Ek Gıdalar Bebeklerin Sevdigi Tarifler..

kizlar cok acil cvp pleaseeee
havuc suyu verebilir miyim pamuga

veriliyorsa miktari ne kadar olabilir
deneyimli annisler
havuc suyu verenler yardiiimmm

mini alıştırma bardakları var duygucum ben onda veriyorum onun miktarı 50 milim yani 50 ml verebilirsin eger baktın sevdiyse biraz daha vakit gectikten sonra her aralarda 50 ml daha verilebilir ben kızıma öyle yapıyorum meyve suyu koydugumda tek dikişte 50mlmi içiyo kuzum :asigim:

ben de veriyorum canım,milupanın doğal meyve sularından verdim bir kaç sefer,evde de mandalina,elma,armut suyu hazırlayıp verdim...
ben de bu sabah ilk defa kahvaltı denedim,hero baby nin sütlü-pekmezli kahvaltısını verdim baya yedicokacimcoook... zaten maşallah benimki iştahlı, galiba anasına çekmiş sırnaşık şey
öyle işte,ben ek gıdalara hafifi hafif başladım,inşallah emmeyi bırakmaz:ecrin_bebek:...düzenli olarak vermiyorum ama aklıma geldikçe değişik şeyler deniyorum...
anneme kaşıkla uğraşmak zor geliyor o yüzden ben evde yokken genelde biberon maması alıyor,bakalım ne olacak...
hepimizin bebeişlerine iştahlı günler,annişlerine kolaylıklar dilerim kaydirigubbakcemile3

kızlar corbayı gunluk mu yapıyorsunuz yoksa ıkı gun de beklettıgınız de oluyor mu

24 saat buzdolabında kalabilir diye biliyorum. bu sebeple yedireceğim vakit yapıyorum kalanını ertesi gün aynı vakitlerde yedirmek üzere dolaba koyuyorum. 3. güne bırakmıyorum.

bacım benim tavsiyem az yapman bebeginin yiyecegi kadar yapman ben saklamanı tavsiye etmiyorum hergün taze yedirmen daha yararlı diye düşünüyorum ısıtıp tekrar vermen iyi degil bence ben günlük yapıyorum yiyecegi kadar yemedimi 1 saat sonra yediriyorum az bişide kalırsa tabakta saklamam dökerim taze yapmanı tavsiye ederim benim doktorum günlük yap dedi

göz kararı canım en kücüklerini seciyorum havucun patatesin

canım püre olarak hasladıgım sebzeleri süzüyorum sonra rondada püre haline getiriyorum az bişide muhalebi kıvamına gelene kadar sebzenin suyundan ekliyorum püre az bişi üstüne zeytinyag damlatıp yediriyorum

bende yogurt yediremedim sevmedi bi türlü tarhana yapıyorum arada irmikli ballı kahvaltısı vardı marka hatırlamadım valla meyve pürelerinden seviyo elma yaban mersini mandalina armut ama sadece hero baby yiyo sebze çorbası milupanın alıyorum çünkü ben evde yaptıgımda kaynadıgı için ne vitamin kalıyo nede bişi o daha tatlı geliyo zaten sebze çorbası yemiyo evde yaptıklarımı kurabiyeli muhallebi vardı milupanın onu yiyo cici bebe muz rendeleyip yediriyorummm varsa başka fikirler

arkadaşım havuç suyunuda il onu verdim zaten bi zararı yok çok faydalı ama uzun zamandır bende vermedim bu aralar acayip salata yiyooo

ben geceleri yatmadan önce veriyorum portakalın suyunu sıkıyorum yada almanın falan o şekilde yapıyorum aynı hazır meyve püreleri gibi oluyor. benim kız çok seviyor.

cnm bende merak ediyorum pirinç ununu hazır muhallebi veriyorum ama pirinç unuda vermek istiyorum bide bu arımama falan diolar onlar nasıldır ki bebeğime kilo aldırmam lazım verdi kilolarıı gerçi ağzını açmıo ama denemkete fayda var

kızlar ben bugun ılk kez kıvı vereyım dedım kzım yemedı sızınkıler yıyor mu

yok canım daha enemedım

ama portakal benımkını pişik yapıyo

Kızlar ne kadar çok şey yedirmişsiniz hangi sıra ile yaptınız bunları doktor şu an için bize sadece elma,armut ve havuç suyu verdi. Elma suyu kakasını simsiyah yaptı bıraktık. Sizde böyle bir sorun oldu mu acaba?

canım olur korkma bebegin ilkkez ek gıdayla tanışıyosa cok normal ben kac renk kaka gördüm bilsen kaydirigubbakcemile3

bizim doktorda havuç elma armut ve muz verdi turunçgiller için bir ay daha bekle dedi. elma suyu bizimkinide boyadı zaten önlükleride mahfediyor sorun olmaz.devam et bence.muz ile amut kabız elma ishal yaparmış bende elmayla armutu karıştırıp veriyorum.muzuda yoğurtum ekşi olursa yoğurda ekliyorum.zaten gündüzleri çok çabuk geçiyor meyve için öğün bulmakta zorlanıyorum.siz ne arada veriyorsunuz bu kadar şeyi anlamadı m benim ufaklık hemen doyuveriyorsanırım yemek yemekten sıkılıyor
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…