böyle yazıları okuyunca gerçekten çok üzülüyor ve sinirleniyorum ,ne demek gözünün önünde chat yapmak sen aynı şeyi yapsan normal karşılar mı bir sor bakalım ,canım bilmiyorum ama sessiz kalınca adamlar sanki herşeyi hak olarak görüyorlar bence gözünü korkut ve muhakkak çalış namus sadece kadına özgü değildir,kadın erkek farketmez senin yapmanı tasvip etmeyeceği birşeyi kendide yapmamalı karşına al konuş sessiz kalırsan nasıl olsa ses çıkarmıyor deyip daha da ileri gider canım ,bunlar bir anne tavsiyesievet kac kez sordum neden böyle yapiyorsun diye.konusmkadan bir sey olmazmis gözümün önünde chat yapiyormus ne olurmus.sanki gidip kadinla beraber mi oluyormus....buna benzer laflar söylüyor.bes yillik evliyim suan calismiyorum cocugum kucuk.ama az kaldi yakinda en azindan seneye bir ise girecegim.inanin ben ona surat yapiyor bin nazla konusuyorum o benden beter surat yapiyor bir surat bir surat bir görseniz sanirsiniz ki suclu benim.bugun ciktim gezdim dolastim akrabalarima gittim evde oturup onumu bekleyim bosverrr dedim. akrabalarima geldi ben aldi az öncede eve geldik yorgun oldugu icin hemen uyudu konusmak sohbet yok tabi. o konusuyor anlatiyor birseyler ben sadece dinliyorum.esimin yüzüne tükürüp hakeret etsem biliyorum ki siddet görecem cünkü iki kez tokat yedim ve ikisindede kavgayi o baslatti cevap verincede siddete basvurdu.yani yüzüne tükürmek bana cok uzak bir davranis sakince konussamsa savunmaya gecer ne olmus ne olur sanki gibisinden ahh ahhh cocuk olmadan önce yuzunu gösterseydi tokat yedigim gün kapiyi carpar giderdim ama cocuk boynumu büküyor ekonomik özgürlügüm olmasada olur ailem her zaman kapsini bana acar.ama cocugum icin susuyorum.bu demek degilki her hatasina susup oturacam böyle devam ederse tabiki bir yere kadar cekerim.esim evine cok iyi bakar alisveris falan beraber yapariz istedigim yerde gezerim kiskanclik yoktur.bana cevrem der icimi bilmeyenler ne kadar iyi kocan var ama siddet gördüm bu iyi denen kocadan tokat bütün iyligi örtüyor isterse kirmizi hali sersin önüme ben tokatlari nasil unutuyum cok doluyum arkadaslar o kadar yalnizim kimseyede anlatamiyorum allah aklima sahip olsun
arkadaslar merhaba.esinizi telefonda bir bayanla konusurken yakalarsaniz ne yaparsaniz?bu konusmalar tahmin edersiniz ki sadece sohbet anlaminda degil tepkiniz ne olurdu ve esinize nasil davranirdiniz?:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?