Einiz cimri midir yoksa bonkr m?

Benim de eşim çok bonkördür. Elinde ne var ne yok ise evi için, benim için harcar.
Dilerim ki Allah O'na daha da fazlasını versin.

benim esim tutumludur bende öyleyim
taksitle bissey almayi sevmez
ayami yorganima göre uzatiyim der
ara sira disarda yemege cikariz
simdiye kadar cok sükü maddi sikkinti yasamadik
bizde para birikdirip ev almak istedimizden dolayi bunlar zor gelmiyor

Benim eşim savurgandır. Para harcamasını bilmiyorum. Bugün harcıyayım yarına Allah kerim diyor.
Keşke biraz sıkı olsaydı.
Ona biraz tutumlu olmasını ileride başımıza neler geleceğini bilmediğimizi söylüyorum be seferde cimrilikle suçlanıyorum.
Bu nasıl çelişki anlamadım.

benim eşim fazlasıyla bonkördür onun için dört senedir 5 kuruş biriktiremiyoruz. Ben kemeri sıktıkça o açıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Cimri insanlardan nefret ederim. Erkek kadin farketmez.

Ne yani biz nefret ettiğin kategoride miyiz?
Para çok zor kazanılıyor evet bende mantıklı olan harcamaları yaparım..
Ama ben müsrif insanlardan nefret etmem..Nefret ne kadar kolay edilen bir şeymiş sizin için.....:1shok:

Benim Aşkimda Yerine Göre Bonkör Yerine Göre Tam Cimri Olamasada Dengelidir Ama Ben çok Savurganim Evlenince Ne Yapicaz Hiç Bilmiyorum Bana Hep Der Evlenince Kasa Sensin Diye Bakalim Dengeyi Nasil Tutucam....

Benim eşimde tabağa çanağa veya evin ihtiyacı söz konusu oldıuğunda eli cebine iç gitmez uyuz eder. Yemeye içmeye eğlenceye geldğinde ise fazlasıyla bonkör. Bende bazen dikkatli harcayalım derim kızar bana aynı anam gibisin der. Bir nevi bencillik var ortada kendi ihtiyaçlarına gelince harcama var, ben mutfağa bişey istiyim hemen boşver olanla idare et der.

oooooooooo öyle bonkördürkii sinir eder beni yeter artık çok harcıyorsun dediğimde kızar bana hayır sadece kendimize harcasak iyi yani yok anasına babasına bilmemnesine hiç ihtiyacları bile olmasa alır alır alır.gıcık oluyorum bu huyuna yaa.ama bende ev alalım diye başının etini yiyorum şimdi yapamıyo fazla artık

Oooo nerde cimri olacak coook bonkordur.
Tutumlu olmasini ve yerine gore harcama yapmasini isterdim.
Fuzuli harcama yapmaktan hoslanmiyorum tutumluyumdur.

eşim hiç cimri değil, bayaği bonkördür. Ama hesabını iyi bilir. Mesela bazen kendine bişey gösterse almaz, bidaki ay alırım der bu ay kredi kartına çok yüklendim felan der, ama ben nezaman bişey istersem istim kesin alir. Kesinlikle bidaki ay alırız demez kendinden çok fedakarlık eder ama benim etmeme asla müsade etmez canım benım

eşim eliden geldiği kadar harcama yapar yokken var gibi varken yok gibi düşünür elinde imkanı olsa beni PRENSES GİBİ YAŞATIR EMİNİM AMA OLDUĞU KADAR OLSUN BENİM DİLİMİ ACITMASINDA ,,,,1gün tatlı yiyeyim 1gün tuzlu ,,:teselli:

Neden kendini cimri kategorisine koyuyorsun???? Demekki öylesin, :1shok: alindiysan benim ellimde olan birsey degil!!! Allah bile sevmez cimri insanlari unutma. Cimri dedigimde, alip kopartmasini seven ama vermeye gelince kilini vermeyen insanlardan bahsediyorum. O insanlarin evine hayatta bereket girmez. Birikim baska cimrilik baska. Para çok zor kazanildigini bende çok iyi biliyorum. Sokakta paralar toplanmiyor. Cimriler benden uzak Allah yakin olsunlar jeyyar

Eşimle ben aynıyız.İkimizde fazla cömertiz.Misafir ağırlamayı,beraber alışveriş yapmayı,insanlara yardım etmeyi çok severiz. Paylaştıkça gerçekten Allah daha çok veriyor.

Ancak kendi işimizi yaptığımız için,her zaman ileriyi de düşünerek hareket ederiz.
Şu an genciz.Kazanıyoruz,harcıyoruz.Ancak Allah ömür verirse,bu hayatın yaşlılığı da var.O yüzden biraz yerinde harcamak gerekir..Sevgiler..

benim eşim pinti değildir ama savurgan da değildir,yerine göre varsa alır yoksa almaz.ihtiyaca göre alır.ben de tutumluyumdur.ikimiz birbirmizi tamamlamışız yani. bana hiç karışmaz o konular da bilir çünkü gereksiz harcama yapmam

evet cimri desem...:mymeka:
ama öyle masraflı biride değilim...
tutumluyumdur....
allahtan ailemin durumu çok iyide onlar karşılıyorlar ihtiyaçlarımı....:ecrin_bebek:

ikimiz de tutumlu olmayı da harcamayı da bilriz severiz
birşeyi çok beğendiysek alırız, mutlaka da para biriktiririz
öyle 3ün 5in hesabını da yapmayız
durumu iyi olup da 2 tlyi bile hesaplayana gıcık olurum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…