Einizin ailesinin yannda nasl bir duru sergilemeye alrsnz?

oldugum gıbıyım ama ınsanların senı anlamaları o ankı psıkolojılerıne gore degısıyorşakkıdı

Evin kızı gıbı davranırım.Araya mesafe koymam,esım onların yanında ne kadar rahatsa ben de oyle davranırım ama saygımdan asla vazgecmem

en son babanın evine geldin diye biliyorum...profilinde de bekar yaziyor
ayrilmadiysan sevindim, degistir o zaman profili

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
sıcakkanlı ilgili alakalı yardımsever ama mesafeli, duruşunu ve sınırlarını çizen bir gelinim.
kayınvalidemde aynı
çookk çook fazla annecim kızım olamıyoruz
mucuk mucuk öpüşmüyoruz
ama severiz birbirimizi

Tabii bende kendi annem gibi olamıyorum kayınvalidemle. Annemi öperim, ısırırım herşeyi yaparım ama kayıonvalidem biraz nazik ve daha mesafeli. Başbakan gibi oturur. Normal otururum konuşurum nazik olmaya çalışırım ama kasmam kendimi nasılsam öyleyimdir. İlk zamanlarda kasardım kendimi sırtımı yaslayıp oturamazdım ama şimdi alıştım. daha çok ben muhabbet ederim oğlu bile o kadar konuşmaz onlarla.

olduğum gibi olurum
sıcak sevecen bıdı bıdı konuşmayı seven :ecrin_bebek:
ama ondan da anlamadı
suratsız kendini beğenmişlik sergileyen bir Lady olarak karsılarındayım

genelde soğuk bi yapım vardır. insanlar beni tanıyıncaya kadar. ama onların yanında daha tebessümlü oluyorum.edilen sohbete pek katılmam çok gerekmedikce. napım açmıyo beni. buda onlarla aramda bi mesafe oluşturuyo ama tatlı bi mesafe.

bana karşı çok kibar ve nazik davranmalarını sağlıyo. ama öyle çok canımlı cicimli de olmuyorum olamıyorum daha doğrusu.

Gayet soğuk ve mesafeli!
Sıcak ve samimi olduğum zamanlarda başıma gelmeyen kalmadı,bundan sonra böyle!
Hkdene hakettiği kadar veriyorum,onlr da öyle yapsın..:1closedeyes:

bazı olaylar sonucunda artık karsımdakı bana nasıl yaklasıyorsa bende ona osekılde yaklasmaya calısıyorum.. yanı ben senı seveyım sen benı say hesabı.. :umursamaz: o yuzden aldıgım kadar vermeye ozen gosterıyorum.. cunku ozaman kıymet bılınıyor malesef.. :1closedeyes: kı ne acı.. yıne de saygı da hurmetımde kusur etmemeye calısıyorum mesafemı koruyarak.. şakkıdı yapabıldıgım kadarıyla.. sengözlerimebaksanab

Soğuk ve mesafeli
Eşimin sözü var zaten bayramdan bayrama gidicez ilk bayramı atlattık
Evet, hayır, iyi, mersi, gibi cümleler kurdum kaydirigubbakcemile3

henüz nişanlıyım....genel olarak sıcak kanlıyımdır.ama yeni tanştığım insanlara karşı soğuk bir duruşum vardır.ve haliyle nişanlımın ailesini yeni yeni tanıyorum.kayınvalideyle kayınpedere sıcak ama mesafeli,diğer yakınlarına da oldukça soğuğum.düğünden sonrada bu şekilde devam eder.ne yalan sölim hoşuma gitmeyen insanla nezaketen de olsa konuşmayı sevmem.

Ben sıcak güleryüzlü ve nazik davranıyorum.Fakat annesine de babasına da siz diye hitap ediyorum ki ilişkiler vıcık vıcık olmasın.

nasılsam öyleyim. normaldede neşeli esprili birisiyimdir. kendi ailem yanında nasılsam onların yanındada öyleyim...
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…