• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatı ona zindan ederimelinde avucunda ne varsa alırım boşanmak isterse boşamam istemezse boşarım

eşimin sevgilisine ev actıgindan cok esimin sevgilisi oldugunu duyunca deli olurum zaten :) hiçbisey yapmam boşanırım

Son düzenleme:
Başlık bile sinirleri bozmaya yetiyor..Burnundan getirirdim herşeyi en sonunda da boşardım..:enbuyukkk:

bn janet arkadaşıma katılıyorum ama beklemekle okadar sabırlı olamazdım heralde ortalığı karıştırırdım. Allah kimsenin başına vermesin

uçarım kaşını gözünü oyarım anahtarı eline veririrm :) (şaka tabi)
sanarım konusrum eşimle durumu dogru olup olmadıgını sorarım
dogru ise ayrılırım
çocuk olursa durum ne olur bilemem ama ayrılırım sanarım

allaha büyük konuşmak istemiyorum ama kesinlikle ayrılırdım ama önce herşeyi burnundan getirirdim maddi bütün haklarımı ve çocuklarımı alırdım
allah böyle bişeyi kimseye yaşatmasın hanımlar

sevgiliye ev açıyorsa adamda para var demektir.mahkemede ispatlı belgeli boşar tazminatımı alır ohhhh mis gibi keyfime bakarım.beni aldatan o kadınıda aldatır.zaten.adamların en iyi bildiği şey bu aldatma.akılları kalpleri pek bir seviyor macerayı.allah hepsinin tepesinden baksın

allah akıl fikir versin böylelerine....:oklava:okudum da yorumları arkadaşlara tamamen katılmakla beraber benim başıma gelse ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum doğrusu:mymeka: allah kimseye göstermesin büyük konuşmamak gerek yinede...:kahve:

akıl hastanesini arar evlerinin adresi veririm"çok hasta durduramıyoruz zarar verecek bize lütfen çabuk gelin"derim:içelim: tabi akıl hastanesi varsasengözlerimebaksanab yoksa bunu yaparımÇok üzgünüm çoook

ne arkama bile bakmadan gidicekmişim ki hah.......... onu arkasına bile bakmadan gönderirdim.. hiçte uğraşmazdım...muhattap bile olmam...biter..ne alcaksam mahkemde tek celsede alır olayı bitiridim...

öncelikle allah kımsenın basına vermesin ama hiç düşünmez tüm gemileri yakar boşanırdımm........:oklava:

suratının ortasına tükürür hemen bi avukat bulurdum..mahkeme celbini eline aldığındaki suratının halini görmek isterdim...

aman kızlar açtığınız konuya bakın içim karardı birden...tövbe tövbe ben neler düşünüyom böle allah düşmanımın başına bile vermesin allah korusun

elime paşabahçeden bi borcam alır hayırlı olsuna giderim:jeyyar: fesuphanallahh:kahve:

allah korusun dusunmesi bile kotu zaten kim kabul edebilirki adam yapacagini yapmis seni coktan silmis hala o evliligi yurutmeye calismak mantiksiz olurdu herhalde kimse kabul etmez boyle bir durumu.

ikisinin de ayaklarına sıkarım dermişim kaydirigubbakcemile3

CADIARZU

heeeeyyyyt be romayı bidaha yakarım ..!!!!!!!!! kötükedihüsokötükedihüso

bu güne kadar yani 8 yıldır en ufak bir hareketini dahil görmedim duymadım eşimin :utangac: ama erkektir bu saatten sonrada yapmayacağı anlamına gelmez Çok üzgünüm çoook bir söz vardır ''bir kadın bir erkeğe asla inanmaz inanmış gibi yapar'' bu konularda bende öyleyim inanmış gibi yaparım ama asla inanmam iz sürerim böyle bişeyle karşılaşırsamda kötükedihüso allah kimseyi bu duruma getirmesin ne hayallerle evleniyoruz:Saruboceq:

belki başka şartlarda boşansam çok ılımlı olabilirim,
ama böyle bir durum olursa,
biraz argo olucak belki ama
iç çamaşırına kadar alırım elinden :)
beni kimse tutamaz :)
sonra da herşeyi nakde çewirir dünya turu yapar,
Miami'den kart atarım o sewgilinin ewine:)

babam henuz annemle boşanmaları resmı olarak gerceklesmemişken sevgılısıne ev açmıştı....bunu duyan annem o evı babamında o kadın müsfettesınınde başına yıkmıstı....ama babam gerı dönmek ıstedi annem eve almadııı...vaktı zamanında yapılan yapılmıstıı ama ne faydaaaa....

Back
X