- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
danino mu :1shok:
biz bu ayda sanino verebiliyoz mu?
babymix yediriyomda danino duymadım ben :uhm:
ben vermem donino ama verenede mani olmam:)daha küçükler bence onun için evde zaten meyveli yoğurt yapıp veriyoruz çoğumuz gerek yok diye düşünüyorum
canım kolay gelsin o zaman ne diim,tanıdık birisi bulsan bari de gözün arkada kalmasasaphira canım bakıcının işi o demişsin de ağzım o kadar yandı ki bu hatunlardan herşeyden şüphe eder oldum , hala kamera işini de halledemedim kocam da yok herşey başıma kaldı
bide ilk gün hatunla konuşurken ben bebeklerime lahana çorbası yapardım içine de turp koyardım demişti :1shok:
benim oğlana da lahana çorbası vermeye kalkmasın da , gaz topu olur uçar alimallah
kız ben diyorum yaa,dinlemiyonuz beni :) piroşun cinlikleri topiğini açııınn :))andina cnm sen hergün pişirceklerini hazırlar bırakırsın bakıcıya,nasıl yapılacağını biliyorum dese bile anlatırsın koymasını istemediğin şeyleri gizliden koymasın diye evde bulundurmazsın:))
günde 1 çay bardağı yedirmeye çalışıyorum yoğurdu.çorba ve mamalarda onun gibi oluyor sanırım ama yer mi yemez mi,bitirir mi bitrmez mi belli olmaz benimkinekızlar bebişlere yoğurdu çorbayı öğünlerde ne kadar veriyorsunuz 1 kasemi yarım kasemi
donino yzamışım:))çok severimde gözüm dnmüş görünce
yıne denedım emzırdıkten sonra yemedı ama yatmadan evvel versem mı acabaminikçim belki aç değildir,ya da gerçekten canı şimdi yemek istememiştir,sonra tekrar dene istersen.aa aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor un devamı gibi oldu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?