Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benegim 8. Ayina girdi ama hala sadece emiyor yogurt vermeye calisiyorum yemiyor tok çünkü kilosu cok iyi 11 kilo ama ek gidayi zorla vermelimiyim ne yapmaliyim
Benim bebeğim 6 aylik oldu sebzelerden basladim.Ac karna ek gida verilmeli yoksa cocuk istemiyor tok oldugu icin zaten onu da tadimlik verdigimiz icin arkasindan emzirebiliyoruz bide öyle deneyin isterseniz kolay gelsin
Ek gıdaya mutlaka alısmalı suan yogurt yumurta peynır zeytin sebze corbaları hepsinin tadına yavas yavas bakmalı ıleride ciddi problem olabılır elma suyu ile baslamıstım ben hemen hemen her bebek sever