einiz ailenizle konumazsa..

bizimkilerle eşim zaten küs.kimse kimseyle konuşmak zorunda değilsüprizzzzz
ben eşimide ailemi de seviyorumsengözlerimebaksanab
bu konu için üzemem kendimi.herkes özgürsüprizzzzz

Olayı bu duruma getirmemek en güzeli sorun ne olursa olsun ben asla ailemle eşimi yüzyüze getirip ailemi olaya karıştırmam konuşturmamda.büyük konuşmayayyım ama müdahele edilecek bir durumda
zaten babamın evinde kalırım böylede bi sorun yaşamam .Sana eşine bu konuyla ilgili baskı yapmamanı öneririm zamana bırak bence .eğer eşin çok kırgınsa seni almaya geldiğinde annen bir inip alasmarladık diyerek ufak konuşmalarla yavaş yavaş merdivenleri yukarı çıkabilir.Annnene geldiğindede kendini kapıda bıraktırma ailende bundan huy kapabilir çok işi var yoğun deyip geçiştir burda rol oynamak sana düşer tatlı dille yönlendirmeler yapmaya çalış bu duruma çok üzülüyorum benim hatırım için diye eşini yönlendir asla sert çıkma umarım düzelir

kabul etmem ben böyle bir şeyi..asla hemde...
yukarı çıkmayacaksa beni de götürmesine gerek yok... ben babamın evinin yolunu biliyorum...
sevmeyebilir... samimiyetten hoşlanmayabilir... ben daha sık görmek isterim gayet doğal o her görüşmem de bana eşlik etmek istemeyebilir... ya da başka haklı bir gerekçe ... anlarım.. ama küsmek, görüşmemek çok itici bir durum..
ailevi meselelerde gerçekten esnek ve yapıcı bir insan olduğumu düşünüyorum... hiçte zorluk çıkarmam eşime... bunun karşılığında böyle bir tavırla karşılaşsam sabrımın sonu olur...

canim, benim esimde son bir kac haftaya kadar annemlerle ilgili ignemelerde bulunuyordu, son zamanlarda iyice abartmisti hatta. Ne dediysem anlamiyordu ve ben bu duruma cok üzülüyordum, ama baktimki böyle olmuyor, devam etmiyor, edemezzz...
Aldim karsima konustum, herseyi göze alarak hemde, dedimki ben böyle yasayamam, annem hakkinda söylediklerine katlanamam ben yarin gidiyorum dedim. Geri dönmeyecegimi anlattim, anneme ne zaman gidecegime karismasinin cok zoruma gittigini acikladim. Valla adam düsündü, düsündü sonra yaptigi essekligi nihayet anlafi ve sen haklisin ne olur beni birakma diye yalvarmaya, aglamaya basladi...
Bende ona 1 ay süre verdim kendini düzeltmesi icin. Bakalim, simdilik gayet iyi gidiyoruz.
Hatta kendisi beni anneme birakiyor... zamanla ciddi olup olmadigini görecegim
ve artik cok yoruldum geri ayni seyleri yasarsam bitirecegimi cok iyi biliyor

Eşimin öyle bir lüksü yok hayatım aileme gidip gelmek konuşmak saygı duymak zorunda sorun ne olursa olsun yani böyle bir hareket beni ondan kesinlikle sogutur büyüklere saygı deger vermek lazım

yorumlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar ama uzun zamandır bu konuma gırememıstım ve 9 ay once barıstı aılemle esım sımdı çok ıyıler aman allah bozmaz ıns ama arada kalmak cok ıns bır daha oyle gunler yasatmaz rabbım

canım benım su kadarını yazabılırım aılemın sucu yok sadece bana sahıp çıkmaları bır olaydan dolayı benı haklı gormelerı sebebını yazamıyorum ama aılemın sucu yok

günaydın
yani bumu eşinin şimdi ailenize küsmesi sizi sahiplendikleri içinmi ailenize küs
pes yani bu ana baba seni dünyaya getirmiş büyütmüş ve evlendirmiş sokağa atmamaışki tabiki sahiplenecek bir evlat var sahiplenelimezmi yani
saçmalık yapmış eşiniz nedenini sordunuzmu eşinize canım
neden böyle yapıyorsun diye
şu erkekler hep aynı vallah al bir tane dengesiz de bende var
var ama kök söktüremiyor bana eskisi gibi
bir zamanlar benim eşimde senin eşin gibiydi ailem geldiklerinde yanlarında oturmazdı
kalkar dışarı çıkardı
ama kendi ailelerine köle olmamızı çok isterler ben eşit davranmama rağmen eşimin ve ailesi tarafından ailemin gelinmesi istenmedi ailem ne yaptıysa bunlara
şimdi bende gereklilen gibi davranıyorum
şimdi durumlar nasılmı gayet iyi eşim der ben her şeyi senin ailenden öğrendim
burdan da anlaşılıyorki eşimin ailesi iyi yetiştirememiş evlatlarını bu kadar
görünen köy kılavuz istemez
çok mücadelelerime karşın kazanan ben oldum

olur böyle şeyler ya...
çok üstünde durup olayı derinleştirmemek lazım.
küslük değil demekki, geçici bir kırgınlıkmış, geçmiş gitmiş. ben de bazen eşimin ailesine kırılıyorum. ama sonradan sinirim geçince amaaan boşver diyorum geçip gidiyor.
ama eşim hiçbir zaman ailesini savunup benim kırgınlığımı derinleştirmedi.

şu erkeklerin senin ailem benim ailem takıntıları yokmu
ben 12 senemi verdim bu dava için oooooffffffffff offffffffff:delphin:

slm kızlar eşiniz sizin ailenizle küsse ve sizi annenıze goturup yukarı çıkmazsa ne yapardınız?:çok üzgünüm:
Ooo haspam adama bak terbiyesizlik dizboyu.Hem bana hem aileme saygısı yok diye düşünürüm zaten ailemle konusmayan biriyle evli kalamam kesinlikle bide bana sen de gitme istemiyorum falan derse ertesi günü mahkemeye hemen anında yani.Önce ailemi sevicek sayıcak ki bana saygısı olsun

Konuşmuyorsa çıkmıyorsa bırak gitsin.
Konu nedir bilemiycem ama haklı yan varsada yoksada muhim değil sizin görüşmenize engel olmuyor siz ona bakın.
Engel olsaydı hakkı yok derdim.
Sizde bozuk olsanız onun ailesiyle siz de aynı tavrı takınrdınz belki.
Israr etmeyin boş verin.

Back
X