- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.201
evet canım bu emzirmenin düzenimizi bozduğunun farkındayım ama inatla bekliyor..ve en kötüsü saatlerce ağlasa bile emmeden uyumuyor..inşallah düzene sokmaya çalışıcam kesin karar verdim artık..Bence de kilosu normalse hiç sorun etme estelcim. Ama emme olayını biraz düzene bağlamak iyi olur gibi geliyor bana da..Ben işe başlamadan önce aklına estikçe emiyordu..Bir de ben yorulduysam ya da kızla uğraşacak ruh halinde değilsem işin kolayına kaçıp hemen emziriyordum İşe başlayınca yemeği, emmesi, uyku saatleri hepsi düzene girdi.
estelim seni çok iyi anlıyorum yıpratma fazla kendini..stresin bebeğine geçmesin..ayrıca dr kilosu iyi diyorsa demekki bir şeyler yiyordur..belki de sen miktarı çok tutuyorsundur olabilirmi cnm..
benim oğlum da çok zor yiyor ki kilomuzda eksik var ama sakin olmaya çalışıyorum..ayrıa çok hareketli..
Benimki kilo 8,5-9 arası, boyu 71'di en son. Kendine göre gayet tombiş de birşey..Sizinkileri çok merak ediyorum aslında..Resimlerden çok tombiş de görünmüyorlar ama kilolar 2-3 kilo fazla gidiyor gerçekten..
evet saphiracim taze taze cokta lezzetli olur.
inciri nasil veriyorsunuz elinemi veriyosunuz yoksa kücük k¨¨ucük parcalarmi yapip veriyosunuz?
evet saphiracim taze taze cokta lezzetli olur.
inciri nasil veriyorsunuz elinemi veriyosunuz yoksa kücük k¨¨ucük parcalarmi yapip veriyosunuz?
arkadaşlar çileğin bahsettiği kuru incir yalnız bilginiz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?