- Konu Sahibi denizbaris
-
Yok huyu bu...
Bişeye küstümü uzatır da uzatır... Tartışmaz ama küser gıcık bir durum yani...
Bağır çağır tartışalım kavga edelim ve bitsin dimi.. Yok benimki bitirmez...
Bıraktım bende konuşmuyorum.. Ne yaparsa yapsın...
Eninde sonunda konuşacak... Uğraşamam onun kaprisleriyle...
Ona kalsa ben kaprisliyim dominantım onu ezmeye çalışıyorum o alttan aldıkça ben üste çıkıyorum falan....
Off ben önceden de böyleydim, 4 sene flört ettik evlenmeseydi madem... Çııkarken güçlü kadın severim kendi ayakları üstünde duran karakter sahibi kendi doğruları olan kadın isterim bilmem ne diyodu, evlenince de yok çok dominantsın, yok hep senin ddediğin olsun istiyosun oldu...
Hiç uğraşmıycam, bakalım ne kadar daha uzatacak....
Yok huyu bu...
Bişeye küstümü uzatır da uzatır... Tartışmaz ama küser gıcık bir durum yani...
Bağır çağır tartışalım kavga edelim ve bitsin dimi.. Yok benimki bitirmez...
Bıraktım bende konuşmuyorum.. Ne yaparsa yapsın...
Eninde sonunda konuşacak... Uğraşamam onun kaprisleriyle...
Ona kalsa ben kaprisliyim dominantım onu ezmeye çalışıyorum o alttan aldıkça ben üste çıkıyorum falan....
Off ben önceden de böyleydim, 4 sene flört ettik evlenmeseydi madem... Çııkarken güçlü kadın severim kendi ayakları üstünde duran karakter sahibi kendi doğruları olan kadın isterim bilmem ne diyodu, evlenince de yok çok dominantsın, yok hep senin ddediğin olsun istiyosun oldu...
Hiç uğraşmıycam, bakalım ne kadar daha uzatacak....
kızlar stratejimi değiştirdim.. Sanki aramızda hiçbişey olmamış gibi konuştum telefonda...
Naber canım napıyosun falan dedim.. Bu soğuk gene...
Bişey anlatmam gerekiyordu çok mutlu neşeli bi şekilde anlattı.. Bi affalladı.... Ama biraz normal konuşmaya başladı...
Bakalım akşam ne yapıcak..
Gene hiç bişey olmamış gibi davranıcam...
ohoooo, oda bişeymi, tam sayamadım ama sanırım 17 gündür konuşmuyorum onunlaşakkıdı
keşke gerçekten itseydin.....:roflol:
valla yazıyı okuyunca bunu diyesim geldi...
eşin tutturmuş ittin diye oda senin ayağına basmış sen durmadan soruyonmu hem ayağıma bastın hemde ilgilenmedin diye alla alla
Hiçbir gelişme yok kızlar...
Hiçbişey olmamış gibi hoşgeldin canım dedim, hoşbulduuk dedi.. Yemek hazırladım yedik, eline sağlık dedi kalktı salona gitti.. Ben mutfağı toparladım...
Oturduk tv izledik.. Bira ara dondurma istermisin dedim, olabilir dedi. Kalktım koydum getirdim.. Ne bi teşekkür ederim ne bişey... Bende bittikten sonra kaseyi alırken bişey değil aşkım dedim...
Teşekkür ederim dedi...
KOnuşmadan oturduk tv izledik.. 11 gibi uykum geldi ben yatıyorum iyi geceler dedim, iyi geceler dedi
o kadar...
Haa yemekte dedim ona... Ne zaman barışmayı düşünüyorsun diye sordum, bilmiyorum dedi...Ben seni itmedimdedim... İttin dedi, bende dedim sadece sana gir elini yüzünü yıka dedim dedim.. İşte o sırada beni ittin diyor.. Bende dedim ben seni itmedim, ama öyle algılamana sebep olacak bir hareketim olduysa da özür dilerim, ama itme amaçlı hiçbişey yapmadım dedim....
Hiç bişey demedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?