iyi de erkek arkadaşı ilkokul değilki lise mezunu ..ben mi yanlış anladımaynen katıllıyorum.
üniversite sadece bunları katmaz. hayata bakışını ,ufkunu ,genişletir.
ilkokul mezunu bir erkekle üniversite mezunu bir kadının beraberliği bencede sakıncalar doğurur.
lise ve üniversite olarak bakılırsa olabilir diyorum. ama bunu da,yani bu farkı da,hazmeden var hazmedemeyen var.
2 ,tanıdığım bu eğitim farkı yüzünden ayrıldı. ha,devam eden evlilikler var mı. elbette var. sadece ailenin düşüncesinide dikkate almanı söyleyebilirim.
birde gözlemeni. erkek arkadaşında bu eğitim fakına karşı herhangi bir rahatsızlık var mı yokmu. bunlara dikkat etmelisin.
bana sorarsan, ben benimle aynı eğitim seviyesinde, olanla evlenirdim
. o da benim görüşüm.
iyi de erkek arkadaşı ilkokul değilki lise mezunu ..ben mi yanlış anladım
:uhm: oyüzden bence de çok büyük sorunlar olmaz
biliyorum.
yazımı dikkatle okuyun. bende liseden bahsettim.
.
Yok ailemdeki herkesin kafası diplomaya odaklı şuanda diyosanız da,yahu bu adam da 1,5senedir bi açıköğretime bari yazılıverseydi ozaman?Ailenizin okul takıntısı da yoktur heralde,illa itü odtü mezunu damat isteriz demiyolardır yaaani .....
arkadaşlar nolur bana fikir verin 26 yaşındayım ve üniversite mezunuyum (bazen lanet ediyorum keşke ilkokul mezunu olsaydım die) bugüne kadar belki herkese göre iyi mevkide sayılacak kişileri reddettim hayatımda bi kez aşık oldum karakterine sevgisine inandığım biriyle beraberim 1.5 senedir.Ama maalesef lise mezunu.Yaşadığımız yerin küçük bir yer olması nedeniyle birbirimizi ancak 3-4 ayda 1 şehir dışında görebiliyoruz neden çünkü ailem karşı.ben üni.o lise mezuymuş die.
ben onları nasıl rezil edermişim die ....,bu nedenle herşeyimiz gizli buluşmamız tlf konuşmamız vs.ama bu artık benim psikolojimi bozmaya başladı
bana yardım edin nolur aranızda bu şekilde evlenmiş olanlar varmı
sevgi aşk her şeyin üstesinden gelir ben aşk evliliği yaptım yine geriye dönsem yine aynısını yapardım aşık olmadıgım insanın koynuna giremezdim açıkçası amaaaa bide madalyonun diger yüzü var ben üniv. mezunuyum eşim orta okul ailemde çok karşı çıktı ama ben dinlemedim kalbimin sesini dinledim . Şimdi örnekler veriyim sana eşimin aileside bemii hiç istemedi kayınvalidem resmen yüzüme seni istemiyorum çünkü çok akıllısın bize göre degilsin bana benim sözüme gidicek biri lazımdı bırak oğlumu dedi tabi sözlüyüz o zaman bu yaklaşımınızdan sonra bende sizi sevmiyorum ama napalımki kayın validecigim oğlunu çok seviyorum oda beni bir birimize katlanıcaz dedim bu sadece bir örnek yaşadıklarıma birde eşimden bir örnek veriyim kızlar oğlum var 8 yaşında bana göre sinemaya gitmesi tiyatroya gitmesi onun gelişimi için bir ihtiyaç eşime göre gereksiz ne geregi varr cnmm evde tv. var falan bunlar sadece birer örnek kızlar aşk sevgi bakşa evlilik bir ömür boyu hayata birlikte gögüslemek ayrı ailesinide yadırgamamak lazım bunları bu tür şeyleri benim ailemin hissettiği gibi arkadaşın aileside hissediyo ama arkadaş şuan göremiyor çok uzun oldu kusura bakmayın ayy kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?