einizden duymak istediiniz ama hayatta sylemez dediiniz ey ne?[/

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askim istedigin gibi giyebilirsin asla demez bir de aslaaa özürdilemez

evli değiliz şuan ama sevgilimden duyamayacağım tek söz aşkım bak sana çiçek aldım

Aşkım sen haklıydın benim suçum çok özür dilerim

"seni çok seviyorum" benım sevgı ıfadelerımden sonra soylemesı gerektıgını dusunerek hızlıca kısık sesle soyledıgı kalıplaşmış tümce.şımarmaym die söylemıomuş ben ölünce sayar sayar ağlarsın o zaman dedım cevap ne?"tovbe de!".. gelışme varmı ?"yok".. Allahım erkeklerı böyle yarattıysa vardır bı hıkmetı dıyorum:97:.sabırla cennetı kazanırız belkı

benım aslında en cok duymak ıstedıgım ama asla soramıycagım sey eski sevgililerinden farklı oldugumu hıssetmek

karıcım fenerbahçeyi bıraktım bir daha maçlarına dahi gitmeyeceğim.. asla demez (yine de allahtan umut kesilmez )

bir şey isterken herkesin içinde bitanem onu verebilirmisin demesiinii isterdmm ama aslaa demezz aslaaa:)

Seni kıskanıyorum! Ölse demez herhalde, gerçi bugün biraz ağzından kaçırır gibi oldu ama bahsettiği adam da hocam

özür dilerim...

yorulduysan ben yapıyım bırak evi ben süpürürüm...

hayatııııım
kahvaltı hazır hadi uyan!!!
bu hiç olmadı ve sanırım asla da olmayacak.
ama şunu söyler hakkını yemiyim
hayatım kahvaltıyı dışarda edelim,ya da kızıyla çıkarlar börek alıp gelirler.

bugün çok yoruldun yemeği ben hazırlıyım sen uzan hayatım :) genelde yorgunsam telefonu elime sıkıştırıp ne istersen söyle gelsin der :)

annem konusunda sen haklıydın hayatın aslaaaaaaaaaaa dmez haksız olduğunu bildii halde sırıta sırıta savunur
ve bi konuda en başından doru hayatım haklısın demez illa tartışcaz etcez sonuna kadar cierimi yiycek sonra tamam belki haklı olabilirsin dicek :)

"Bu etek ne kadar yakışmış sana, bu topuklularla çok çekicisin"
ama nerdee anca" üzerine bişey almıcak mısın?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…