiğimi anlasın..
Ama bir türlü kafamı toparlayıp başlayamıyorum...

Canım yaa işin zor valla..Erkeğin bu kadar süre küs kalması bi bayan için çok yıpratıcıdır eminim..

Allah kolaylık versin..

ay cnm ya allah yardım etsin ben hayatta küs kalamam eşimde öledir kızarız birbirimize ve yinede askım cnm cicimli kavga ederiz eşim sinirlenince gözü döner bende hata varsa ben sırnasırım o hiç kıyamaz bana hemen yelkenleri suya düşer ama ben kendi kendime küser barısırım hbr bile olmaz kaydirigubbakcemile3 cnm burda ne güzel ifade etmissin kendini yine aynı şekilde oturup eşine bunları anlatabilirsin
bence ufak bişe inada binmiş huzurunuzu böle seylerle kacırmayın

bak bende sinirlenmeye başladım bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın yani insan bi konuyu bu kadar uzatırmı aradan kaç gün geçti yüz verme sen sakın ama evde canın sıkkın üzülüyormuş gibi durma şarkı söyle gül eğlen bide onu gıcık etmek için şehir dışındayken sakın arama için içini yesede arama bende dışardayım falan de aradığında bırak azcık kıskansın belki işe yarar

Üfff amma uzattı hayret bişe yaaa :mymeka:
Ya hayatım bırak artık sen elinden geleni yaptın daha ne yapacaksın, bence mesaj, mektup falan bile yazma, ne kadar ayıp şu yaptığı ya, ortaokul talebesi yapmaz.
Sen üzerine düştükçe kıymete bindi galiba iyice naza çekti kendini.
Bence bırak ilgilenme hiç, önemsenmemek nasılmış görsün.
Aaa akşam akşam sinirim çıktı benim de tepeme valla yaa

ay adam delimi ne kiz birak ne hali varsa gorsun onun maksadi olayi uzatmak ortada olay olsada uzatsa valahi bendesinir oldum o ne ya adamin hic mineti yok sanki o olmasa sen nefes alamazmisin gibi allah askina birak biraz ne hali varsa gorsun nankor sey...
Birde merak etdigim sey bu seyahat is icinmi yoksa tek basina yada arkadaslariyla beraber tatilmi???

ış seyahati canım....

Bu arada biz barıştık...
Akşam üstü eve geldi iş çıkışı...
Karnım aç ne var dedi.. Bende daha erken hazırlamadım bişey dedim....
O zaman giyin hadi dışarda yiyellim uğraşma dedi....
Ama kızlar tavır 180 derece değişmiş şekilde...
Haa dedim bu bugece gidecek ya hani o yüzden gitmeden barışmak niyetinde heralde...
Neyse giyindim çıktık...
Yemeğimizi falan yedik..
Ama ben bu arada gayet soğuğum.. Yani aa kocam benle barıştı ne güzel yuppi modda kesinlikle değilim...
Konuşalımmı dedi, olur dedim... Böyle mi göndereceksin seyahate beni dedi...
Ben böyle göndermiyorum sen böyle gidiyorsun dedim...
Küsen de sensin, küslüğü bu kadar uzatan da sensin dedim...Haklısın gereğinden fazla uzattım, özür dilerim dedi...
Özür dileyecek bişey yok, kırgınım sana dedim.. Ben o kadar alttan aldıkça sen gerçekten benim hatalı olduğuma inandırdın kendini ve uzattın da uzattın dedim... Oysa ki ben seni itmemiştim, yapmadığım bişey için beni suçladın dedim... Neyse kapatalım bu konuyu güzel şeyler konuşalım falan dedi...
Eve geldik, bavulunu hazırladık beraber...
Sonra baktım sırnaşıyor.. Hiç bozmadım...
Sırnaşmalarına mminik kurlarla cevap verdim...
Baktım daha da sırnaştı... Dedim bunun için mi barıştın benimle, seyahate gitmeden önce ihtiyaç gidermek için mi dedim....
Saçmalama dedi...
Hayır dedim, saçmalamıyorum, çok ciddiyim...
Yaa aşkım özür dilerim ne desen haklısın falan dedi...
Özledim seni çok falan dedi...
Dedim aradan 8 gün geçti, 7 gün boyunca özlemedin de bugün mü özledin.... Seyahate gidecek olmasaydın eminim bugün de özlememiş olurdun, ve barışmazdın benimle dedim...
Offladı poffladı... Sen özlemedin mi dedi.. Özledim hemde çok, hatta şu an boynuna atlamamak için kendmi çok zor tutuyorum, ama ben 2 gün önce de 5 gün önce de 7 gün önce de çok özlemiştim, ama sen kapı duvardın dedim...
Yaa maaa sırnaşmalar devam... Sırf benle beraber olmak için barıştığını düşünüyorum şu an ve bu şartlar altında senle beraber olursam kendimi çok kötü hissedicem dedim ve bu sefer de ben tavrımı koydum...
Acaip bozuldu, ama oh olsun.....
Kızlar yani barıştık, ve intikamımı da aldım sayılır...
Desteğiniz için çok teşekkürler...

konuyu takip ediyordum barıştığınıza çok sevindim. iyi etmişsiniz. bu şekilde davranmakla...
o yoksa istediği zaman duvar örecek istediği zaman sırnaşıp alışıcak bu duruma...

biz eşimle kavga bile etsek 2 saatte unuturuz. diyelim ki yatmadan önce tartıştık yinede hep aynı pozisyonda uyuruz. o kolunu açar ve ben göğsüne yatarım. küsde olsak.
sizin eşiniz çok sertmiş. okuyunca bir daha servdim kocamı bazen odun derim ama iyidir yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…