Einizi bir Bayanla Telefonda.......

tek diyebilecegim allah ıslah etsin....sevgiler ..

Figen'cim kendi annene yada onun annesine yada kizkardesine falan actinmi bu konuyu hic.Belki annesi kardesi falan el koyabilirler duruma.Kendini ezdirme ama.Suclu olan sen degilsinki burada,sen neden korkasin.Ona öyle bir konuski,kendini namussuzluk yapiyor gibi hissetsin.Yada dinimizin yasaklarindan bahset.Zina her türlü zinadir de.Cok cok büyük cezalari var de.Ne biliyimbiseyler yap ama susma.

eğer anladığım dilde bir konuşmaysa ona o telefonu yediririm önce sonrası malum gitsin kıme gidiyorsa hiç acımammmmmklava:

25 yaşındasın küçük bir çocuğun var ona kıyamıyorsun seni en iyi ben anlarım herhalde ilk tel konuşmasını duyduğumda 22 yaşındaydım ve küçük bir çocuğum vardı dedimki sabır düzelir anlayış gösterdim konuştum bidaha olmaz falan dedi şimdi 34 yaşındayım ve 3 çocuğum var hiçbir zaman düzelmedi birşeyler bittiyse bitmiştir alışmış kudurmuştan beterdir güven gittimi bi daha gelmiyor sonucuda söyleyeyim bugün imam nikahlı bi kadın daha ve bebek iddiası ben hala sabır diyorum ama en büyük keşkemde şu çocuğum bi taneyken ve hala hayat kurma şansım varken ben önemliyim ve haketmedim demeliydim yanlış yaptım kendime ettim yazıkki birde üstüne çok sevmiştim

böyle yazıları okuyunca gerçekten çok üzülüyor ve sinirleniyorum ,ne demek gözünün önünde chat yapmak sen aynı şeyi yapsan normal karşılar mı bir sor bakalım ,canım bilmiyorum ama sessiz kalınca adamlar sanki herşeyi hak olarak görüyorlar bence gözünü korkut ve muhakkak çalış namus sadece kadına özgü değildir,kadın erkek farketmez senin yapmanı tasvip etmeyeceği birşeyi kendide yapmamalı karşına al konuş sessiz kalırsan nasıl olsa ses çıkarmıyor deyip daha da ileri gider canım ,bunlar bir anne tavsiyesi

çok geçmiş olsun diyim önce allaha şükretmelisini genç yaşta erken göstermiş sana onun kim olduğunu sen sakinliğini koru bence en büyük tepki tepkisizliktir.senin ne yapacağını kestiremesin ve derimki tek seferde boşa onu ardına bile bakma.zaten zerre kadar adam olsa seninle aynı yerdeyken yapmazdı.sakın üzülme olurmu allah kolaylık versin

figenciğim bende çok üzüldüm bu duruma. benim tavsiyemde aman sakın kazaa maza 2. çocuğa hamile kalma. biraz bekle devam ediyorsa 30 una gelmeden bence boşan. dürüst, sadık biriyle yeni bir hayat kurabilirsin. çocuğum için katlanıyorum deme bu davranışın ancak çocuğuna zarar verir. (kendimi senin yerine koyarak cevapladım. umarım kırıcı olmamışımdır)

ne kadar sabırlı davranmışsınız
ben eşinizin sizi kaile almadığını sezdim yazdıklarınızdan
bence iyi bir dersi hakediyoo
rabbim yardımcınız olsun

nasil öyle bi cümle kurabildin?? Ben kocami o sekilde yakalasam kiyameti koparir defol git konustugun kisinin yanina bidahada gelme derim... Gitmezse toplarim pilimi pirtimi alirim kizimi ben giderim... Adama bak hem elini altina salmis hem de hicbisey yokmus gibi davraniyo ayni sekilde o seni yakalasaydi nolurdu tepkisi acaba?? Kadinlar sabir tasi degil sabretme patla icinde ne varsa dökk esine karsi.. Eger esinin senle ilgili bi sorunu varsa bunu söylemesi lazim susmakla bi yere varlmaz.. Ben kendimi senin yerine koyuyorumda degil onla hala ayni yatakta ayni havayi bilesolumak istemem...

kusura bakma ama bu benim düsüncem....

çok zor bir durum allah yardımcın olsun canım daha çok gençsin ve yepyeni bir hayat kurabilirsin bunuda aklının bi köşesinde tut herzaman ve zamanın çok hızlı ilerlediginde unutma.çok çok zor ama acilen net bir karara varman lazım bu şekilde hayat devam edemez.belki çok canın yanar üzülürsün ağlarsın ama geçer ve güzel günler başlar her gecenin sonunda aydınlık olur mutlaka

aslında buraya yorum yaparken hepimiz kendi şartlarımıza ve kendi kişiliğimize uygun yorumlar yapıyoruz ya da en mantıklısı neyse onu söylemeye çalışıyoruz ama es geçtiğimiz bi nokta var.sorunu olan kişin içinde bulunduğu şartlar.
kocasına diklense şiddet görecek
evi terketse nereye gidecek
boşansa ortada bi çocuk var
ve en önemlisi finansal özgürlüğü yok
bir çok kadının yaptığı gibi sabretme(katlanma) yolunu seçecek
çok acı ama gerçek...

aslında konuşmalarını dinlerdimmm....

hemen tepki vermezdim birtazcık saf ayağına yatmakta fayda var ...

eğer baktımki çok inandırıcı gelmiyor çığlığı basardım tartışırdım o telefonu kırardım ve evi terkederdim

sıkıyosa peşimden gelmesin hiç korkum yok bırakır ve yoluma devam ederim

üzülmem beni aldatan biri için üzülmeye değmez tabi ilk önce bir anlamak lazım gereksiz yerede tartışma yaaratılmaz

şöyle söyleyeyim ben senin kadar sakin olamaz sorgular yanında biterdim.kim o,ne diyor,ne konuşuyorsunuz diye.eğer mantıklı cevaplar vermezse burnundan getirirdim.evi terketmezdim ama bunu ortaya çıkarması için elimden geleni yapardım.ailesine söylerdim(ki benim eşim ailesinden çekinir)
ama senin dediğin durumlardaysa kusura bakma canım ama bu kadar bile davranamazdım..

slm güzelim

ya helal olsun sana ben ölecemi bilsem ona sorardim bu nedemek diye

ne kadar sabirlisin yanlis anlama imrendim cünki senin yaptiginda bir marifet yorumlara bak kolay kolay kimse yapamaz

ama genede sor ve o telefonu onun beynine patlat canim

ve diyorsunki bir kac kere olmus

bence artik hesap sorma vakiti geldi canim

bu isin peseni birakma yoksa canin yanar ve insallah engelleyebilirsin ve esin senin kiyemetini anlar

hersey gönlünce olsun bye

arkadaslar merhaba.esinizi telefonda bir bayanla konusurken yakalarsaniz ne yaparsaniz?bu konusmalar tahmin edersiniz ki sadece sohbet anlaminda degil tepkiniz ne olurdu ve esinize nasil davranirdiniz?:enbuyukkk:

ßen öyle uygunsuz bir konuşmaya maruz kalırsam sormam hiçbirşey onu öfkemle döverimklava:klava:klava: asLa affetmem.a$k her$€yi affetmez.

arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkür ederim.ne zamandir kanala giremiyordum ve benim icin yorumlar yazildigini görünce cok sevindim.yanliz deyilim en azindan derdime derman olacak yol gösterecek yada benim duygularimi anlayip uzulecek tanimadigim sadece yazilarini okuyabilgidigim sizler varsiniz.cok sagolun.telefon olayi unutuldu gitti arkadaslar arsira sim ben tel de bir chat yapayim diyor beni kizdirmk icin benim dedigim tek kelime NE HALIN VARSA GÖR NE YAPARSAN YAP ILGILENMIYORUM SENINLE diyorum.ogunden sonra yani yakaladigim gunden sonra yaklasik 8 9 hafta oldu esim bir daha ne tel de ne de pc de chat yapmadi.ama ona karsi ilgisiz oldugumun farkinda böyle devam edecem zaten icimdende ilgi sevgi gelmiyor acikcasi. o uzulsün bu duruma figen ne kadarda ilgisiz neden böyle oldu diyr o düsünsün-ben artik uzulmuyorum arkadaslar ben disari cikiyorum kahveye ugrarim biraz dediginde GIDERSEN GIT GÜLE GÜLE GÜLE diyorum.erken geldigi zaman NEDEN ERKEN GELDIN BEN SENI GEC GELIRSIN SANIYORDUM diyorum.bazen askim karicim diye sesleniyor saniyorki ben eskisi gibi olacam bir askim lafina ona kul köle olacam yada herseyi unuutp bir kenara birakacam aslaaa.ben bunlari hak edecek bir insan degilim.beni kazanmak istiyorsa ugrasir kazanir yoksa her zaman ilgisiz sohbet etmeyen sadece yemegini masaya hazirlayip cayini ikram eder ve kendi islerimle ilgilenirim.burdaki bazi arkadaslarim bana böyle yaparak onu daha cok disari itersin diyorlar.inanin umrumda degil ben onu kazanmak icin ugrasamam hatayi yapan o beni seviyrsa birazcik degerim varsa o beni kazansin ve herseyi unuttursun hii ne kadar unutulursa tabi. 2.cocuk olayina gelince arkadaslar ilk cocugum tedavi ile oldu ikincisi yine ayni tedavi ile olmak zorunda yani problemli oluyor.istemiyor degilim cocuguma bir kardes istiyorum ama zamani var henuz cok erken saglik neyi gösterecek bakalim tabi birde esimin tutumu ,degismez bir hatasini daha görürsem zaten cocuk yapmam ve oglumun anlayacagi etkilenmeyecegi bir yasi beklerim.cunku henuz oglum cok kucuk.devam etmez bir daha hata yapmazsa bende herseyi unutmus gibi yapar ve esimi yeniden sevmeye calisirim.cünkü arkadaslar aile cok önemli yani bir cocuk icin cok önemli cocugum benim herseyim ve onun icin herseye katlanirim hepinze saygilarr

slm,,, eger normal bir konusmaysa sorun yok ama dedigin gibi baska bir konusmaysa ayrilirim yani,baskasi var derim cekilirim mutluluklar dilerim ne yapim baska,,,

küçük bir araştırma yaparım,iş aldatma boyutundaysa,sorgusuz sualsiz kapı dışarı ederim,konuşmama bile gerek görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…