• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ejje89un diyet günlüğü

bugünü de 654 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım.
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:1 bardak süt
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:5-6 yk tavuklu mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 erik

bugün alışverişe gittim daha doğrusu bişey almıycaktım da bakınmak için cevahir alışveriş merkezine gittim.42 beden elbiselerin bana olcağını düşünüp kotona girdim.bi tane alıp denedim ama olmadı tabii ki :52: olması ilginç olurdu zaten neyse sonra dolaşıyorum içinde mağazanın baktım orda büyük bedenler var ordan denedim bi iki şey bi acayip ya 44 beden bol geliyo ama 42 de olmuyo ben napacam bu düğünde?44 beden de olsa pek mutlu oldum hatta kabinde resmimi falan çektim :52: kotondan çıkınca ikinci adresim olan c&a ya gittim.orda da denedim bişeyler ama içime sinen bi şey olmadı.ardından adil ışıka gittim.orda da büyük beden bölümü vardı.bi elbiseyi baya beğendim bakalım annemle bi daha bakıp karar veririz.aslında çok daha güzel şeyler vardı ama tabii onların büyük bedenleri yoktu.sonra da zara ya ve ykm ye gittim.orda 42 beden elbise denedim ilginç bi şekilde oldu anlamadım yani sonuç olarak ben kaç bedenim.bu mağazalara ilk defa kendime bi şey bakmak için gittim o kadar mutlu oldum ki anlatamam.itiraf etmem gerekirse cevahire giderkenki ilk düşüncem öğle yemeğini orda burger kingden falan yemekti.ama orda o kıyafetleri deneyince dedim "salak mısın sen?ilk defa bu kadar hedeflerine yaklaşmışsın normal bedenlere düşmeye başlamışsın ne hamburgeri?yedin yedin de noldu ki?c&a daki en büyük bedenlerin bile olmadığı zamanlarda sinir olup çıkıp hamburger yerdin.yeter artık"sonra da etrafımdaki insanlar bilimum fastfoodları yerken ben de çantamdaki bademleri kemirdim ve mutlu ola ola geldim eve.
bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
öğle:yok (dışardaydım yiyecek zamanım olmadı)
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:5 adet erik
10 adet kiraz

dün kahvaltıda çok yediğimden bugün onu dengelemek için az yedim.
sabah:1 bardak süt
öğle:sahanda 1 adet yumurta(yağsız)
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak light ayran
ara öğün:1 porsiyon kiraz

bugün gerçekten çok yedim akşam kendimi kaybettim.
sabah:1 bardak süt
öğle:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:yarım porsiyon kiraz
5 adet erik

ve de bugün yediklerimi yazayım.
sabah:1 adet activia kahvaltı zamanı(kuzenim almış ben de denemek için yedim bi tane gayet güzel tavsiye ederim :1:)
öğle:3-4 dilim kadar karpuz(karpuz tıkadı başka da bi şey yiyemedim)
akşam:2 parça tavuk göğsü
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

bugün yediklerim:
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa yeşil çay
öğle:1 bardak light ayran
ara öğün:4 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

iyi ki de sağlıklı beslenmeye geçmişim geçmesem halim nolcaktı acaba.bugünkü yediklerim yine 610 kalori :52: ama haklı nedenlerim vardı öğlen acele yemem gerekiyodu akşam için de sabah buzluktan bişeyler çıkarmayı unuttum :1: ama kahvaltım gayet de olması gerektiği gibiydi.
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
öğle:1 adet activia kahvaltı şeysi
akşam:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
5-6 adet erik

iyi ki de sağlıklı beslenmeye geçmişim geçmesem halim nolcaktı acaba.bugünkü yediklerim yine 610 kalori :52: ama haklı nedenlerim vardı öğlen acele yemem gerekiyodu akşam için de sabah buzluktan bişeyler çıkarmayı unuttum :1: ama kahvaltım gayet de olması gerektiği gibiydi.
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
öğle:1 adet activia kahvaltı şeysi
akşam:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
5-6 adet erik
Menün gayet güzelmiş canım. Ama bişey sorucam şu bir porsiyon kiraz nasıl oluyor yahu hihi:9:

bugün yediklerim:
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
öğle:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:3-4 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

bugün yediklerim:
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
öğle:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:3-4 yk light yoğurt
akşam:4 yk taze fasulye(yağı çok çok az)
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates

bugün yediklerim:
sabah:1 adet activia kahvaltı zamanı
ara öğün:8 badem
öğle:2 adet yumurta
1 dilim kepekli ekmek
akşam:4-5 yk taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek

bugün yediklerim:
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
ara öğün:yarım bardak süt
öğle:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
akşam:5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 adet domates

bugün yediklerim:
sabah:klasik kahvaltı(1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık)
ara öğün:yarım paket diyet bisküvi(şu sunta gibi olanlardan)
öğle:yarım kase ezogelin çorbası
3-4 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 salatalık
akşam:1 dilim kepekli ekmek
5 yk patlıcan musakka(yağsız)(kendim yaptım ilk defa gayet de başarılıydı ilk sefer için :1: )
1 adet domates

sabah kahvaltımı geç ettiğimden o öğle yemeği gibi oldu.
sabah yani öğlen:1 porsiyon menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet activia kahvaltı
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 domates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:100 gram kiraz

bugün arkadaşımla yemeğe gittik öğlen ne zamandır canım çekiyodu bi güzel yedim hamburger menüyü bi tek kola lighttı.eskiden dalga geçerdim insanlarla kocaman hamburger yiyiyo ya da pasta yanında "light" kola!!ama şimdi çok mantıklı geliyo zaten o kadar kalori alıyosun bari koladan alma.zarardan kar ediyoruz bu şekilde.ayrıca sabah da 1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,1 salatalık ve 1 dilim kepek ekmeğinden oluşan klasik kahvaltı ettim ara öğünde de 8 badem yedim.tabii ki öğlen yediğim hamburgerden sonra bir lokma yiyecek halim yok.bakalım sabah artı çıkacak mıyım?

kaç günden beri yazamadım ama her gün de yedim o yüzden buraya yazmaya cesaret edemedim.
bugün yediklerim:
sabah:activia kahvaltı
öğle:2 parça tavuk
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 adet bisküvi
akşam:2 parça tavuk
1 dilim kepekki ekmek

hepinize sıcak bir istanbul gününden merhaba.bugün kim bilir kaç dereceydi hava börttüm resmen.yağmurlar flan yağarken herkes yaz gelsin artık diye dua ediyodu ya ben hiç istemiyodum.ben sıcağa ve yaza dayanamaıyorum ya mis gibi ılık esintili, bahar havaları varken vıcık vıcık yapış yapış yazı napayım ben?bi de hep şişman olduğumdan terliyorum sanıyodum ama pek öyle değilmiş sanırsam ben 55 kilo da olsam yazları epey terliycem.bi an önce bursaya gitsem süper olucak huzura kavuşucam resmen.ya burda otobüslerde canım çıkıyo orda en azından dolmuşa ya da arabaya biniyorum genelde otobüs kullanmıyorum.yediklerime gelince bugün az biraz kaçamaklı oldu nedenine gelince bendeniz pazartesi sabahı 85.7 idim.yani 2 günde tam 1.5 kilo almış vaziyetteydim.sonra bu sabah tartıldığımda 84.2 görünce bi havalandım dedim ben demekki yesem de verebiliyorum o zaman bunun şerefine ne zamandır canım çekiyodu bi makarna yiyeyim dedim.bu arada sanırsam boşuna havalanmışım çünkü bugün regl oldum yani o aldığım ve 2 gün iinde verdiğimi sandığım kilo aslında ödemmiş ama benim ne kabahatim var tam yediğim zamanlara denk gelmiş artı çıkmam :52: neyse yazayım yediklerimi:
sabah:4-5 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
öğle:1 tabak bildiğiniz bir tabak domatesli kıymalı makarna
akşam:e haliyle yok
ara öğün:1 adet şeftali

Back
X