Einizden ya da Sevgilinizden en son duyduunuz, sizi mutlu veya mutsuz eden sz.....

sabret hersey çok guzelolacak ..sadece sabır.. senı sevıyorum...

ayy canım okuyunca gözlerim doldu..:a015:. ne mutlu sen ve sizin gibi kadınlara..sizi çok seven ve zor zamanınızda destek olan kocişleriniz var..Allah bize de nasip etsin inş.

iyi ki doğdun karıcım dedi.. seni çok seviyorum herşeyimsin sen benim dedi:)) bu akşam.. çok mutluyum...

en takdir ettiğim sözü : gökkuşağımsın ,sende her renk var !
en berbat sözüçene yapınca der): düğmen yok mu senin ?

En sevdiğim lafı ben bir tek seni sevdim ve seviyorumm:asigim:
En nefret ettiğim Bir sus ta motorun soğusun:mymeka:

Bugün bana uzun uzun sarıldı aşkom sonrada "hayat kısa ve zaman çok hızlı geçiyor her anımı seninle paylaşmak istiyorum" dedi bana:asigim: Çok ama çok mutlu oldum..
Bana hiç kötü beni üzecek bir söz söylediği gelmiyor aklıma sanırım hiç yok

Rabbim seni benden ayırmasın, Hep yanımda kal.. Seni çok ötesi seviyorum..:asigim:

eşim bana dün akşam bana aşık olmadığını söyledi
mutsuz oldum mu hayır
mutlu oldum mu ewet
eşim bana aşık ama ben ona değilim haksızlık ediyorum diye düşünüp içim içimi yemiicek artık
rahatladım oh be

gece eve geç geldi biraz kocam ben yatıyordum hiç konuşmadım uyudum hemen zaten sabah öperek uyandırdı günaydın hatunum bak gene dayanamayıp kollarının arasına almışsın beni dedi :kedi: nasıl olduysa küs olmama rağmen gene sarılarak uyumuşum ona :asigim:

geçen gün kaynanam bize geldi ama ben gelceğini bilmiyodum ogün akşam dışarda yemek yicektik söz verdi bana ama unutup akşam yemege çağırmış akrabalarımızı kaynanamda yardım etmek için erken gelmiş ben tabi şok oldum sonra eşim geldi odamıza çektim kızdım ona gene verdiğin sözü tutmadın bana bundan sonra söz vermeden önce düşün iyice dedim gene tabi şuçunu kabullenmedi ben ağlamaya başlayınca ''saçmalama lütfen gene ağlıcak bişi buldun kendine '' dedi çok kırıldımm senağlama​

Senin değerini her gün biraz daha fazla anlıyorum dedi...
Ardından da mesaj gönderdi:
"Eğer ikinci bir hayat varsa gerçekten dedikleri gibi...
Ve ben o hayatta seni bulamıcaksam yanımda,
Ben hakkımı kullanmak istemiyorum.
Seni çok ama çok seviyorum iyiki benimsin hep böyle kal.. aşkımsın" :asigim:

sen iyiki varsın ve beimsin ömrümün sonuna kadar ne olursa olsun senden vazgeçmicem
bunu her gün söyler bana ve benim sevdiğim adamdan duymak istediğimde bu
birinin hayatını giriyosunuz onun herşeyi oluyorsunuz size iyiki varsın diyor ötesi yok benm için

bi kere kavga etmmiştik
niye sorun çıkarıyosun sen kızım dedi
ben kızım lafından hiç hoşlanmam çok kırıldım
küstüm
bi daha demedi zaten sinirle çıktı ağzından

haşmetinin büyüklüğünden seni yere göğe sığdıramıyorum demişti ve ağlamıştı ailesiyle yaşadığımız tatsız bir olaydan sonra 25 gün önce
söylediği tüm güzel sözler içinde beni en çok etkileyen bu cümle odu

tartıştık.. bana ARAMIZDA ZATEN ÇOK FARK VAR DEĞİLMİ dedi...
çok kırıldım üzüldüm hiç birşey diyemedim.arasıra güzel bi söz duymak istiyorum diye kızıyor bana.ne yazıkki ona bazen BANA GÜZEL BİRŞEY SÖYLESENE dediğim zamanda seni seviyorum der..başka birşey diyemiyor.

Ne zaman ne dediği belli olmaz kurban olurum sana ben der hayatımın en doğru şeyisin der ayaklarımı öper ölürüm sana ben der çok mutluyum seninle der senin için herşeyi yaparım der daha çok şey var aklıma gelen bunlar kocişim çok tatlıdır benim ama bende çok ilgiliyimdir şımarıktırda :)

zamanında bir kez ruhum seninleyken kafesten çıkmış gibi oluyor huzur buluyorum demişti...
o zamanlar inanmıştım... şu an kime kimlere söylüyordur bu cümleyi bilemiyorum...

miss kokulum der aşkımmm seni herseyden çoks eviyorum der
hiç sevmediğimse.. pabıç kadar dilşn çıktı yıne der haklıysam bi şeyde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…