- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.301
kızlar siz bebişlerinize hazır suyu kaynatıp mı veriyorsunuz?
Maşallah canım.
Bende yaptığım karışımın hepsini yemesini istiyorumAma zaten yarım kaseydi onunda yarısını anca yedi.
Bende şu muzlu sütlere başlamak istiyorum.Sütün tadını azda olsa biliyo.Çünkü nesfitlerimin felan tadına bakıyordu.
İlk vermek için hangi sütü ve ne kadar önerirsiniz Kıslar,saphira Ve Juli ikiniz verdiniz galiba.tecrübelerinizi istiyoum
ben bu zamana kadar hiç kaynatmadan vermedim zaten dr.da 1 yaşından sonra dedi.inek sütü hiç vermedim onuda ancak 1. yaşından sonra düşünüyorum hatta aptamil 1.yaş için olanını daha çok tercih ederim sanırım.kahvaltıda ben labne kullanıyorum tuzsuz olduğu için dr. labne dedi ama normal peynirler kadar kalsiyum varmıdır bilmem ama tuzsuz peynir bulamadım hiç.
kahvaltı
3 yemek kaşığı ballı irmikli milupa
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağ
6 adet eti cici bebe
1 yumurta sarısı
blenderda geçiriyorum en rahat yediği menümüz kahvaltı onun dışında olanlara hala alışamadık.
Maşallah canım.
Bende yaptığım karışımın hepsini yemesini istiyorumAma zaten yarım kaseydi onunda yarısını anca yedi.
Bende şu muzlu sütlere başlamak istiyorum.Sütün tadını azda olsa biliyo.Çünkü nesfitlerimin felan tadına bakıyordu.
İlk vermek için hangi sütü ve ne kadar önerirsiniz Kıslar,saphira Ve Juli ikiniz verdiniz galiba.tecrübelerinizi istiyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?