Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

Çilek senin doktorum Hipp önermiş.Sizdede Milupa varmı acaba en iyisi hangisi ya Hipp organik olarak üretiliyormuş ama ne kadar doğru acaba

birdefa cilekli ldim seyracim sonra farkedince almadim daha.benimkisi encok mango-elma karisimini seviyor.

off ben hic yogurt yapamiyorum yaa

Çilek senin doktorum Hipp önermiş.Sizdede Milupa varmı acaba en iyisi hangisi ya Hipp organik olarak üretiliyormuş ama ne kadar doğru acaba

canim enson gittigimde milupa verme icinde katki maddesi bulundu yeni geldi elime bildirim dedi.

hipp dedigin gibi organikmis israrla hipp ver nestlede verme dedi.bende hipp aliyorum artik.

seyracım ben de kavanoz mamalarının kavanozunu kullanıyorum yoğurt için..200 ml olanlarından..dr bana past.sütten dedi..başta yaptım yiyor hiç reddetmedi..15-20 verdim sonra belki kalorisi daha fazladır enerji verir ve ayrıca sabah yaptığım ama oğlumun hiç bir zaman içmediği biberon mamasını dökememk için 20 gündür mamayla yapıyorum yoğurdu..

evet diğeri gibi olmuyor sulu oluyor..sabah yapıp 4 saat bekletip dolaba koyuyorum..saat 2,5 gibi dolaba..3,5 ta çıkarıyorum..5 gibi de genellikle yediriyorum..mamadan olanı daha çok yiyor..

bende yogurdu pastorıze sutten mınık kavonoza yapıyorum
evet tas gıbı olmuyor ama tutuyor ama ben 6 saate yakın tutuyorum sonra dolaba koyuyorum

benımkı hazır kavonoz mama, muhallebı veya meyve karısımlarını yemıyor
eksımsı gıbı yuzunu burustuyor ılk kez dun hıpp muzlusundan bırkac kasık yedı
ben muhallebıyı prınc unu, nısasta ve ırmık karısımından evde kendım yapıyorum ama hergun degıl haftada 3 kez
meyve puresınınde kendım yapıyorum onuda severek yıyor hele de elmayı bıtınce cıglık atıyor

evet pastörize sütten yapmamı söyledi

bende yoğurdu oraganik sütle yapıyorum ve içine bebe bisküvisi karıştırıyorum.aynen benimki de başka türlü yemiyo

hero baby de organik tarım yapıyor arkadaşlar ama organik olmayan ürünleride var.ben genelde hero organikleri tercih ediyorum.benimki hipp in meyve sularını sevmedi

kaç kilo sorması ayıp?:)

ben bugün kızıma daha önce yaptığım tahıl çorbasının yoğurtlusunu yapçam,pirinç,bulgur ve mercimeğe yğurt ekliycem.bide ben şu babymixten aldım ama piraye yemedi açtım vermeyi denedim belkide yerdi ama hep ağlamaklı anlarına denk geldi:) 2 tanesini ben yedim o yüzden kalan 2 sini denemedim daha:)

bende bugün mercimek çorbası yapıyorum ilk kez,seveceğini sanmıyorum pek ama şansımı denicem.dün detavuk suyuna şehriye yaptım ilk kez çok sevdi ama tuzunu birazcık kaçırmışım,sanırım ondan sevdi.benimki tatsız tuzsuz şeyleri sevmiyor anası gibi :)
pirayecim benimki yese,uyumlu olan her çorbasına yoğurt koyardım ama yemiyor.maşallah piroşa yarasın cnm.ayrıca unutmadan sana da yarasın cnm naniknanik

merhaba bende daha yeni yeni çorba falan vermeye başladım kızıma yannız kuzu kemik ğini düdüklüde kaynatıyorum sonra patates havuçla suyuna çorba yapıyorum deneyen varmı doktorum ilik çok faydalı demişti içine bazan bulgur bazen pirinç katıyorum ama daha hiç yoğurt vermedim meyve püresi veriyorum hipp lerden yoğurt nasıl yapıcam bilmiyorumda

biz bi kere ilik kaynattın abooo bi koktu daha da yapmadık valla onu da attık zaten.koccaman bi kemikti ama yanlış mı aldık ne:) ama bebeğe dedik de aldık

yok yannış almışsınız büyük marketlerin hepsinde var küçük küçük kemikler kemik ilik li deyince onu veriyorlar benim kızım baya yiyiyor bendaha 2 haftadır hep onun suyunu her gün ayrı kaynatıyorum ve onun suyuyla çorba yapıyorum yoğurt nasıl yapılıyor veya bu minik yoğurtlar var onlardanmı veriyim markalarını pek bilmiyorum

ecsudi bende hiç yapmadım.hatta etsuyu ve tavuksuyuna henüz dün geçtik.doktorumuz öyle dedi.bu arada yoğurt yapımı için geçmiş sayfalara bakabilrsin cnm.birkaç kez tarifini verdik burda.başka tariflerde var.istersen bi göz at

ben tarifini veriyim kuzu ilikli kemik alıyorsunuz bulamazsanız kuzu incik alıyorsunuz ilikli
4-5 parça kemiği düdüklüye yıkayıp koyuyorsunuz suyunu bol koyun üstünü geçsin kemiklerin
başka bi ufak tencereye havuç patates bulgur içine ne koymak istiyorsanız sonra kemikler pişince kemiklerin son kısmında beyazımsı bi zar gibi et gibi bi et var ilik onu çorbanın içine katıyorsun ve suyunu kemikleri atıyorsun temizledikten sonra tuz koymuyorum yağ koyuyorum az bişey bu kadar ben böle yapıyorum sebzeleri zaten alıcak dedi doktor ama böyle daha vitaminli bende böyle yapıyorum

çorbişini yaptım kızımın ama yerken bi kustu anlatamam üst baş gitti içindekiler çok yumuşak değildi geçenki gibi ondan kustu galiba bende tel süzgeçten süzdüm biberonuna koydum 80 cc içti kıvamı çok güzeldi su gibi değildi sonrada beni emip uyudu ama bugünlerde biraz iştahsız zor yediriyorum biberonla su vercekmiş gibi yapıp kaşığı sokuyorum ağzına hiç yemezse de biberonla veriyorum yiyor
ben ilikten çorba yapmadım ama yapıcam bende ya kuzu iliğimi olması lazım ille çok kokar o yaa ben dayanamam kokusuna ıyy

kokuyor ama düdüklüde yapıyorum sonra suyunu hemen süzüp içine sebzelere atınca konu biraz hafifliyor kokuyor ama bende burnumu tıkayarak yapıyorum ama napalım herşey bebeişler için siz su falanda veriyorsunuz heralde ben daha hiç vermedim versemmi acaba bide bu büyümix falan demişsiniz hazır yoğurt veren varmı piraya sen evdemi yapıyorsun bide kalkınca şimdi ne vericeksin kızına günlük bitek çorbamı veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…