- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkür ederim.ne zamandir kanala giremiyordum ve benim icin yorumlar yazildigini görünce cok sevindim.yanliz deyilim en azindan derdime derman olacak yol gösterecek yada benim duygularimi anlayip uzulecek tanimadigim sadece yazilarini okuyabilgidigim sizler varsiniz.cok sagolun.telefon olayi unutuldu gitti arkadaslar arsira sim ben tel de bir chat yapayim diyor beni kizdirmk icin benim dedigim tek kelime NE HALIN VARSA GÖR NE YAPARSAN YAP ILGILENMIYORUM SENINLE diyorum.ogunden sonra yani yakaladigim gunden sonra yaklasik 8 9 hafta oldu esim bir daha ne tel de ne de pc de chat yapmadi.ama ona karsi ilgisiz oldugumun farkinda böyle devam edecem zaten icimdende ilgi sevgi gelmiyor acikcasi. o uzulsün bu duruma figen ne kadarda ilgisiz neden böyle oldu diyr o düsünsün-ben artik uzulmuyorum arkadaslar ben disari cikiyorum kahveye ugrarim biraz dediginde GIDERSEN GIT GÜLE GÜLE GÜLE diyorum.erken geldigi zaman NEDEN ERKEN GELDIN BEN SENI GEC GELIRSIN SANIYORDUM diyorum.bazen askim karicim diye sesleniyor saniyorki ben eskisi gibi olacam bir askim lafina ona kul köle olacam yada herseyi unuutp bir kenara birakacam aslaaa.ben bunlari hak edecek bir insan degilim.beni kazanmak istiyorsa ugrasir kazanir yoksa her zaman ilgisiz sohbet etmeyen sadece yemegini masaya hazirlayip cayini ikram eder ve kendi islerimle ilgilenirim.burdaki bazi arkadaslarim bana böyle yaparak onu daha cok disari itersin diyorlar.inanin umrumda degil ben onu kazanmak icin ugrasamam hatayi yapan o beni seviyrsa birazcik degerim varsa o beni kazansin ve herseyi unuttursun hii ne kadar unutulursa tabi. 2.cocuk olayina gelince arkadaslar ilk cocugum tedavi ile oldu ikincisi yine ayni tedavi ile olmak zorunda yani problemli oluyor.istemiyor degilim cocuguma bir kardes istiyorum ama zamani var henuz cok erken saglik neyi gösterecek bakalim tabi birde esimin tutumu ,degismez bir hatasini daha görürsem zaten cocuk yapmam ve oglumun anlayacagi etkilenmeyecegi bir yasi beklerim.cunku henuz oglum cok kucuk.devam etmez bir daha hata yapmazsa bende herseyi unutmus gibi yapar ve esimi yeniden sevmeye calisirim.cünkü arkadaslar aile cok önemli yani bir cocuk icin cok önemli cocugum benim herseyim ve onun icin herseye katlanirim hepinze saygilarr
Çünkü biz toplum olarak yıllardır bu rolü biçmişiz kadın ve erkeğe.arkadaslar erkek aldatirsa CAPKINLIK,kadin aldatirsa NAMUSSUZLUK olur ......
Çünkü biz toplum olarak yıllardır bu rolü biçmişiz kadın ve erkeğe.
Yıllardır süregeldiği içinde değiştiremiyoruz.
Aldatmak namussuzluksa,kadını erkeği yok bu işin.
Erkeğe canı sağolsun diyoruz kadına ise vurun kahpeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?