Einizi bir Bayanla Telefonda.......

ben iş arkadaşlarından bir bayanla konuşunca bile kıskançlıktan çıldırırım sıradan bir konuşma olasına rağmen, kıskanç yapıda birisi olduğum için :)
bu tarz bir konuşma yapsa ve ben şahit olsam neler yapabileceğimi ben bile düşünemiyorum ama çocuk da var arada çok zor bi durum bence eşinle karşılıklı olarak bu mevzuyu konuş ya da yazarak anlat ; mail at, mektup yaz böylece anlatmak istediklerini daha rahat anlatıyor insan canım tavsiye ederimm

önce hemen arkada mutfağa giderim elime tavayı aldığım gibi kafasına indirirdim tabiki bu işin espirili tarafı konuştukları konu normal değildi diyosun beliki aldatıyor yani beni sevmediği ortada ALLAH yardımcımız olsun sonu ayrılık olur zaten benim eşim benimle yaşarken başka bir bayanla görüşecek ben bunu kabul edemem gebertirim onu ben ilk ona bu yaptığını ben sana yapsaydım ne yapardın diye sorardım sonra bana dediklerinin aynısını ona yapardım.bunlar bize yabancı konular değil bu gibi konuların sonunu herkes çok iyi bilir. erkeklerin demesine göre YA BU DEVEYİ GÜDECEN YADA BU DİYARDAN GİDECEN ya vallahi bu kadınların çektiği ne ya

arkadaslar erkek aldatirsa CAPKINLIK,kadin aldatirsa NAMUSSUZLUK olur ......

ben o telefonu kafasında kırardım ona vereceğim en büyük ceza onu bensiz bırakmak olurdu
allah sabır versin canım ama çocuğunu böyle bir ortamda büyütme imkanın varsa...

arkadaşım başından sonuna kadar tüm yazıları okudum.
çok üzüldüm sanki kendi başıma gelmiş gibi hissettim korktum, kızdım, kalakaldım valla

ilk baştan eşinin zaten artık seni aklından çıkardığını ''ayrılalım'' dediğinde hemen kabul edeceğini düşünmüştüm bu yazında ise bunun olmadığını anladım inşallahta öyle değildir.
bu durumun çok önerisi, yolu, kurtuluşu olur ama hangisi sana uyar bilinmez tabii eşini tanımadığımız için tutumu ne olur falan.
bikaç önerimde benim olacak iznin olursa;
1- eşine bir şans daha verebilir ve belli bi zaman aralığında gözlemlersin devamı varmı die
2- çocuk elbette en değerli varlık ve onlar için yeri geliyor kendimizden vazgeçiyoruz ama bu onun yeri değil daha çok gençsin hayatını mahvetme aynı zamanda yavrununkinide ille babası yanında olsun isteyebilirsin fakat böyle bir aile ortamından nasıl etkilenir peki psikolojisi ne olur mutlu evde büyüyenle mutsuz evde büyüyen çocuk bir olurmu sence?
3- ayrılmakta kolay birşey değil ''ayrıldım bitti'' diyemezsin önce onsuz bir hayatı nasıl yaşayacaksın nasıl bir düzen oluşturman gerekecek bunları ince eleyip sık dokuyarak düşünmen gerek.(tabi bide istemesekte elalem faktörü var kötükedihüso )
4- eğer boşanma kararını kesin kez verirsen hemen kuru sıkı atma yani eşine hemen ''ayrılalım'' deme yani elinin altında internet var bir araştır neler yapman gerektiğini kanuni yol nasıl olur senin avantajın dezavantajın ne olur onunki ne olur falan
bide biraz dedektiflik yapıp kanıt bulabilirsin.

tabi gönlümden ise bunları hiçbirinin olmayıp eşinin hatasını ve seni nekadar çok sevdiğini anlayıp pişman olmasını,
mutlu ve saadet içinde yaşamanızı,
yavrunuzunda hak ettiği gibi huzurlu bir ailede büyümesini

canı gönülden ister dua ederim
umarım bu yaşadıklarınız kötü bir rüya olarak kalır

her ne şekilde olursa olsun ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum...
hayatında ben var iken bir ikinci kişiye ihtiyaç duyuyor ise ben yokum......

Canım benim ALLAH yardımcın olsun sabır versin. Bütün erkekler aynı en iyisi eğitimlisi bile aldatmaya şiddet kullanmaya eğilimli. Akıllı olmak zorundayız kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmeliyiz elimizden ne gelirse bu hayat bizim ve bir kere geliyoruz dünyaya kıymetini bilmeliyiz. Sevgiler...

Allah korusunnn diyorum öncelikle...Sanırım çıldırırım.zaten çok kıskancım yani düşünmek bile istemiyorum böyle birşeyi...:sinifsinif:

Benim için bir kadınla yatması yada telefonda konuşması,buluşması arasında hiçbir fark yok..Hepsi aldatmaya girer benim gözümde..

Şu anda bir yorum yapamıyorum..inş öyle bir manzarayla karşılaşmam demekle yetiniyorum...şutarafagitti

arkadaslar erkek aldatirsa CAPKINLIK,kadin aldatirsa NAMUSSUZLUK olur ......
Çünkü biz toplum olarak yıllardır bu rolü biçmişiz kadın ve erkeğe.
Yıllardır süregeldiği içinde değiştiremiyoruz.
Aldatmak namussuzluksa,kadını erkeği yok bu işin.
Erkeğe canı sağolsun diyoruz kadına ise vurun kahpeye.

Canım aslında bunun böyle düşünülmesinin en büyük nedeni yine kadınlar..CADIARZU

Kadınlar ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar..mirmirmirmir

Çıkıyolar oraya buraya çok görüyoruz bunları,işte kocam beni aldattı bilmemne falan diye..bunları anlatırken gülüyor kadınlar ya resmen gülüyorlar...E bunu gören erkek demekki benim yaptığım kötü bişey değil ne yani elimin kiri diye düşünmeye başlıyor..:mymeka:

Kadın kadınlığını bilse şu türkiyede aldatan erkeğe aman canım napim aldatsın diye düşünmese çok şey değişir inan...

Ama şu konuda katılıyorum sonuna kadar sana...Ortada bir aldatma olayı varsa(heleki evlilikte) erkekte aldatsa kadında aldatsa şerefsizin alasıdır..Kimse beni bunun aksine inandıramaz..Yok eşimi sevmiyorum,beğenmiyorum paravanının arkasına sığınıyorlar..öyleyse boşan insan gibi sonra git ne yapıyorsan yap...

ben olsamm heralde önce deliririm ama bi kenara geçer sakinleştikten sonra alırım karşıma konuşurum ama senin durumun çk farklı devam eden bişi var ortada anladığım kadarıyla bence korkutmak gerek

Beni kaybetmeyi seçeni , ben kazanmak için uğraşmam...
Bu sözü çok severim , eşim de beni hangi hallerde kaybedeceğini bilir... Allah kimseye yaşatmasın , evlilik , aile kurumuna saygım sonsuz , çocuk oyuncağı değil, ayrılmak da hiç kolay değil ; ancak dediğim gibi bazı şeyleri affetmek sadece Allaha mahsus, kul olarak unutmak ve affetmek zor...Bende biterdi...

kız kim akrabamı omu aramış,eşimmi aramış akrabayı oda önemli.yabancıysa o telefonu duvara çarparım evde terör estiririm.kapıyı çarpar çıkarım.

onu boğmadan önce gözlerinin önünde çok kıymetli arabasını paramparça ederim... en büyük ceza bu olur zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…