darkçım 9 ay kontrolmüzde 10 aylık olunca devam mamasını kesicez,inek sütüne geçicez dedi.inek stü olarakta pınarın 6-12 ay sütünü önerdi.ben bunu daha öncede yazmıştım ama sen farketmemişsin demek.ben 1 aydır yumurta beyazıda veriyorum cnm.10 aylık olunca bal da vericez dedi doktor.doğal rnler satan bir yerden bal aldık 1 çay kaşığı kadar verdim hatta.
ben ferrum veriyorum hala ve multitabs,onlara devam ediyoruz dedi doktor.ben nerdeyse hiç aksatmam her gün veririm.bizden herhangi bir tahlili istemedi doktorumuz.yalnız ben aynı zamanda sağlık ocağınada götürüyorum,aile hekimide takip etmek istiyor.onlar ferrumu günde 10 damla diyor daha doğrusu kaç aylıksa o kadar damla.ama bizim doktor öyle demiyor.ve ben bunu söyedim aile hekimine.bi tahili yapalım o zaman dedi,yani tahlil yapmadan nasıl 5 damla verdirtiyo anlamadım dedi.bir kaç gün iççinde kendi doktorumuza tlf açıp sorucam yaptırayımmı gerek varmı diye,yaptır derse yaptırıcam.çok basitmiş o test,hemen parmaktan alıyorlarmış kanı.ben yinede kıyamadığım için yaptırmama gayretindeyim