Einiz, sizin anne babaniza, anne baba der mi?

asla demem ben onun annesine anne,babasina baba....kafami da uzseler yine demem.o da aynen benimkilere demiyor.benim bir tane annem babam var,ne alaka?aynur teyze

ben derim hep anne baba.eşimde der. hatta çoğu zaman annecim babacım diye hitap eder.buda benim çok hoşuma gider

eşim der hele bi demesin yerim onu çiğ çiğcokacimcoook,

haa ben dermiyim çok gerekmedikçe demem babasına derdim severdim kayınpederimi ama vafat etti ,kaynoşa içimden gelmiyo anne demek :umursamaz:

eşim der, bende derim, burda yazılanları okuyunca acaba demesimmikaydirigubbakcemile3
o bana hep ablam der zaten
bende ona abla diyim bari, diyimde beni camdan atsın
kaydirigubbakcemile3

Ben demiyorum asla da demem ama o annecim babacım diyor
Çünkü bizim düğünümüzde onun anne babası el gibi uzakta durunca benim ailem çok destek oldu
Ona hep moral ve maddi destekte bulundu
Bu yüzden içten söylediğini söylüyor
Bana seninkiler annelik babalık yaptı diyor

anne baba diyemiyorum çünküüüü sagırlarrrr.onlarda bana kızım gelinim diyemiyorrr çünküü dilsizlerrrr.
o yüzden zorlanıyorum demeyee.ama 4 ablasına candann abbblaaa diyorumm

kayınvalideme ben loris anne derim ..
kayınpederimede kerim baba..

şirin baba gibi oldu yazınca ya delikafadulden

ama söyleyince bide alışınca kulağa acaip gelmiyo

eşim der anne baba ama bizimkilere

istemeyerekte olsa kendimi mecbur hissediyorum ve anne baba diye hitap ediyorum esimin ailesine ..pederlen zaten pek görüsmüyorum .esimde der benim gibi ..saygi yönünden bu bizim millete bi gelenek olmus.....

anne baba demek zor geliyordu başlarda ama zamanla alıştık ve sorun olmuyor artık eşim daha çok sevdi demeyi...

bende diyorum eşimde diyor fakat ben eşin anne ve babasına ayşe anne ahmet baba şeklinde söylenmesi taraftarıyım (genel olarak)
benim eşimde anneme babama mehmet baba fatma anne desin..
annelerden bahsediyoruz karışıyor babalarda bahsediyoruz onlarda karışıyor...onun babası benim babam değilki asla olamaz..ben ahmet baba şeklini daha çok benimsenmesi gerektiği taraftarıyım ayrıca saygıda var kelimeler arasında..

esim anne baba degil annecigim babacigim der ustelik ben diyemem oyle cigimli seyler anne baba derim bazen kayinvalideme elif anne derim

anne ve baba der..bende aynen öle ve çok içten sölüyorum milletten tepki görmesem herzaman annem babam dicem ama nedense kayınvalideye annem denince millet garipsiyo (yanımızda değilse tabi)

Bu bana inanilmaz komik geliyor kusura bakma sekerim:) Bizim de arkadaslarimiz var evli, kiz kayinvalidesine teyze diyor, oglan ise kayinvalidesine anne:)) Cok ironik bir hitap sekli kiz acisindan! a.s

bende anne baba derım,oda der... normalı bu degılmı zaten eş demek sen demek degılmı ıkımız bı butun degılmıyız kı onun annesını babasını ayırıyım?

benım esım anneler gununde hedıye alıp anne demıstı.babamada aynısı gecerlı onada babalar gununde demıstı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…