çok haklısın...sonuçta onlardan öncede bi hayatımız vardı onlarla gelmedik dünyaya değilmi...
şimdi olay şu ben nişanlıyım ve nişanlımdan önce bi çıktığım biri olmuştu ama aramızda duygusal bişey olmadı yani bi yakınlaşma,yaklaşık 3 ay falan sürdü olmayınca bitti çünkü bişey hissetmiyodum bunu kendisine nişanlanmadan anlattım anlatmaz olsaydım erkekkler o anda normal karşılyıo sonra kurup kurup karşına çıkarıyo bunu yaklaşık 3 yada 4 ayda bir yapıyo yok elini tuttumu yok öptümü yok yakışılımıydı yemin et falan ayyyyyy...:bbo::bbo:yazarken bile daraldım o yüzden bence bi erkeğe herşeyi anlatmıcaksın yoksa asla anlattığın kadarıyla yetinmiyo altında başka şeyler arıyo hep......
selam arkadaşlar eşiniz yada sevgiliniz e geçmişinizle ilgili herşeyi anlatırmsınız??
O kadar detaya inen var mi acaba?
ya neden herşeyi bilmeli mi gibi bir soru sorulduğunda direk herkes ilişkiye girmişsin de o saklanıyormuş gibi algılıyor anlamıyorum!
geçmiş adı üstünde geçmiş, çok fazla detayını bilmesine gerek yok, çünkü ne kadar bilirse o kadar kafasında kurguluyor, sonra üstünüze saldırıyor, bir de başınıza kakıyor, arkadaşın dediği de bu ve evet bunu bende yaşadım ve etrafımda da çok gördüm
öyle seslenmeyen bir şey demeyen erkek ya benim etrafımda çok az ya da hiç yok böylesi diyecek noktaya da geldim -zamanında-
zamanında nişanlanmış olduğum şahıs, ilk zamanlar geçmişin geçmişte kalmıştır beni ilgilendirmez dedi, sonra sordu varmıydı diye güzel dille anlattırdı, sonra da aramızda bi konuşma geçerken sen hala onu seviyorsun dedi (ki konuşmamızın ne eski sevgilimle ne de o tip bir konu ile ilgisi vardı) beni şoka soktu ne diyeceğimi şaşırdım. ama ne yaptım kendi ellerimle verdim o lafı söyleme yetkisini ona, eşşekliğime doymayım
kızlar hep erkeklerin, geçmişine aman onun geçmişi yaşamıştır bitmiştir diyor sineye çekiyorda ıııh erkekler geneli hiç öyle yapmıyor
bir arkadaş nickini unuttum, erkek arkadaşımdan önce hiç ilişki yaşamadım sadece platonik birini sevdim, onu da söyledim başkası da olsa söylerdim diyor ya, platonik ilişkisini bile anlatınca o kadar sorguya çekilmiş, eğer ki ilişki yaşasaydınız ve misal olarak veriyorum öpüşmüş filan olsaydınız sizce gayet sessiz mi karşılardı? hiiç sanmıyorum, yaşamadığınız ilişki bile kafasında ne kadar soru oluşturmuş, ayrıca demişsiniz ki benden önceki ilişki yaşadığı bayanların resmini istedim verdi bişey demedim, aynısını siz yapsa idiniz aynı olgunlukla karşılanırmıydınız sizce?
bana ama o erkektir yapar iç güdüsüyle cevap vermeyin
ve bu yazılarımdan da kesinlikle erkeklerin hepsi bunu dert ediyor anlamını çıkarmayın da genel böyle onu anlatmaya çalıştım ben
doğru olanı -bence- her iki tarafında detaya girmemesi, olaki bazı şeyleri kaldıramıyor ise hayatı karşısındakine ve kendisine zindan etmesindense yolunu ayırıp herkesi selamete kavuşturması
Sevgilimden önce bi geçmişim olmadığı için anlatacak birşeyim de yok
Ama eğer sevgilimden önce birileriyle flört etmiş olsaydım söylerdim kaydirigubbakcemile5
aaa geçmişten kasıt bumuydu yani başka birleri...
eşim benim ilk gözağrım..başkası olmadıki ondan önce..
ona açtım ben gözlerimi:asigim::kedi:
Dostum olduğu için neredeyse herşeyi bilirdi , ama artık ikimizde geçmişin bizi ilgilendirmediğine karar verdik , geçmişi veya geleceği çok düşününce iyi şeyler olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?