çok tepki vereceğini bilsendemi anlatırdın??Anlatirim tabiki.
Eger iliskiyi kastediyorsan,benim gecmisimde yasanmislik iliski felan yok.
Olsaydi anlatirdim tabiki, ben nasil bilmek istersem oda bilmeli.
gereken derken???gerekenleri sadece..
herşeyi derken daha önce sevgiliniz olmuşsa onuda bilirmi,bilirse zaman zaman bunun yüzünden tartışma çıkarmı??evet eşim geçmişimdeki herrrrrrrrşşşeyii bilir..
çok haklısın onların bunu hazmedemediğini düşünüyorum oanda belki normal karşılıyorlar sonra temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze çıkarıyolar...yani bence ondan önce yaşanmış ilişkiler beni alakadar eder neden anlatayım ki.ama onun dışında geçmişimle ilgili her şeyi bilebilir.ilişkiler iki kişi arasında yaşanır özeldir.erkeğe bu tarz şeyler anlatılmamalı bence çünkü bu konuda olgun davranamıyor kafasında kurup duruyor sonra bu ilişkiye sorun olarak yansıyor.şuan onu tercih edip onunlaysam geçmiştekilere mazi denir.ben onun eski ilişkilerini bilmek istemem ona da anlatmak istemem.
yani iliskilerimi beni uzenleri benim uzduklerimi..gereken derken???
peki aranızdaki yakınkaşmanın ne derece olduğunuda bilirlermi??
a.sDoğru söylüyosun...Geçmiş geçmişte kaldı çok merak ediyorsa anlatırım, mevzu açılmıştır anlatmışımdır da.
İciğinden ciciğine kadar anlatma ihtiyacı niye duyar ki insan.
Şimdi düşün eşin anlatmaya başlıyor zamanın şöyle bir insanla tanıştım onun şu iyi yanı vardı bu kötü yanı vardı derkene bir gün yakınlaştık .... şöyle oldu böyle oldu.
Yok devenin nalı artık. O kadarda uzun boylu değil.
bazen durupdururken sorgulamaya başladığı olurmu??benim sevgilim geçmiştekileri bilir ve geçmişte kalmış deer
vereliniortakbilmesi gerekeni kadar bilir fazlasına gerek yok bende anlatmam oda anlatmasın okadar derin şeyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?