• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ejje89un diyet günlüğü

bugün spora gitmedim her gün hergün insan bi gün ara vermek istiyo.valla kanka olcam spor salonundakilerle yakında :52: :52: yediklerime gelince
sabah:1 bardak süt,1 kuru kayısı
ara öğün:5 badem
öğle:yarım porsiyon et döner(ekmeksiz)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:6-7 tane etli yaprak sarma
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt

bugün yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:8 tane etli yaprak sarma
1 dilim kepekli ekmek
3 yk light yoğurt
ara öğün:eti formun mısır patlağından bir tane
akşam:4 yk light yoğurt
ara öğün:çilek

aslında çok da bişey yemedim bugün ama yine de yazayım
öğle:1 paket diyet bisküvi
ara öğün:2 kuru kayısı
1 adet közlenmiş biber
ara öğün:1 porsiyon çilek

kendimi özgür hissedebileceğim bi topik olmalı en azından o şekilde hissettim :52: verdiğin kilo muhteşemmm. umarım sınavlar vs. yüzünden diyete ara vermiyosundur.

bnde kilo verme çabası içerisindeyim ama ben sağlıksız yönünü tercih ettim. nedenide şu; defalarca diyet girişimi,başarısızlığı sonucunda artık kaşık gr terimlerine karşı bi tahammülsüzlük var yazarken bile sıkıntı basıyor düşünün :)) sağlıksız dememin sebebi 1 haftada 77.4 ten, 73.2 ye düştüm tabi çaba falan değil. zayıflama hapı kullanıyorum:17: kullanmazsam eğer zayıflayamam. sağlıklı beslenme bizim evde olmuyor malesef. evdekiler fast food yemeyi seven tip. evde nadiren pişer yemek. diyet için aldığım yiyeceklerde bizimkiler tarafından tüketiliyor ve adapte olamıyorum. iş yerinde çıkan yemeklerin isimleri güzel,kendileri değil:9: salata yiyiyodum bol bol içinden bulaşık teli çıkmasıyla iş yerindede az yemek zorunda kalıyorum:31: spor yapmama gerek yok işe giderken 1 km yürüyorum o şekilde biniyorum servise. ki çalıştığım yerdede sadece molalarımda oturabiliyorum:36: çok hareketliyim. şu aralar kemer takmama rağmen pantolon düşmesiyle baş edemiyorum:9:

bugünü gayet az yiyerek ve bol sporla kapattım.inşallaah düzene oturacak yemem yine.bugün yediklerim:
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
ara öğün:10 badem
1 adet közlenmiş biber

spor:150 dk spor salonu :nazar: :nazar:

bugün yediklerim:
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
domates
akşam:5 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek

spor:110 dk spor salonu + 300 mekik

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
öğle:5 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek
akşam:2 yk kapuska(sonunda bitti :52: :52: )
4 yk light yoğurt

spor:95 dk spor salonu + 400 mekik

bugün yediklerim:
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
ara öğün:10 adet erik
öğle:4 yk light yoğurt
akşam:4 adet köfte
2 yk pilav
ara öğün:6-7 adet çilek

bugünki menüm:
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
öğle:1 adet probis(çok canım çekmişti yedim baktım kalorisi 134 ben de öğle yemeği yemedim)
akşam:4 adet köfte
2 yk pilav
ara öğün:6-7 adet çilek

bugünkü yediklerim:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 fincan yeşil çay
öğle:4 yk light yoğurt
akşam:4-5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

bugün yediklerim:
öğle:4 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
akşam:4-5 yk light yoğurt

maç bitti ben de buraya gireyim dedim kupa törenini izlememek için bi de muhteşem yüzyılı açtım.bugünüm de güzel geçti direk dünkü menümün aynısıydı.haftasonu misafirim gelcek ona gezdircez istanbulu.kendime söz verdim asla bozmuycam diyetimi orda burda yersek.neyse yazayım yediklerimi de:
1 dilim kepekli ekmek

ve de yediklerimi yazayım
sabah:special k ve süt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 ceviz
3 fındık
akşam:yemek yemeyi unuttum aklıma geldiğinde de yarım bardak süt içtim
ara öğün:10 erik

yarın benim için yoğun bi gün olacak önce sabah okula gidicem öğlen kuzenim eşiyle bursadan gelcek onları karşılayıp 1-2 saat gezdirip havaalanına bırakıcam ardından yeniden kabataşa dönüp bize kalmaya gelen akrabamızı karşılayıp biraz daha gezip eve gelicem.2 kere halkalı kabataş seferi yapıcam :52: :52:

dün evdekiler saat 11de kalkınca biz de otoatikman kahvaltıyı anca 12de yapabildik.ardından da dışarı çıkıp istanbulda yaşayan misafirimizin kuzeniyle buluşup gezdik akşam da eve gelip ki bu saat 9 oluyo ardından tabu oynayıp yeniden film izledik.yine yeni yeniden ben gece 3te yattım.dün yemek açısından çok güzeldi ta ki geceki magnum miniye kadar ama olsun dün o kadar az yedim ki o da benim hakkım olsun diyerek yedim yani.son zamanlarda ilk defa haftasonu eksi çıktım tartıda.hep kilo alıyodum ardından da 2 gün sırf onları veriyodum şimdi çok güzel oldu.neyse yazayım yediklerimi de:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
4 çeri domates
1 minicik mini minnacık sırf bi yerim şişmesin diye yediğim lokma
öğle:1 fincan sade türk kahvesi
akşam:1 parça tavuk
domates,salatalık
ara öğün:1 magnum mini klasik

dün kahvaltıda aldıkları kurabiyeleri yemedim ama bugün öğlen gözüm döndü direk daldım mutfağa ne kurabiye kaldı ne antep fıstığı.yedikten sonra çok pişman oldum ama ne fayda sonra baktım ki bunlar da çok kalorili değilmiş ooo yeniden mutlu oldum.bugünü de 610 kalori ile kapatıyorum üstelik böyle kaçamak yaparak
sabah:yarım simit
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
öğle:3 un kurabiyesi
17 adet antep fıstığı
3 adet fındık
ara öğün:1 küçük kase çilek

geçen cuma yediklerimi de yazayım buraya."dün gayet yorucuydu onu karşıla gezdir diğerini karşıla gezdir akşam eve 12:30da geldik.zaten gözümden uyku akıyo bi de o saatten sonra film izledik misafir yatmadan benim yatmam da olmaz gece 3te yattım zaten daha arkamı dönemden sızmışım sabah da 9da kalktım duş alıp onlar kalkmadan buraya geldim dün neler olmuş diye.ve de dün gerçekten kendimle gurur duydum onca yemeklere rağmen diyetimden ödün vermedim.aslına bakınca ben şu anda yaptığım diyete benzeyen ama onun aşırı az haline ihanet ettim biraz
dün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:5 badem ve bir fincan sade türk kahvesi
öğle:bir adet kepekli ekmekle kaşarlı tost
akşam:1 parça tavuk ızgara
haşlanmış sebze
2-3 adet elma dilim patates
1 bardak diet kola

ben bunları yerken yanımda kumpirler,çikolatalar,çerezler,çekirdekler gırla gidiyodu bu gece de yeniden film gecesi yapmayı düşünüyoruz daha makul bi saatte inşallah onun için dün cips falan almıştık ama ben tabii ki yemeyeceğim sizden de aynı iradeyi bekliyorum hanımlar.burda olduğum süre içinde edindiğim bir fikir bu haftasonu bizim için en tehlikeli zaman özellikle cuma günleri tartı sonrası amannn daha bir hafta var diyip sapıtıyoruz "

sabah tartıdaki şoktan sonra hemen buraya geldim.dünü 873 kaloriyle kapattım akşam dayımlarda olduğumdan dayanamadım yedim dolmaları.ama yine de artı çıkacağımı düşünmemiştim neyse artık bugün telafi edicem :1: dün yediklerim:
sabah:2 yumurtayla peynirli omlet
1 dilim beyaz ekmek
öğle:10 erik
3-5 tane patates cipsi
akşam:2 adet ızgara köfte
5 adet zeytinyağlı yaprak sarma

kalorisepetine bugün yediklerimi yazdım geldim.bugünü de 640 kaloriyle kapattım.onu da nerdeyse hepsini öğlen yediğim sarmalar yaptı.yengem gece eve gelirken yanıma koymuş 8 tane.ben de tabii onları öğlen gümlettim.
öğle:8 adet yaprak sarma
ara öğün:1 küçük kase çilek

Back
X