Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

zaman zaman oluyo demekki kızlar çok dert etmeyin yahuu.doktora kontrole gitmiyomu bu bebeler bişey olsa eksiklik falan o söylerdi zatenn.eline oyalayacak bişeyler verin.ben mutfakta ne elime geçerse veriyorum valla.ona bakarken ağzına tıkıyom farkına bile varmıyo:) nihale kendi kaşığı tabağı makarna süzgeci ekmek vs..

Aynen ben de öyle..Plastik cinsi ne varsa eline veriyorum ben de yemek yedirirken..Dün de huni verdim. Oyun olsun diye de işaret parmağını huninin içine soktum..Şimdi huniyi yaklaştırınca hemen işaret parmağı hazırlanıyor..Ayy pek tatlı oluyor..O işaret parmağını yiyesim geliyor..

bende yedirken eline birsürü şey veriyorum önünde kaç kişi şaklabanlık yapıyo ama yok ağzını kitliyor..

geçen sinirden kontrol haricinde birden dr da bittim ne yapıcam ben diye..

normal deyip duruyo..

iştah açııcı için ne dersiniz dedim..onlar adamı aptal eder beynini uyuşturur dünyanın bi çok ülkesinde yasak dedi..

ama maşallah allahtan hala emiyor..

emiyoda baksana çileğe doktor sütü bıraktır dişleri çürür demişş:1shok: ben de şaşırdım gerçi ben emzirmiyorum ama ilk kez duydum bunuda.

estelciğim bebişin kaç kilo, boyu kaç cm
ayına göre sınırların içerisinde mi?
bugün de bahsetmiştim biz minadex vitamin şurubu verdik doktorumuzun önerisiyle zamanla iştahı açıldı bugünlerde dişlerinden yemiyor pek ama olsun çünkü biz 4. ve 5. aylarında 2 ay boyunca hep ağlarken yedirdik zaten emmiyordu ve biberonu da reddetmişti
bir öğünü yedirmek neredeyse 1,5 saati buluyordu. bu süreye dökülen saçılanlardan dolayı etrafın temizlenmesi ve oğlumuzla kendi üstümüzün başımızın değiştirilmesi dahil

Son düzenleme:
benim tombigimde yemek ögünleri disinda eline hicbisi alip yemiyor his bunu bende istemiyorum dökmesin yerlere diye.

ama doktorumuz boyuda kilosuda gayet yerinde bu sekilde devam edin diyor.

derincim ne yapicam bilmiyorum gece süt verirsen cürür disi dedi cok karistim bende.

ayrica o hunideki parmagi bende yemem istiyorum yaaaaaaa

yaa bence yanlış o çilekcim herkes 2 yaşına kadar emzirin derkenn.bence kendi bırakırsa bıraksın sen bıraktırma ya.çok ta sık kalkıyo diyosun doymuyomu acaba? sütün azaldıysa yetmiyo olabilir?amaaan bende karıştım hee:)

boy kilo neymiş bu arada deniz bey in??:ecrin_bebek: bizde gitcez hafta sonu.bakalım ne kadar olduk.ama seninle ortalama aynı idik te ondan sordum.gerçi siz boyda bizi sollarsınızz:)

derincim tamamen birak demedi,gece verme memeyi dedi.öglen ve sabah uyaninca emzir yinede diyor..

bizim kilomuz bukez biraz az cikti bunu hareketine ve boyuna bagladi doktorumuz.

kilomuz 11,500 boyumuzda 83.

çorbasını ve meyvesini çok güzel yedi piroş kafa maşallah...
niye dişi çürüsün anne sütünden bebnin yaa ilk defa duydum o zaman bizim bebikler çürük dişli olcak
denize maşallah piroşun abisi gibi durur yanya gelseler valla aman tekrardan maşallah diyim
ayrıcana yedirirken bende eline binbir türlü şey veriyorum hergün aynı şeyi istemiyo ama hanımefendi bugün çay süzgeci ve salata kaşığıyla oynadı yerken

çilekçim sen emzirmeye devam et ama olmazsa emzirdikten sonra su içir o temizler dişlerini benim kızımda çok içerdi sütü doktorumuz öyle demişti oğluşumda emiyor onada su veriyorum emdikten sonra bu arada maşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasın

çilek cnm senin doktorun deniz in dişlerini fırçalamanızı önermişti fırçalıyomusunuz? fırçalıyosan çürükte olmaz emzirmeye devam et bence emmek istiyo seninki yazık yavruma

evet canım sınırlar içinde dr u çok beğeniyo ama bana minik gibi geliyor..

74.cm 9200 gr.

sanırım bizimde dişten..

ama dr bana ilerde boyu ve kilosuyla alakalı değil şimdiki durumu onu dert etme dedi..çünkü babasınında benimde boylarımız iyi..

çilek cnm senin doktorun deniz in dişlerini fırçalamanızı önermişti fırçalıyomusunuz? fırçalıyosan çürükte olmaz emzirmeye devam et bence emmek istiyo seninki yazık yavruma

canim dün denemedim fircalamayi bugün yatirirkn bi deniycem ama benim bu dana fircayi yemeye caliscak eminim bundan.

emzircem zatenya kiyamam kuzuma..

Hiç bayat ekmek vermeyi denediniz mi? Ben dün kızı oturttum örtünün üstüne, eline bayat ekmek verdim. Nasıl hoşuna gitti..O ekmekleri minik minik parçaladı. Neredeyse köfteye konacak kıvama getirdi..Sonra da onları avuçlayıp avuçlayıp ağzına soktu..Ben de o arada yoğurdunu teptim hiç sesi çıkmadı:)
Bu arada diş meselesi o kadar önemli mi yaa..Şurda zaten 5-6 yıllık ömrü var dişlerin, elbet idare eder bir şekilde:) Nasıl geniş bir anneyim di mi:)
Ben de hiç duymadım şimdiye kadar anne sütünün dişe zarar vereceğini..Bence yararı zararından fazladır..Hem anne sütü ne ki, o dişler daha çukulatayla şekerle çürüyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…