Merhaba arkadaşlar benimde sütüm yetmiyor ben sma gold alıyorum onun yogurdunu yapıyorum, milupa ve bebelacın irmikli ballı gece sütl muhallebileriniü,meyve pürelerini,kavanoz sebze mamalarını,meyve sularını,muhallebilerini veriyorum en son milupanın kavanozdaki sütlacını aldın yiyor tavsiye ederim.yalnız arkadaşlar benim kızım suyu çok içmek istemiyor siz verebiliyormusunuz anca 4-5 kaşık içiyor biberon kullanmıyoruz
benim kızım milüpanın pirinçli muhallebisine bayılıyor.45 gr lık paket yarım yarım iki kerede bitiriyorum.bu akşam mandalinanın tadına baktım tatlıydı bir tam mandalinayı sıkıp suluğuna doldurdum bi seferde içti..üzüm ve armut suyunuda çok seviyor..onun dışında brokoli havuç patates ve kabağı haşlayıp süzgeçten püre şeklinde geçiriyorum.kesinlikle tuz yağ vb şeyler katmıyorum.ilk verdiğimde kustu..sonra tekrar denedim hazırladığım öğünün tamamını yedi..ayrıca muhallebiye yarım kabağı haşlayıp püre yapıp ekliyorum.daha besleyici oluyor..banada bebelac ve milüpadan numuneler geldi..kızım ikisinide sevedi(muhallebiler 4 ay içindi onları kullanabildik)
benimki sewdi herobaby milupa bebelac hepsini sewdi o numunelerden vermiştim hepsinden yedi şimdi herobaby mamasını aldım ondan veriyorum arada ama 150 nin yarısını yapıyorum ben fazla gelir diye ama daha versem yiyecek maşallah kuzuma...
canım su ben vermiyorum ama 4-5 cay kasıgı normal sulukla su içmesi icin cok erken daha
kizlar siz bayagi bayagi baslamissiniz ek gidalara...afiyet olsun bebislerinize..ben kontrolumuzu bekliyom,haftaya..ona gore baslicam..
birde birsey dicem adasucum ve kizlar....yogurtla pekmez bir arada pek verilmez diye biliyorum ..cunku yogurtda kalsiyum,pekmezde demir oldugu icin bu vitaminler karisinca etkisiz oluyor..2 saat arayla yenmesi gerekir...yogurda meyve katilsa daha iyi bence..pekmezide baska bir meyveyle beraber verilebilir...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?