Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

danino mu :1shok:
biz bu ayda sanino verebiliyoz mu?
babymix yediriyomda danino duymadım ben :uhm:

ben vermem donino ama verenede mani olmam:)daha küçükler bence onun için evde zaten meyveli yoğurt yapıp veriyoruz çoğumuz gerek yok diye düşünüyorum

bizim doktor o meyveli olanların yoğurt değil bir çeşit peynir olduğunu söyledi, aynı şeyi sanırım elifsevdede söylemişti yedirenlerin bilgisine, geriye bakmaya üşendimde

canım kolay gelsin o zaman ne diim,tanıdık birisi bulsan bari de gözün arkada kalmasa
kız ben diyorum yaa,dinlemiyonuz beni :) piroşun cinlikleri topiğini açııınn :))
kızlar bebişlere yoğurdu çorbayı öğünlerde ne kadar veriyorsunuz 1 kasemi yarım kasemi
günde 1 çay bardağı yedirmeye çalışıyorum yoğurdu.çorba ve mamalarda onun gibi oluyor sanırım ama yer mi yemez mi,bitirir mi bitrmez mi belli olmaz benimkine
donino yzamışım:))çok severimde gözüm dnmüş görünce

:roflol::roflol::roflol:
bu arada ben veriyorum cnm denizcim,6 lı olarak satılıyor ya onlar zaten,işte öyle bi kür yedi benimki.valla bayıla bayıla yedi.benim için bulunmaz nimet bir durum bu :) tekrar söylüyoum dr a sormuştum :)) yalnız peynir hatırlatman iyi olmuş,bende sitesine girip bakmış,doğru diyon donino! :) peynir.ben yoğurt diye yedirdim o ayrı konu naniknanik
ha yoğurt ha peynir farkeder mi?yaa bak şimdi işkillendim ha kafamçokkarıştı

ilahi işkillenecek yer arıyorsun sende, demek doğruymuş sağol,

aslında peynirde yararlı bişii ama yoğurdunda yeri farklı sanırım, yanında yoğurtta vermek lazım gün içinde

babymixle karıştırsam diyorum,bi de öyle deniyim ben.bu arada benim ev yapımı meyveli veya sade yoğurdumu yemediği için bunlara başvurdum.evde miniğine değişik değişik meyvelerle yoğurtlar hazırlayıp,tatlı tatlı yediren şanslı annelerden değilim ben maalesef

benimkide sade yoğurt yemiyor elma, armut ve kayısı püresi ile yiyor, bir kezde büsküvi katmıştım ama sonrasında çok kustu diye bir daha vermedim, şimdilik püreli devam, ya yesinde boşver hazır olsun hem doktorlarda evde yapamazsanız onları verebilirsiniz diyorlar

valla aynen canm yesinde,hazır yoğurt oluversin napayım.bende ilk kez bugün bebe bisküvili verdim yedi.organik süt aldım onunla babymix yapayım bari,bebe bisküvisi karıştırırım yine içine

saphıra haklısın cnm yemeyince mecbur hazır alcaksın hele bide onu iştahla yiyosa gerçekten bulunmaz nimet senin için hem bende danonenin hazır yoğurdundan veriyorum normal sade yoğurt hatta demin verdim bisküvili yedi bi kase azcık bıraktı onuda ben yedim bakalım ben kaç kilo alcam bu ay:)))

engınar, kabak, patates, havuc, prınc ve et suyu ılave ettıgım corbamı yemedı
benı emmek ıstedı ve emdı sonra yıne denedım belkı yer dıye ama begenmedı sanırım yaaa

minikçim belki aç değildir,ya da gerçekten canı şimdi yemek istememiştir,sonra tekrar dene istersen.aa aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor un devamı gibi oldu :roflol:

yaaaa yemedi tam 1,5 saat uğraştım , yapmadıım şaklabanlık kalmadı yemedi sıpa , heryer muhallebi oldu , üstümüz başımız battı , içine elma rendeledim yine de yediremedim , halbuki elma püresini bi kere denemk için yedirmiştim yemişti çok da sevmişti napıcam ben yaaaa :1no2:

minikçim belki aç değildir,ya da gerçekten canı şimdi yemek istememiştir,sonra tekrar dene istersen.aa aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor un devamı gibi oldu :roflol:
yıne denedım emzırdıkten sonra yemedı ama yatmadan evvel versem mı acaba
ya da dolaba attım bır kase kadarını yarın mı denesem

kalimero daha önce et suyu kullanıyormuydun hani ilk defa denediysen ondan dolayı yapmış olabilir.
birde ben şimdi tüm sebzeleri önce tekli deniyorum (bezelye havuç patates gibi ) denemek için hani belki içinde sevmediği bir sebze olabilir diye .
acaba seninki bu durumda hangsini sevmedi?:uhm:

zamanla alislar yemeye ama belki bu biraz zaman alabilir.iste benim en korktugum buydu ya yemezse diye.

hos benim esim abartip daha 20 günlükken bile corba tattirmisti :) hergün az az deneyin bence illaki yiyceklerdir.

merhaba arkadaşlar bende kızıma dün patates havuç kabak ve pirinci haşladım çatalla ezdim biraz zeytinyagı kattım verdim kızım iyicene robot çocugu olmasın dedim ama yanlış zamanda denedim çünkü biraz rahatsızdı öyle olunca ögürdü hep bende onu robottan geçirdim 1 ölçü mama yapıp ilave ettim hafif koyu çorba gibi kızım bayıla bayıla yedi tavsiye ederim

afiyet olsun canim kizina ama ben ne olursa olsun rondoya karsiyim.cünkü belli bir süre sonra rondidan vazgecip catalla ezip vermeye gecince zorluk yasar cünkü damak yapisi alisiyor pütürsüz yiyceklere.

bende hicbir zaman tam corba kivaminda vermiyorum,benim lokum sivi seyleri daha cabuk kusuyor o yüzden icine hafif ekmek kiriyorum lapa gibi veriyorum o kaliyor icinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…