Einizden ya da Sevgilinizden en son duyduunuz, sizi mutlu veya mutsuz eden sz.....

eşimden duyduğum biçok güzel söz oldu ama en kötü söz,annesi diz ameliyatından sonra yatması gerekirken 45 gün boyunca,10 gün baktıktan sonra söylediği bir şeye çok gücenip 2 gün gitmememden ötürü haklı olduğumu kabul ettiği ve bildiği halde'benim için önce ailem gelir,önce annem babam sonra sen' demesi oldu...

Son düzenleme:

bööyle sım sıkı sarılıp, "bir insan bukadar mı sevilir yaa" demesi, sonra "ben sana doyamiycakmıyım acaba, seni nasıl seveceğimi şaşırıyorum" demesi en gerçekti en içten geliyor bana, bir de o anki masum bakışı yok mu..seviyorum eşimi :))

bir haftan var iyi değerlendir olmayışımı didi

Bu sabah kocacım bana sarıldı saçlarımı okşadı ve seni çok seviyorum iyiki varsın doğum günün kutlu olsun dedi :)))) ve sabah saçlarımı ben uyurken baya bi okşadı tabi uyumuş gibi yaparken hehe :):92:

Benım sevgılım oyle sevgısını hiç bellı etmez.demez.ama içten içede sever.Geçen evlerıne gıttık.temızlık yaptık beraber malum abısıyle kalıyo oda bekar.yorgunluktan uyuyup kalmısız.4 saat falan uyumusuz.Gözümü actım sarılıp oyle bi öptü ki anlatamam..hayrola ruyandamı gordun dedim GÖZÜMÜ AÇINCA SENI GORDUM YA DEDI.çok hoşuma gıttı ya

ay ne güzel işte hep böyle olsa keşke kocalarımız:):87:

ay ne güzel işte hep böyle olsa keşke kocalarımız:):87:
eşim şuan iş yerinde çalışıo biraz önce telde konuştuk aşkım seni çok seviyorum çok özledim bebeğim dedi çok mutlu oldum sürekli söyler böle şeyler ama bu akşam daha bi mutlu oldum ses tonundan herhalde saolsun bana bebek gibi davranırda maşşaallah diyelim bende onu çoooooooook seviyorummmm

rüyamda seni gördüm birbirimize sarılıyoduk dedi en son tlf konusmamızda

bende seni özledimmmm bebegimm hemde çok..

dün gece biraz tartışmıştık üstüme fazlasıyla gelddi biraz abarttı ve beni çok üzdü bende ağladımm
ağlayıp üzülünce ben hastalandım bende şaşırdım kendime sinirlerim acayip bozuldu bizim ki nasıl pişman kıyamamm aşkım özür dilerim diye bi sarılışı vardı canım yaa çok seviyorum onu

Son düzenleme:
bu gece uyurken kolu bana degdi ve hemen: özür dilerim askim dedi.
Hadi özür dilerimi anladimda, uyku sersemligiyle askimida söylemesi beni cok etkiledi...

bende aynısını eşime yapmışım olivia birazcık deli dolu yatarımda eşimde birazcık sinirlenmiş sanırım dürtmüş beni bende aynen söyle demişim ''çok özür dilerim aşkım'' sonra arkamı donup uyumusum sabah söylediğinde bende sitem ettim hemen iyi dalga gececek bi konun oldu dıyee... hemen sarıldı yok bitanemmm hem sasırdım hem çok hoşuma gitti keşke uyanıkkende boyle kibar olabilsen demesin mi illa beni sinir edecekk

aşkım senin hava değişimine ihtiyacın var
git memleteke cumadan izin al dedi

banada arada der bunu git bi memleketine hava al gel der..
bir an önce git gel hasret giderde şu cadılığın geçsin der
Bazen melekler insan kılığına bürünür ya sen benim bu dünyadaki meleğimsin dedi dün
bana kızdıgı zamanlardada kanatsız melegım benım hoşgeldınnn sefa getırdın bu aksam - oğlen-gunduz vs zaman aralıkları değişiyor halıyle

son olarak sevgılıyken bana aşkımdan sonra en çok söylediği 2.sevgi kelimesi '' yaa bu zamana kadar sennerdeydın?? demesıydı..
aşk tesaduflerı severde adam kadına dıyoryaa işte o an aşkımla bırbırımıze bakıp gözlerimiz kilitlendi adetaa
evlebdıkten sonra nıye bukadar beklemısızz yaaa nıye daha önce evlenmemısız demesiydiii..

hafta sonu yanına geliyorum dedim
-heyttt be aslanım benim dedi
sanırım duygularını almışlar :44::44::44:

ettiğimiz kavga sonucunda yeni barışmıştık ve ben eşime kavga etmeyelim bir daha seninle kavgalı olmayı sevmiyorum evlendiğine pişman oluyorsundur demiştim oda bir daha dünyaya gelsem yine bunları yaşayacağımı bilsem gene seninle evlenirdim demişti ve ben çok mutlu olmuştum
allah başımdan eksik etmesin o benim herşeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…