Einizden ya da Sevgilinizden en son duyduunuz, sizi mutlu veya mutsuz eden sz.....

sevgilimden duydugum ve beni en cok üzen söz, bana sevgililer gününde beni aldattigini itiraf etmesiydi :)

sensiz bu evin hiç bir anlamı yokmuş ayaaklarım geri geri gitti eve gelmek istemedim hiç birşey yiyesim gelmedi..sen ben olmuşsun bunu çok iyi anladım

Beni her sözü mutlu ediyor aslında.
Ama dün akşam attığı mesaj çok hoşuma gitti.
'Her sabah senin öpücüğünle uyansam,
gözlerimi açar açmaz seni görsem,
sadece senin sesini duysam' dedi.
oyyyy ölüüüürümmm.

Mutsuz eden sözü, mutsuz sayılmaz tam ama düşündürdü..
bugün tartıştık biraz.
'beni hep yanlış anlıyosun,
konuşmama bile izin vermiyosun' dedi.
bi durup düşündüm acaba cidden çok mu konuşuyorum ya :26:

her sözü mutlu ediyo yaa
daha dün bebişimiz olsun aşkımm eminimm çook tatlı bi bebek olur senin gibi dedi
bende daha dur cnm bismillah en az 5 yıl var dedim
ama hoşuma gitti yani ne kadr ona belli etmesemde

hayatıma ıyıkı gırdın demıstı bana :) daha neler neler :)))
inansam mı acaba ???

Bir konuşma geçti aramızda. Evinden uzak başka bir şehirde okuyor. Geçen hafta sonu evine gelmişti.
Bana dedi ki "sen en fazla ne kadar uzak kaldın ailenden,evinden?"
Bende "1 ay gibi birşey sanırım,ya sen?" diye sordum.
"Ben 9 aydır ailemden,evimden,sıcacık yuvağımdan uzağım dedi.Benim ailem sensin,benim yuvam seninle ikimizin olacağı sıcacık evimiz olacak." dedi.
9 aydır birlikteyiz,onu kastediyor...
Hiç böyle bir cevap beklemiyordum.Çok şaşırdım. Duygulandım.

Son düzenleme:
ben oğluşu uyuturken yapması gereken oyuncak toplama görevini - ama aşkım napiyim bugün kurtlar vadisi var.söz dizi bitince toplucam demesi - tabi dizinin son reklamında uykuya daldı.işler yine bana kaldı.

etrafıma bakıyorumda yemın ederım senın kadar guzel bır kız yok dedı dun...(bı kac kere daha demıstı)
atma dedım yemınler ettı..

En son dün akşam "Allah belanı versin inş." dedi. Duyduğum en iyi söz de biraz gülecek olsam "Şımarma biraz ağır davran". Daha sayayım mı? Yedi sülalem, anam, babam , ben hepimize en ağır küfürler. Allah'a yalvarıyorum ki O cezasını versin.

Bu aralar aramız kötüydü ve sabah günaydın bitanem diye attığı mesaj beni çok mutlu etti :)

kusura bakma abla ama allah belasını versin böylelerinin! imkanınız varsa allah aşkına durmayın şunların yanında, adam yerine koymayın...

sağolsun sevdiceğim sık söyler bana güzel şeyler ama beni etkileyen sözlerinden biri bu.yine olağan tartışmalardan biri.. olumsuz ben yine ayrılığa getiriyorum konuyu. ya ayrılırsak ? diye.. o da bana "hiçbir münakaşamızda ayrılığı düşünmedim ben. ömrümün sonunda kadar da düşünmek istemiyorum.ben seni seviyorum seninle olduğum için çok mutluyum.. dünya bir yana sen bir yana benim için.. " diye mesajı aldığımda az ağlamadım :/

kötü olarakta "keşke nişanlanmasaydık.. " dedi.. kanım çekilmişti.anında pişman oldu çok üzüldü, çok yalvardı.. ben böyle duvara toslamış gibi olmuştum çok yeniydi nişanlılığımız..neyse ki kazara kırsa bile, affettirir hemen kendini canım benimmm

Doğum günün kutlu olsun bundan sonraki yıllarını hep benimle geçir hep benimle ol seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki benimlesin bu sözünü hiç unutamıyorum

eşim mail attı..

hayatımın aşkı bu sene
bir sen
bir ben
bir de bebişimiz olsun yanımızda...
seni çok seviyorum

Allahım Allahım Allahımmmmmm sinirlerm bozuldu bu nedemek yaaa

şimdi kapattık teli hadi bana güzel birşey de öyle kapat dedim..
bayılıyorum kalçalarına dedi

her geçen gün daha güzel ve sewgı dolu oluyorsun.nice mutlu yıllarımıza aşkım...
ctesı gunduz du sonra gece soledıklerını hatrlamıorm kafam guzeldı

Yılbaşında starda volkan konak'ın konuşmasını izlemiştik.Bugün de bana onun konuşmasını taklit ederek gadınuuuummmm seni çok seviyorum dedi

valla son zamanlarda o kadar çok tartışıyoruz ve ben artık o kadar bunaldım ki ondan duyduğum hiç bi söz etkilemiyo beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…