Einizin ailesinin yannda nasl bir duru sergilemeye alrsnz?

nightelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
455
1
96
Ankara
eşinizin ailesinin yanında nasıl bir duruşunuz olmasına özen gösteririsiniz? nasıl bir intiba bırakmak istersiniz? sevimli,şirin mi yoksa güçlü,olgun,biraz göz korkutucu,mesafeli mi yada içten samimi mi? vs... nasıl?
ben başta güleryüzlü olmaya içten olmaya çok özen gösterdim,hoş beş olalım istedim ama değer bilinmedi. normalde herkes sessiz, ağırbaşlı,oturaklı olarak tanır başta.( yakından tanıyanlar gerektiğinde sesimin nasıl çıktığını da bilir yerimseniben ) ama kayınvalidem bunu soğukluk olarak algılıyor,yalakalığıda iyi bişey sanıyor :sm_confused:
ama ben yalakalıktan nefret ederim ve kusura bakmasın hiçbirzaman öyle olamam :1closedeyes: ya siz?

Her zaman olduğum gibiyim..
Çok sıcak bir kadın değilimdir,hemen kaynaşamam insanlarla..
Gıcık da olduğumu kabul ediyorum ayrıca..

onlara karşı özel bir duruşum yoktur
yani onların yanıda farkli bir role bürünmem
samimi olduğum insanlara karşı sicak kanlı ve güleryüzlüyümdür onalara karşı öyle aynı şekilde
ama tanımadığım veya ilk kez karşılaştığım insanlara daha soğuk daha mesafelimdir

en güzeli doğallık ama demek istediğim çok yüz vermiyim yüz bulup da bişey yapmaya kalkışmasın deyip kendinize sınırlama koyduğunuz yada tatlı insanlar cana yakınlığı hakediyorlar deyip kendinizi serbest bıraktığınız zamanlar oluyor mu? bu birazda samimiyetlerine güvenmeyle alakalı birşey... ama rol yapmaktan bahsetmiyorum.
ben önceden içimden geldiği kadar neşemi,samimiyetimi gösteriridim ama şimdi biraz kendimi sınırlamaya çalışıyorum mesela,yani daha mesafeli olmaya çalışıyorum.iyi niyet suistimal ediliyor çünkü !

hiç şirinlik yalakalık yapamam vala kusura bakmasın :1closedeyes:
mesafeli oluyorum benneyaptımki

kayınpederim 1 sene önce 2.evliliğini yaptı, pek görüşmediğimizden bi duruş sergilememe gerek kalmıyor allahtan.

iki abimiz var başka şehirde. ikisin yanında da çok rahatımdır. abilerim de, eltimlerim kardeş gibi görürler beni.
hele büyük eltim kendi oğlundan ayırmaz beni desem yeridir. dolayısıyla kendi ailemin yanında nasılsam onlarlayken de öyle rahatım

Allah bozmasın,çok güzel

Ben ilk zamanlar olduğum gibi davrandım , art niyetsiz.
Ama sonra sürekli iyi niyetim suistimal edildi , eşimin ailesine olan düşkünlüğü koz kullanıldı ve hakkımda yalan yanlış şeyler anlatıldı , ister istemez yeni tanıdığım insanların gözünde , eskiden tanıdıkları yaşları olgun kişilerin sözlerine güven duyulduğu için kötü bi intiba bırakmış oldum.
En güzeli politik davranmakmış..
Başkalarının özel hayatlarına , kararlarına sürekli dışarıdan müdehale edilebilecek bir oyunmuş gibi görülüyorsa evlilik ve kendi çıkarları için her koz kullanılabiliyorsa , iyi niyetler suistimal edilebiliyorsa, sende oyun oynayacakmışsın demekki onlara karşı..

onlardan aldığım elektdiğe bağlı..ben onların yanında ben olmaktan çıkıyorum..çünkü doğal ve içten davanmaya kalksam hemen kendilerince laf sokuyolar ben mesafeli olunca soğuk diyorlar ..yani ne yapsam yaranamam.ben de görüşmek istemiyorum bu yüzden

sıcak davransam gercekten deger bilmiyorlar suistimal ediyorlar iyi niyeti. simdi şöyle bişey deniyorum kayınvalidem bana karşı nasılsa bende o ruh halıne gore degısıyorum.eğer sıcaksa bana güler yüzlüyse bende öyleyim ama soğuk umursamaz tavırlar içindeyse bende ona göre davranıyorm kimseye haketmediği değeri vermemek gerekiyor bunu o kadar cok ii anladım ki.ayrıca mesafeyi severim kişisine göre bide bu kayınvalideyse........

neysem o olurum..sergilemeye çalışmam..en güzelide bu zaten..doğal olmak..

ben nasilsam onlarin yanindada öyleyim kendimi pek degistiremem ,kizkardesimde eltim olur ama onlar hep derlermis ben birtaneymisim diye gerci beni seneden seneye görüyorlar
en iyisi oldugun gibi görünmektir....

ailemin yanında nasılsam onların yanında asla öyle olmadım olamıcam da sanırım...
daima mesafeliyim ama asla soğuk somurtkan deilim...
hep güler yüzlü olmaya çalışırım ki bi anlam çıkarılmasın...

hic bir durus sergilemeye gerek yok bence. nasilsan öyle ol.ya göründügün gibi ol yada oldugun gibi görün.en dogru hareket o dur.o aile seni nasilsan öyle kabul etmeleri gerekir.tabiki sende o aileyi oldugu gibi kabuletmek zorundasin.aksi taktirde cok zorlanirsaniz.

güleryüzlü bir şekilde başlangıcı yaparım.
o günkü ruh halime ve bana sıcağı sıcağına hissettirdiklerine göre gelişme yaşanır.

genel olarak saygılı ve açıksözlüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…