Einize, krd bir eyden dolay kzar msnz?

eşime kızmam misafirlere kızarım :1closedeyes:hele cocukla gelip te ilgilenmeyenlere çokk kızarım :dilcikar: madem çocuk yaptın bak işte yaatatlicadiarzu
eşime sadece kül tablasını kullanamadığı için kızarım hatta bas bas bağırırırm o kadar çok bağırdım ki beni duymuyo bile tatlicadiarzu

asla kızmam gerekte yok misafirde zaten bilerek kırmaz dimi onun için kızmam hatta üzüldüklernde üzülür teselli etmek için elimden geleni yaparım

eşim benden daha titiz daha düzenlidir bugüne kadar bişey kırdığını görmedim. ben bişey kırdıysamda canın sağolsun der. hatta başım mı döndü diye düşünür sarılır . korktuğumu düşünür. ben böyle şeyleri hiç kafama takmam sadece kendim temizlediğm yer ekendim bişey dökersem kendime kızarım. azcık dikkat et diye oda kendimeee

kızmam ama rahatsızda olurum..hem kırılan bişey iyididir nazar cıktı derler..ninelerimiz ne kadar doğru bilemiyorum tabi...
dikkat etsinde kırmasın ya ..kırdıysada canı sağ olsun...

çok kızarım çünkü eşim sakar değil, umursamaz böyle şeyleri.ama öyle bağırıp çağırmam bu yzüzden de 7 aylık evli olduğumuz halde evde bardak bırakmadı kıra kıra.

bende kızmam kırılana dökülene ama kalpler kırılmasın herşey yerine konur ama kalp kırgınlıgını asla tamir edemeyiz

Esime de bi baskasina da kizmam kirilan canagin tabagin bardagin
ne hukmu var yahu, gonuller kirilmasin yeter ki, hic muhim degil...

Son düzenleme:
O günkü ruh halime bağlı.Kızabilirim de kızmayabilirim de kısacası,ama geçen gün fotoğraf makinemi kırdı.Çok sinirlendim,çookkk...

ikimizinde sakarlıkta üstümüze yok zaten
hiçbir zaman kızmam eşime
nazar nazar ,nazar çıktı der gülerek toparlamaya çalışırız ortalığı beraber:1hug:
evime gelen,özelime giren insanlarsa bu konudaki hassasiyetleri daha fazladır
böyle bir aksilikte çok ama çok üzülürler ne yapcaklarını bilemezler
bense umursamam,çünkü sevdiklerimden hiçbirşey değerli olamaz
yasakkelime

Kırılacak eşya neden deniliyor kırıldığı için...kocam,çocuklarım yada başkalarının kırdığı bir eşya için neden kızayım ki...Hiç bir şey onlardan daha kıymetli değildir yeterki kırdığı eşyalar canlarına zarar vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…