Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

evet canım bu emzirmenin düzenimizi bozduğunun farkındayım ama inatla bekliyor..ve en kötüsü saatlerce ağlasa bile emmeden uyumuyor..inşallah düzene sokmaya çalışıcam kesin karar verdim artık..

yok canım ölçüler minicik zaten bikaç kaşığı geçmiyor..
bide kilosu iyi dediğim 2 hafta önce filan 9200 aslında azda dr iyi dedi..boyda 74..bana baya ufak geliyor:)
yoksa burdaki bebişlerden 2 kilo eksik..2 kilo az mı yani çok büyük bi oran..
seninki ne kadar canım..

Benimki kilo 8,5-9 arası, boyu 71'di en son. Kendine göre gayet tombiş de birşey..Sizinkileri çok merak ediyorum aslında..Resimlerden çok tombiş de görünmüyorlar ama kilolar 2-3 kilo fazla gidiyor gerçekten..

estelcim bencede iyi senin oğluşunun kilosu
pirayede 8buçuk 9 arası boyda 73 ya da 74 bana iyi geliyor kızım ama bazı görenler ayy çok zayıf diyo sinir oluyorum bence iyi görünüyor

erkek ya sanki daha iri olması gerekiyo gibi geliyo insana:)

bu arada maşallah pirayeye inanılmaz tatlı çok güleç heralde..

estelcim şimdiden belli olmaz bence iri olup olmayacağı ki senin bebeğin zayıfta değil bence
piraye de çok teşekkür ediyor teyzesi,çok güleç cnm evet hemen sırıtır:)foto.çekerken hiç zorlanmıyorum:)

bizde tavuk sulu sehriye corbamizi ictik geldik,bi saat sonra falanda baget yiycek oglum.

en kisa zamanda somonu deniycem zira ben bayilirim somona.

denize hep cimdik cimdik yapip verdim bu sekilde yapmadim hic.

benim tontisimin kilosu iyi ama boyu cok uzun oldugu icin hep zayifmis gibi duruyor.

Benim oğlum dün zeytinyağlı taze barbunya yedi.Kenimize yapmıştım sevecwek mi bi tattırayım dedim.Bayıla bayıla yedi.

Bir de bu aralar çok incir yiyor.Hemde bayıla bayıla.

çilekçim sen somonun anavatannda oturuyorsun bol bol taze taze var kuzuya,ohh yarasınn
çitosçum kendimize yaptığımız yemeklere bayılıyorlar :)

evet saphiracim taze taze cokta lezzetli olur.

inciri nasil veriyorsunuz elinemi veriyosunuz yoksa kücük k¨¨ucük parcalarmi yapip veriyosunuz?

evet saphiracim taze taze cokta lezzetli olur.

inciri nasil veriyorsunuz elinemi veriyosunuz yoksa kücük k¨¨ucük parcalarmi yapip veriyosunuz?

arkadaşlar çileğin bahsettiği kuru incir yalnız bilginiz olsun :)

Nerden anladın safişim yaaa?

bi ara ben de düşündüm aslında oralarda yaş incir var mıdır acep diye?

arkadaşlar valla bu yemek olayı benide zıvanadan çıkarıyo valla.ben kahvaltıda hiç tam yumurta sarısı yediremiyorum. hazır kahvaltılık hiç yemiyo artık.bu arada yumurta 2 günde bir veriyom. yarım kibrit kutusu peynir yarıma yakın domates 2 yada 3 bebe bisküvisi. yemekte eğer o gün iyi yemişse 1 kepçe yiyor işte. oda kaselerin küçük olanları varya onları doldurmuyor. bizle iftarda yediğinden gece yatarken de bişey yemiyo zaten milupanın muhallebilerini falan hiç sevmiyo artık. ne yapçam bilmiyom. bakıcı napar bu çocuğu çok yakında okul açılıyo. yandım cidden. ayrıca sadece ememrek uyuyo. salladığımda hemen kalkmaya çalışıyo. siz nasıl uyutuyonuz, bu çocuk kendi kendine uyumaya alışabilirmi öyle uyuytan varmı aranızda. çokk dertliyim çokk

ebrucum oğluşun çok ta da az yemiyor.bir çok kişinin bebeği öyle yiyior.yumurtayı bende iki günde bir veriyorum.ben tam sarı ve çeyrek beyaz veryorum.tereyağ peynir pekmez veriyorum.kahvaltı mamaları,bisküvi ekmek filan karıştırıyorum.her gün farklı bi kahvaltı hazırlıyorum..belki seninkide her gn farklı istiyordur.öğlen ve akşam güzel yer ama gece bi daha bişey yemez.uyumadan önce devam sütü içer sadece.ben nerdeyse hiç muhallebi vewrmiyorum desem inanırmısın.normalm yemek yiyor.arada acelem varsa,dışardaysam veya üşendiysem ki pek üşenmem,ancak öyle durumlarda muhallebi veriyorum,kavonoz veya kaşık maması olarak.bende ara öğün yediremiyorum mesela.ama meyvesini kahvaltıya ekliyorum,yoğurduda öğle ve akşam yemeklerinde yediriyorum.tabi balık yoksa yemeğinde.uyku da benimkide emerek yurdu,hatta hala öylede uyuyor.ama devam sütü içerkende uyuyor.bazen kendi kendine uyuduğu da oluyor.alıştırman lazım cnm.işe başlayınca zor olur

kizlar yas incir var burda vakumlanmis paketlerde oluyor yiyenlerde cok güzel filan diyor.ben yas incire dokunamam huylaniyorum nedense,hani kimisi seftaliye dokunamaz öyle iste.

onun icin kurusunu vereyim emistim ama safisim dikkat et ishal olabilir dedi korktum bende.

yogurdunun icine kayisi dogradim onu verdim artik,cokta sevmedi ama yogurdun hatrina yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…