5 senelik evliyim, elbette ki herkes kıskanır eşini. mesela benim eşim işi itibariyle sürekli yurt dışına çıkar, gerek ofisinde gerekse yurtdışında bir sürü bayan iş arkadaşı vardır. yalan olmasın şimdiye kadar hiç kıskanmadım öyle bir durumda. ama tabi bir kere fakülteden arkadaşı aramıştı, sinirlenmiştim ama belli etmedim :mymeka:
kıskançlık sevgi ölçüsü değildir bence. hatta fazlası sıkar insanı. sonuçta sizinle evlenmiş. gerisi hikaye a.s.
Merhaba arkadaşlar...konu başlığı itibariyle eşiniz sizi kıskanır mı?ne derecede kıskançlığı yada siz ona göre daha mı kıskançsınız?sizce kıskançlık sevgi ölçütü mü?kıskanmayan sevmez mi?kıskanması için illa çok bakımlı mı olmak gerekir?kıskançlık kişilik mi? Bir konu değil baya bir konu açmış oldum aslında..hangisine cevap verirseniz artık..:))) neden bu konuyu açtım anlatayım..ben bir buçuk yıldır evliyim.eşimi tv deki kadınlardan bile kıskanıyorum,eski sevgililerinden dahi fakat o beni kıskanmıyor.sizce bu sevgi ölçütü mü?sizler neler yaşıyorsunuz?buarada kaç yıllık evli olduğunuzu da yazarsanız sevinirim
canım bence eşin seni kıskanmadığı için yada kıskansada belli etmediği için senin kıskançlık dozun gittikçe artmış... ama bunu abartısan eşin hiç bir zaman kıskandığını belli etmez...
Ona sorsan kıskanç biri değil...Kıskanmasını gerektiren bir durumda yok aslında.Bazen sinir etmek için beni tv deki kadınlar hakkında yorum yapar..Bende kıskanırım ve üzülürüm.Birkaç defa da (başa çıkamayınca)bende tvdekiler için yakışıklı falan dedim.Baktım rengi atıyorzemuszemus Demek ki buymuş dedim...kaydirigubbakcemile
Ne bileyim, esini hic kiskanmayan, ne giydigne, ne yaptigna, yada nereye gittigine karismayan bir adami anlayabilmem cok zor.....
Ya kiskaniyorda göstermiyor.
Ya cok fazla kendine güveniyor
Yada esine gereken ilgiyi duymuyor diye düsünürüm....CADIARZU
Burda hastalik derecesindeki kiskancliktan bahsetmiyorum tabiki.....dozunda ver kararinda olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?