Henüz nişanlıyım yalnız nişanlım felaket bonkör ve bence hiç hoş bir durum değil bu kadar fazla olmasıda bu gidişle borç harç içinde geçireceğiz ömrümüzü. Şimdi fazla bişey yapamıyorum ama evlenince el atmam kesin şart. Şimdilik ok sen geçindirirsin diyor:)
valla benim eşimin gözüne hiçbişey gözükmez,gözü gönlü tok derler ya o cinsten...kenara atarız her ay,geri kalanını da ihtiyacımız olduğu zaman rahat rahat harcarız,ama öyle savurganlık yapmadan....
evlendiğim adam da en çok dikkat edeceğim konulardan biri hep cimri olmaması derdim.
çok şükür Allah gönlüme göre verdi..eli çok açıktır. sırf bana karşı değil yardıma ihtiyacı olan herkese karşı da öyle.. Şeniz
bunun maddi durumla da çok alakası yok bence..
kimi insanlar var para içinde yüzer ama evine biri gelecek de bir lokma ekmek yiyecek diye ödü kopar.. klava:
benim nişanlım muhtemelen cimri, anlayamıyorum bazen bonkör gibi davranıyor bazende cimri ama özelikle nişanlandıktan sonra bu cimrilik artmaya başladı. şimdiden böyleyse evlenince ne olacak bilemiyorum. 2, 3tl nin hesabını yapar oldu. şu an ayrılmayı düşünüyorum. 2 senedir beraberiz onu tanıdığımı sanıyordum ama tanıyamamışım. benim bir saç düzleştiricisi istediğimi biliyordu ve bana sunduğu teklif şu oldu, sana doğum günü hediyesi olarak düzleştirici alayım mı? ama ben kasım doğumluyum yani daha 8 ay vardı bunu söylediğinde şaka gibi ya. dalga mı geçiyorsun dedim. ciddi olduğunu bu konuşma bittiğinde anladım. nişanlandıktan sonra doğru dürüst dışarı bile çıkamıyor olduk ya onun evinde ya da bizim evde buluşuyoruz, tabiki buna buluşma denebilirse. bıktım keşke hiç nişanlanmasaydım ve sevgili olarak kalsaydık. onu seviyorum ama bu iş olmayacak sanırım. sadece cimriliğide değil odunun teki resmen, içi geçmiş yaşlı gibi davranıyor.offf ((((((
Gereğinden fazla bonkördür kocacım Ama cimri olmasından bin kat daha iyi. 6 yıldır birbirimizin hayatındayız daha bir gün bile bir şey istediğimde (fiyatı ne olursa olsun) geri çevirmemiştir. Ben de kendimi frenlemeye çalışıyorum biraz, birbirimizi dengeliyoruz Sadece bana karşı değil tüm sevdiklerine karşı öyle. Cebindeki son parayı istesinler çıkarıp verir cömert kocam benim