canlarım arkadaşlarım nasılsınız?sizleri çok özledim,artık pek kimse yoktur diye ne zamandır buraya takılmıyordum şimdi baktım gördüm,iyi ki burdasınız...
ben çalışmaya başlayalı 2 ay oluyor,oğluma annem bakıyor bildiğiniz gibi,benim oğluş emmeye devam ediyor çok şükür,ben de 4,5 aylık olunca ufaktan ufaktan ek gıdaya başladım(sizlerden gördüm)benimki milupanın sütlü pirinçli muhallebisini çok seviyor,kendim muhallebi yapıyorum,içine bazen elma-armut rendeliyorum onu da çok güzel yiyor,muhallebi şeklinde olan gece mamaları var,herobaby ve milupanın,onları da yedi,kavanoz mamasında da yine muhallebili olanı yedi,kendim birkaç sefer sebze çorbası yaptım kesinlikle yemiyor,kavanozda brokoli-patates püresi verdim kesinlikle yemedi,sizler bu sebze çorbası işini ne yapıyorsunuz,sebze yiyor mu bebişler?
hazır toz karışımlardan sebze çorbası yapmıştım onu da severek yedi,ama benim yaptığımı ve püre olanları yemiyor,karışımlara şeker ilave ediyorlar bebiş de şekere kanıyor,eee sizler ne yapıyorsunuz?
peynir veriyor musunuz?çok konuştum ama bayadır görüşmedik idare edin...
ben de pirinç ununu değiştirdim hero baby pirinc unu kullanmaya basladım seker eklememe gerek kalmıyor ayrıca tadı ve kokusu da cok guzel acayip canımcekiyo oglumdan kalanları da ben yiyoruuum
alemsinnn:roflol:birde ben alıp yiyeyimm.birde alışıyormuşuzz mamaları biz bitiriyormuşuzz.çocuklar yerine biz tartılalım her ay düzenli kg alıyormuyuss:roflol::sm_cool::teytey:a.s.
alemsin canım yaa :roflol: biz gram gram değil kilo kilo alırız artık.az alınca üzülürmüyüz acaba sırnaşık şey valla benimde yiyesim geliyor.hele bebelacın irmikli ballısı var yemede yanında yatcokacimcoook
ya ballı irmikliyi bende vermek istiyorum bal yasaktır die vermmiyorum versem bişi olmaz herhalde değilmi sizlerde veriomuşunuz nasılsa ...bende tarhana vermeye başladım çok sevio içine azcık yoğurt koyuyorum hem soğutuyo hem tadı daha güzel oluo bide bebelacın gecesini aldım veriyorum yatmadan oda güzel sevio kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?