Einizden ya da Sevgilinizden en son duyduunuz, sizi mutlu veya mutsuz eden sz.....

benım cnımın da bana soyledıgı en son guzel sozu senı cok sevıyorum beyaz gulum demesı,kotu sozude açık gıyınme agzını kırarım demesı ,gel de kır kolaysa

en son söylediği güzel söz dün gece sen benim misin? ben sana aşığım iyiki evlenmişiz

Son düzenleme:
ayhhçok duygulandm:) bitanede ben patlatıyım benim sözlüm trafk kazasından dolayı cezaevinde olduğu için mektuplaşıoruz
son gelenmektuptan alıntı yapıyım

''şimdi her ne kadar hayalinle yaşasamda ömrümün sonuna kadarsonsuza kadar gerçeğinle yaşıycam NAMUSUM'' seni çok çok çok seviyorum bunu sakın unutma herşeyim :)

çok acı çok ben hatırlamıyorum mutlu eden sözünü ama mutsuz edeni hatırlıyorum bi unutsam zaten problem çözülcek ama

çok acı çok ben hatırlamıyorum mutlu eden sözünü ama mutsuz edeni hatırlıyorum bi unutsam zaten problem çözülcek ama

uzulme canım ya ,benımkı de zaten tek ayagını kaldırıp soyluyodur guzel sozlerı:86::86:

ilk önce mutsuz olduğum sözünü yazayım bari..uyuyordu işe geç kalıcaksın kalk hadi dedim uyku sersemi dokunma bak vururum haa dedi bende ellemedim işe geç kaldı
şimdikte konuşmuyorum sürünsün azcık gerçi ne dediğini hatırlamıyo ama olsun kırıldım..
bu sabahta erkenden uynamış bana bebeğim kalk hadi ben ekmek almaya gidiyorum dedi.sonrada kahvaltı hazırladıı bana..hoşuma gitti ama belli etmedim..

güzelmiş

artik sözlere inanmiyorum...
sözden daha cok yapilan önemlidir benim icin...
beni mutsuz edecek sözlere gelince, söyleyen kendi kaybeder, üstüne bir tek söz söylerim susar kalir...

Face deki imkansız birlikteliğimze yazdığım yorum sonucu aldığım cevaptı dün.

Varlıın yeter Sevgilim !

dün akşam duydum sevgiimden en güzel sözdü.sabahtan akşama kadar beraberdik ve beni eve bırakırken 'kokun üzerime sindi seni çok seviyorum dedi'

şimdi kapattık teli hadi bana güzel birşey de öyle kapat dedim..
bayılıyorum kalçalarına dedi

''1-2 ay içinde seni çok mutlu edicek bir sürpriz yapıcam sana'' dedi.
meraktan çatlıcammm
inşallah tahmin ettiğim şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…