- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #2.341
ben domatesi hep veriyordum sanırım,8 aylıktan itibaren bizim dr. umuz yumurtanın beyazını verdi ama ben 9 aylıkken başladımalerji yapıyor,sadece bir çeyrek ve 2. çeyrek parçanın yarısını koyabiliyorum kahvaltısına.daha fazlası pişik yapıyor.sahanda yumurta bende arada biz yerken veriyorum minik ekmeklerle.balı da 10 aylıktan itibaren verdi dr.,ara sıra veriyorum,baya seviyor benimki balı,çok şükür bir sorun yaşamadıkkızlar ben bi süredir kahvaltıda yumurtayı bıldırcın umurtası veriyorum.
dr.umuzda verebilirsin demişti.
siz veriyomusunuz?
ve ben artık yumurtanın beyazınıda vermeye başladım.
domateside veriyorum uzun süredir.
çok şükür bişey olmadı.
drumuz balda verebilirsin artık dedi ama onun için yaşına girmesini beklicem.
şimdilik milupanın 8 tahıllı ballısını veriyorum
uzun zamandır veriyorum balıkdün oğluma babaannesi güzel bir balık çorbası yapmış.
oğlumda afiyetle yemiş.
siz ver,yomusunuz balık?
ben artık devam maması hiç vermiyorum.bal da,cnm biz sepenaturel diye bir firmanın balını alıyoruz,organik ürünler filan satan bir firma.bizde yiyoruz,gayet güzel tavsiye ederim.evet biz de artık günlük süt kullanımına başladık
doktorumuz günlük sütlerden veya organik sütten artık rahatlıkla verebileceğimiz söyledi..
yumurtanın beyazı alerji riski yüksek olduğu için hala verilmiyor .. arada omlette falan kaçarsa sorun değil ama direkt vermiyoruz hala .
bir de bal için doktorumuz bizim bu hastalığımızda zencefil bal limon gibi bitkisel yollardan da yararlanabileceğimizi söyledi. yalnız kesinlikle bu kavanoz ballardan değil onların içinde ne olursa olsun bir takım kimyevi maddeler olabiliyor o yüzden bildiğimiz güvenilir içinde katkı maddesi olmayan baldan az az verebileceğimizi söyledi..
kızlar ben bi süredir kahvaltıda yumurtayı bıldırcın umurtası veriyorum.
dr.umuzda verebilirsin demişti.
siz veriyomusunuz?
ve ben artık yumurtanın beyazınıda vermeye başladım.
domateside veriyorum uzun süredir.
çok şükür bişey olmadı.
drumuz balda verebilirsin artık dedi ama onun için yaşına girmesini beklicem.
şimdilik milupanın 8 tahıllı ballısını veriyorum
azocum yağmur yaklaşık 7aylıktan beri balık yiyor çok seviyor hiç bir problem yaşamadık 3 tane çinakop yedirdiğimiz gün oldu bu aralar burda taze taze palamut,istavrit çıkıyor dedemiz limandan alıp geliyor sebzeli tepsi yapıyor babannesi bayılıyor yağmurrrrdün oğluma babaannesi güzel bir balık çorbası yapmış.
oğlumda afiyetle yemiş.
siz ver,yomusunuz balık?
mucizecim bizimkilerde 9-9,5 da kalkıyorlar 10 da kahvaltı 11 de uyuyup 2 gibi çorba içiyorlar akşam 7 gibi bizimle yiyorlar aralarda danone ve meyve hangisi denk gelirse.. birde uyurken 100-150 cc süt içiyorlar biz hala bebelac 3 numaraya devam ediyoruz.. gecede bazen 1-2 kere bazende 3-4 kere biberon içiyorlar.. yani uyku saatlerine göre ayarlıyorum genelde.. bence seninkide normal...
ha kızlar ben brokoli çorbası yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilenler bana bir tarif verin... netden bakacağım ama denenmiş bir tarif olsun istiyorum..
azocum ben yağmura köy yumurtası yediriyorum bıldırcın yumurtasını denemedim hiç babamız 2 günde 1 taze taze alıp geliyor kuzuma ben sadece sarısını yediriyorum şuan içinnn beyazını hiç vermedim dahaaa
azocum yağmur yaklaşık 7aylıktan beri balık yiyor çok seviyor hiç bir problem yaşamadık 3 tane çinakop yedirdiğimiz gün oldu bu aralar burda taze taze palamut,istavrit çıkıyor dedemiz limandan alıp geliyor sebzeli tepsi yapıyor babannesi bayılıyor yağmurrrr
nazlımelk bende denedim geçende ama pek sevmedi benim kızım kyımayı kavurdum içine patates havuç rendeledim brokoliyide koydum azcık su koyup buharında pişirdim ama sonuç 2 kaşık falan yemedi yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?