• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla kızlar şunu şu kadar açık söyleyim eşimde bilir beni :oklava:
öyle bişeyi öğrendiğim an önce eşimin ağzını burnunu kırarım bir güzel pataklarım yaparım yemin ederim sonra şıllığı aynı şekilde..Sonrada açarım boşanma davasını afedersiniz donlarına kadar alırım ne varsa bide tazminatımıda alırım...Ardından çok geçmedende bulurum birini evlenirim...Elimi sallasam ellisi ooooooooo

Bu kadar da büyük konuşuyorum :oklava::oklava:

Yaparm çevremdeki herkes bilir beni suskun kalamam böyle bir durumda..
Bence akıllı olsunda aklından bile geçirmesin böyle bişeyi..Nişanlıyken biz bir kızla yakınlaşma gibi bişeyi olmuştu sokak ortsında dövmüştüm eşimi ordan bilir yaniiiii kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

nemi yaparımmm !!!! yapılcak şey ortada zatenn .açtığı eve defederim .başka bi seçenek yok olmamalı olamazz. ..

niye ek masraf çıkartıyon hayatım al gel beraber bizim evde yaşayalım derim ne dicem :delphin:

Napıcam "durumu kabullenir kaderime razı olur,eşimin sevgilisini kabul ederim " dermişim.-tatlicadiarzu-
Her gururlu kadının yaptığını yapar çatır çatır BOŞARIM...
:jeyyar:

ev açmış açmamış öyle birini görmeyi bırak duyduğum anda beni kimse tutamaz...kız bu nasıl soru ya düşünmesi bile beynime kan sıçratmaya yetti

Ay yazık yaaa! acıdım ben o kıza şimdi. salaklık yapıp benim olanı benden alacak ha. birde utanmadan ayrı bir evde oturup keyif yapacak.
tabi önce giderim evine bir güzel saçını başını yolarım hatta saçlarını keserimkötükedihüso
akşamda kocam oraya gelecek ya beni bunun için mi aldattın derim.
hiç te boşanmam. onlara niye rahat vereyim. ben ayrılayım o evlensin yok öyle yağma.:oklava:
süründürür kredi kartınıda son limitine kadar harcarım. kadınıda evden atarım.:oklava:
Allah kimseye vermesin ya çok sinir bozucu bir durum.:oklava:

allah ne öyle bir eş kısmet etsin ..ne de böyle bir haber duyayım...

o eve basında paralarım sonrada ıkısını orda evıre cevıre döverım artı dövdürürüm :oklava: Çok üzgünüm çoook
sonrada bütün malını mülkünü üstüme alıp onu süründürürüm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

TABIKIDE ALLAH KIMSEYE YASATMASIN :Saruboceq:

eşimin sevgılısıne ev acmasına gerek yok sevgilisini duydugum anda bir çelsede bosarım tabı buyuk konusmayayımda :)

o eve basında paralarım sonrada ıkısını orda evıre cevıre döverım artı dövdürürüm :oklava: Çok üzgünüm çoook
sonrada bütün malını mülkünü üstüme alıp onu süründürürüm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

TABIKIDE ALLAH KIMSEYE YASATMASIN :Saruboceq:

aynennnn
yani başımıza gelmeden konusmak kolay ama herhalde delirirdim allah hiçbirimize yaşatmasın

onu boşarken donuna kadar aldığım için sevgilisine evi zor açar :sopa:

Allah kimselere yasatmasin...dusmanima bile... ve bir kadin baska bir kadina bunu yapmamali,vicdanlarimiz nerede hanimlar?

başkasına ev, gönül, açıyorsa benim evim kapanır ona ebediyyen

kesinlikle biter ama onuda rezil ederim ağlayan kadın asla olmam çok güçlü dururdum allah göstermesin

Şu anda öyle bişey yapamaz
Başka bir ev açmak bir yana dursun
kendi evimizi zor geçindiriyor...
Allah kimsenin başına vermesin
ilerde böyle bişey yaparsada
beni kaybetmeyi göze almıştır ne demek başka bri yuva kurmak
Orda yaşa ben de kendi hayatımı yeniden kuruyorum
derdim...

ona ev aciyo ben apartman isterim valla...oyle hemen bosamaaam,once o evi baslarina yikarim,anasindan emdigi sutu burnundan getiririm oyle....icin rahat otururum yeni ve guzel evimde....:jeyyar::kahve:

ondan hayatımdan defolup gıtmesını ısterdım o evıde ıkısının basına yıkardım benımboyle bı arkadasım vardı adam evlı 4 -5 yıldan berı kadına ev acmıs karısı bunu yenı duydu bunu bız bılıyoduk ama karısı baskasından duysun uzulmesın dıye soylemedık sonunda bunu duydu kocasına bosanma davası acıp kendı memleketıne gıttı ustelık bıde kızı vardı gecen gun carsıda adamı gordum yenı sevgılısıyle kol kola ıcımden adamın suratına tukurmek geldı esı cok ıyı bır ınsandı

aaa derim hayatım ne gerek vardı ayrı ev açmaya delikafadulden yanımızda kalsa olmazmıydı. Hem açta kalmamış olurdunuz delikafadulden

allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...ben hemen ayrılırım...ve bir daha yüzüne bakmam.....

Back
X