einizden duymak istediiniz ama hayatta sylemez dediiniz ey ne?[/

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım; patron, iş hiç biri umrumda deil, yanına geliyorum, demez.
dipnot: başka bi şehirde kendisi:)

hehehehe benimkininde demeyeceği şey yoktur yani aklıma gemiyor

Aşkım sen çok yorgunsun madem, canın ne istiyorsa söyle ben yapayım sana akannehir
Öldürceniz mi adamısırnaşık şey

seni seviyorum
aşkım,canım
hayatım,canım karıcım
bebeğim
seni tatile götüreceğim
kahvaltı hazırladım
yemek yaptım
daha yazayaım mı arkadaşlar...

benim hafızam zayıf, nasıl olsa sen doğru hatırlıyorsundur, senin dediğin gibi yapalım... demezzz

sonra tabii benim hatırladığım doğru çıkar, cevap da "e napiim unutmuşum" olur. akannehir

Hanım anneni çok seviyorum

hayatım bugün mutfaga beraber girelim çeşit çeşit yemekler yapalım hayatta demez
bunu kendisine diyincede ben ne anlıyım senin gibi yemek yapmasından bi yumurta birde makarna yaparım der alsanaalsanasmile

yazılanları okudumda benim kocam tüm bunları söyler yapar tüm sevgi sözcüklerini söyler sarılır öper her dakka kaşlarım azıcık çatılsa panikler ne oldu diye ammmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birkere bile tek birkez bile ne nişanlılığımızda ne evliliğimiz boyunca çok güzelsin yada şuran çok güzel şuranı beğeniyorum falan demedi kii çok hoş bir bayanım bunuda bilirim...işte gelinliğimi giyip sorduğum halde güzelsin demedi...beni güzel buluyor farkındayım ama işte birkerecik söylese o sözünü tablo yapıp asacağım..ama demezkiiii...çok ağlardım

''Bugünlük evi ben temizleyeyim, ütüyü ben yapayım, yemeği ben pişireyim.. Sen iki canlı halinle yorulma..'' asla demez :/

söylemediği hiçbişey yokk

"yanımda rahat rahat gaz çıkarabilirsin hayatım" asla demez

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…