Einiz her sarldnzda sevimek ister mi?

eşiniz her sarıldığınızda sevişmek ister mi?

• Ankete Katılan
    183

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
21
158
Diğer
eşiniz her sarıldığınızda sevişmek ister mi?
şahsen benim eşim her sarıldığımızda sevişmek istiyor.günde 10 kere sarılıyorsak 10 unda da ister.sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum.her sarılmakta da sevişmek olmaz ki canım....şakkıdı

Canim eşim herşeyim o kadar zayif bir adam değil bence hiç bir erkekte öyle değildir varsa eğer numunaliktir aman aman benden uzak olsun da bana yeter ölesi ben güçlü dirayetli isterim ne o öle hemen pisirik pisirik aman aman iğğğğğğğğ

sihir sensin arkadaşım, sarılınca birliktelik isteyen erkek pısırık olur mu sen de, ilahi......

yeni evliyseniz çok normal, ama uzun süredir evliyseniz valla maşallah diyeceğim, ya hormonları çok güçlü ya da size doyamıyor.....siz de aklınızda bulunsun, canınız istemiyorsa sarılmaya kalkmayın

nesrin hanımın eşinin libidosu yuksek napsın kaydirigubbakcemile3

henuz bekarım bişi diyemicem aam her sarılmadada bu iş olmas yafmirmirmirmir

1 yıl olacak 3 hafta sonra..eşiminde dediği şey şu:napayım ben sana dayanamıyorum:)) vallahi bazen sarılmaya korkuyorum.öpmeye de....

ne zaman ona sarılsam illaki bişeyler oluyor eşime her sarıldığımda şimdi yine işi büyüteceğiz der bana eşler bir birini çekiyor galiba

a.s.
İLAHİ OLAN BEN DEĞİL SEVGİM CANIM

evliliğimizin ilk zamanlarında çok oluyordu ama şimdi o kadar sık değil ama benim kocişim ans etmeye dayanamıyor...her dans ettiğğindemi olr canım

ben eşime nasil sarılırsam sarılım sonuç aynı hep istiyor.
bu da güzel bisey değil insan bazen sarılmak- kendini güvende hissetmek, huzur bulmak istiyor, ama yoookk benimki anlamiyor ve bu beni çok üzüyor.

yuh yani her sarildigimda seyi dusunecek degil bazen uzgun oldugumda sariliyorum esime

vallah bencede nasil sarildigina gore degisir :) ozelliklede sarilinca dokunuslar kadinin hislerini erkege karsi ele verir belli olur :) benceee

kızlar sizmi çok ateşlisiniz ben mi çok pasifim bizde hiç öle sarılmayla falan bişey istenmez..........

sihirsensin ne alakaşakkıdı
eşine her sarıldığında(üzgün sarılmalar hariç) sevişmek isteyen erkek zavallı değil,hala karısına aşık,hala istiyor demektir.
yani adam senin yanına 1 ay uğramassa çokmu güçlü oluyor.:1closedeyes:
hakkaten ilahikaydirigubbakcemile3

her sarılmada olsa banyodan cıkılmaz heralde sinüzit oluruz iyice
ben cok sarıırım kızımada eşimede günde 5 kez onkez belki düşünün artık

bizde çok sarılırız ama bana kalsa her sarılmada isterim ama sarılmadan sarılmaya fark var canım gerçi yok ya vazgeçtim biran düşündümde yok bacım yok ben işten gelince sarılırım kucaklarım hemen yakalasa istese yok vazgeçtim her seferinde olmaz tavuk horoz gibi daha neler ben de tırstıysam bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…