makyajın fazla olmuş sil(sadece rimel ve hafif bir far vardır),üzerindekiler hiç yakışmamış değiştir(oysaki flört dönemimizde onu bana kendi almıştır ve çok yakıştırdığı için almıştır),bak ben hızlı yürüyrm o ayakkabıları giyme ayağıı burkarsın(anladığınız üzere şık topuklu bi ayakkabı giymişimdir)yani elinden gelse bana çuval giydirip çıkarır................arkadaşlar yanlış anlayın hani ben hanım hanımcık biriyimdir aslında sırf onun manyaklıklarıdır bunlar....
Söylediğim 3 ihtimal de mümkün olabilir, bir dördüncü daha var eşine çok güveniyor olabilir....
Evet ben kendime çok fazla güveniyorum, ve eşime de çok fazla güveniyorum....
Bunu yanlış bulanar da olabilir ama böyle...
Eşimin benden başka birine gözünün kayabileceğini asla zannetmiyorum, hatta bundan eminim. Neden mi? çünkü çook güzelim, çook akıllıyım, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, veee eşime ve aşkımıza güveniyorum.
Kendisi çok iyi bilir ki olur da gözü kayarsa önce gözlerini oyarım sonra da sepet havası, hayatıma kaldığım yerden devam ederim.... Beni kaybetmeyi göze alamayacağı için beni aldatamaz.... Kendisine ve aşkına olan saygısından dolayı da aldatmaz... Eşmin fıtratına ters. Ne yalan ne dolan, en küçük bir artniyeti yoktur.. aldatmak asla ona göre bir davranış biçimi olamaz...
ışte ben bunlara güvenerek eşimi kıskanmıyorum....
Eşimin de hem kendine hembana güeni var ki o da beni kıskanmıyor....
Bence bu ese olan güven ile alakali degil.
Esine sonuna kadar güvenen bir adam yinede esini kiskanamazmi?
Baska bir erkegin esine bakmasindan rahatsizlik duymazmi?
Kiskanclik duygusu benimsemekten kaynaklanan bir duygudur.....
Bence bu ese olan güven ile alakali degil.
Esine sonuna kadar güvenen bir adam yinede esini kiskanamazmi?
Baska bir erkegin esine bakmasindan rahatsizlik duymazmi?
Kiskanclik duygusu benimsemekten kaynaklanan bir duygudur.....belki biraz sacma bir benzetme olacak ama, hani cocukken cok istedigmiz bir oyuncaga sahip olduktan sonra onu paylasmak istemeyiz ya, aynen öyle.
Oyuncaktan yana bir süphemiz yok, oyuncak hep bizim, ama baska cocuklarin bakmasini, almasini, dokunmasini istemeyiz...:hulya:
Tabikide bir insanla bir oyuncak bir degildir, fakat bana göre kiskanclik duygusu böyle birsey.
Ben çocuğun oyuncağı paylaşmak istemesini kıskançlık olarak görmüyorum...
Kıskançlık öğrenilen birşeydir... Paylaşamamak da kıskançlığın bir bölümüdür ama tek başına kıskançlığı ifade edemez.. Brada bazı arkadaşların anlattığı gibi mesela çocuk sırf arkadaşları o oyuncağı almasın diye o oyuncağa zarar vermez, şeklini değiştirmez, kırıp bozmaz, boyamaz...
Çocuklarda sahiplenme içgüdüseldir, bunun üzerine bir de paylaşmayı sonradan öğreniriz.. Çocuklar bunu sonradan öğrenecekleri için ilk başlarda sah oldukları (içgüdüsel olaral hissettiği) oyuncağı tabii ki paylaşmak istemez... Bu kıskançlık değildir bence onun oyuncağını başkasının sahipleneceğini düşünüp korkmak ve kızmaktır...
Çocuk büyüdükçe birileri oyuncağını elinden alsa onunla oynasa bile o oyuncağın hala ona at olduğunu öğrenir.. Ve belli bir yaştan sonra ve ebeveynler paylaşmayı çocuğa öğrettiğinde bu tür hırçınlıkları kalmaz..... 4 yaşında oyuncağımı kimseyle paylaşmazdım çok da hırçınmışım.. Kardeşim dğunca daha da hırçın olmuşum kimseye oyuncaklarıma dokundurtmuyormuşum bile, kreşe vermişler, kreşte arkadaşlığı ve paylaşmı öğrendim, oyuncaklarımı arkadaşlarımla paylaşmayı öğrendim... Ama büüyüp evlenince kocamı da paylaşayım demedim hiç....
Demem o ki oyuncak ve çocuk arasındaki sahiplik ilişkisini karıkoca arasındaki ilişkye benzetmek pek olmamış.... Bir anlamda doğru bir benzetme olmuş aa daha derin düşününce yanlışlıklar çıkıyor....
Ama ben mizaç olarak kıskanç biri olmadığım için pekanlayamıyorum bu kıskançlık duygusunu.... Eşime ve kendime güveniyorum heralde diye özetleyip kestirip atıyorum... Çok da üzerinde düşünmedim açıkçası.... Bilmediğim hissetmediğim bir duygu üzerine daha fazla yorum yapamıyorum, çünkü yaparsam yanlış yorumlar olabilir, dediğim gibi bu duguyu pek bilmiyorum...
Sana göre öyle olabilir....birsey diyemem.
Ben esini kiskanmayan bir adami anlayamiyorum.
Bana göre dozunda ve kararinda olduktan sonra kiskanclik her evlilikte her berabelikte gayet normal. Olmadigi vakit bir annormalik var diye düsünürüm.
Neyse, anlayamadigimiz duygular icin fazla yorum yapmamak lazim dedigin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?