Ek Gıdalar Bebeklerin Sevdigi Tarifler..

Merhaba arkadaşlar benimde sütüm yetmiyor ben sma gold alıyorum onun yogurdunu yapıyorum, milupa ve bebelacın irmikli ballı gece sütl muhallebileriniü,meyve pürelerini,kavanoz sebze mamalarını,meyve sularını,muhallebilerini veriyorum en son milupanın kavanozdaki sütlacını aldın yiyor tavsiye ederim.yalnız arkadaşlar benim kızım suyu çok içmek istemiyor siz verebiliyormusunuz anca 4-5 kaşık içiyor biberon kullanmıyoruz

canım su ben vermiyorum ama 4-5 cay kasıgı normal sulukla su içmesi icin cok erken daha

benim kızda milupa ve herobabynin ürünlerini begenmiyo kızlar ama bebelac ürünlerini cok seviyo nesini verirsem veriyim milupanın tek karışık sebzeler kaşık mamasını yedi canım 45grmlıgı iki kerede verdim demişsin o cok az zaten ben 150ml lik suya yapıyorum bitiriyor tek bi seferde maşallah ama yeni basladıysan normal

benimki sewdi herobaby milupa bebelac hepsini sewdi o numunelerden vermiştim hepsinden yedi şimdi herobaby mamasını aldım ondan veriyorum arada ama 150 nin yarısını yapıyorum ben fazla gelir diye ama daha versem yiyecek maşallah kuzuma...

maşallah canım

benim kızım ne bulursa yicek ama ben de fazla veripte mide genişler diye korkuyorum yoğurdun içine meyve koyuyorum hero baby nin pirinç ununu veriyorum devam maması falan almadım.elma falan rendeleyip veriyorum ve beni emiyor taabi.

sadece emziren annelerin su bile vermemesi gerekirmiş.zaten anne sütünün çoğunluğu su çünkü.su verilirse bebeğin böbrekleri zarar görebilirmiş aşırı yükten.

pekmez ve yoğurdun birbirini öldürmesi diye bişiy yok. emilini filan azaltır derler. ben özellikle sordum dr.a. yanlış bir bilgi olduğunu söledi. pekmezle tatlandırıp verebilirsin öle bişiy yok dedi.

bugün kabak havuc patates ve tel şehriyeli corbamızı yedik aralarda elma suyumuzu içiyoruz yogurdumuzu yedik :lepi:
muhalebi verirmiyim daha bilmiyorum sanırım vermiycem yatana kadarda annesini emer:dance:

benim kızımda sabah irmikli meyveli mamasını yedi öğlen elma ve armut püresine 4 bebe bisküvisi öğleden sonra muzlu muhallebi akşamda yoğurt yedi aralarda azda olsa emdi.ilerleyen saatlerde 120cc mama içer gecede emer.

Yaa kızlar ben bu zaman kadar ek gıdaya baslamadıgımdan hiç bakmamıstım buraya 4-5 gundur biz de basladık ama ne yapmıssınız siz oyle yaaa bir hazır mama cılgınlıgıdır gidiyor..Adasu hiç mi sutun yok canım bastıkca basmıssınız bebişlere ek gıdaları bence once sut ardından doymazsa ek gıdayla tamamlamak değil mi amaç daha bu aylarda?klavailemime sutunu ver bak doverim seniklava:Bi de hazır mamaları cok kullananlar var onları da okudum en ufak ornek hazır muhallebi alıncaya kadar alın pirinç ununu yapın canlarım evde gozunuz gore gore obez edeceksiniz bebişleri bu hazır mamalarla.Ben ancak dısarı falan cıkarsam kullanmayı dusunuyorum hazır mama.Simdi bana belki kızanlarınız olacak ama ne yapayım ben de tutamadım kendimi yaniii:mymeka:

bayanlar ek gıdalara neye göre başlıyorsunuz.ben hala başlamadımda ondan soruyorum.doktormu dedi.ben anne sütünden başka bir şey vermiyorum yoksa yanlışmı yapıyorum.artık alışmasımı lazım.biliyormusunuz benim oğluşum bügün tam 4 ay 21 günlük ve ben hala onu oturtmuyorum hiç bir şekilde ve korkuyorum oturtmaya yanlışmı yapıyorum sizce.sizler ne zaman başladınız oturtmaya:)

ya kızlar yanlıs anlamayın bilindigi üzere benim yaramaz oglumdan vakit bulup giremiyorum yazılarınızı görünce dehsete düştüm bu kadar erken degilmi kasık mamalarına gecmek için sadece soruyorum yadırgamıyorum yanlıs anlasılmasın ben sütüm az oldugu için birde bizim oglan azcık obur sadece sütüme ek milupanın biberon mamasını veriyorum cok azda su cünkü mamayla yeterince su tüketiyo ben yanlımı yapıyorum baslamam lazımmı ama oglsum 9 kilo oldu 20 temmuz dogumlu ay bişi deyin bi uzklastım cahil kaldım yeminle bu arada hepinizi cok özlüyor ve kıskanıyorum ben görüşemiyorum diye

Bana 5.ay muayenesinde artık koltuga yastıklarla destekli oturmaya baslayabilecegimi soyledi yavas yavas.Bi de ek gıdaya gogsum artık dolmuyoedim cektikce gelir oldu dedim o zaman baslayalım dedi yoksa 6.ayı bekletecekti

ben suyu once hiç vermiyodum da son 1 aydır falan hergun veriyorum gunde bi kac sefer kasıkla cok ta hosuna gidiyo askımın

sağol canımya o zaman bende yarın sabah deniyeyim bakalım ne tepki verecep bizimki.iyi geceler

süüle be yaw portakalçiçeğüüü duyduk sesini ayol da zaten ben de senden hemenonce aynı konuda yazmıstım ondan bişi demediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…