Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

saphıracım sonunda sevdiği bişeyi buldun oooh yarasın okyanus hanıma,piraye bugünlerde zorla yiyo,ayy ben gidiyorum taşınma arasında bide size laf yetiştiriyorum :)

dilokscum ben heryerde öyle okudum yapanlardan öyle duydum gün içinde saat 2 de yoğurt mayalıyorsam 4 saat mayalanıyor akşam 6 da alıp dolaba koyuyorum ertesi gün veriyorum .. bilmem yanlışmı yapıyom acaba..

dilokscummmm canikomm 100ml suya bir tatli kasigi pirinc unu koyup kaynatiyorum.indirdikten sonrada bir yemek kasigi kasik mamasi koyup(misirli ve bugdayli)karistirip yediriyorum..

bunu bazen cok koyu diilde daha sulu yapiyorum ozamanda icine devam mamasindan koyup biberonla veriyorum ikisinide cok seviyor benim böcük.

sen okuduysan doğrudur nazlıcım çünkü ben neden böyle yapıyorum bilmiyorum..sanırım yapan biri yazmıştı ben yanlış ta almış olabilirim..zaten sabahtan yapmak zor oluyor..bari şimdi yapayım yarın için..escuci sen de düzelt canım benim yazdığım tarifi

bu arada kızlar mamadan yapınca enerjisi daha mı yüksek olur..ben bi,raz da bunun için mamadan tercih ettim..umarım doğru bilgidir

okyanus hatunada afiyet olsun..yalniz bisi farkettim benim lokum gecen hafta iki defa tahil corbasi yedi ve cocuga inanilmaz gaz yapti.neyseki gaz sorun olmadi bize rahatca cikardida üzemdi beni.ya cikaramasaydii cok kötü olurduu kuzucum.

maytabım ne diyim pes etme.. sevdiği bişeyi bulunur mutlaka..
maşallah benim oğlanlar ne versem yiyor şimdilik..
bugün yoğurt çorbası yapacağım akşama pirincini pişirdsim biraz..
tarif burda...:))
YOĞURTLU SEBZE ÇORBASI

Malzemeler
1 kepçe yoğurt (125 gr)
1 patates
1 yemek kaşığı pirinç veya buğday unu
1 tatlı kaşığı sıvı yağ(zeytinyağı koyarım ben)

Hazırlanışı
Bir tencereye yoğurt, 1 yemek kaşığı buğday unu(silme) veya pirinç ve rendelenmiş patates ilave ederek pişiriniz. 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ilave edilerek servis yapılır.

bebelac sitesinden alıntı..

sağol diloks teyzesi :) bir kepçe verdim cnm.bir küçük kasenin yarısından fazla oluyo ama dediğim gibi ekmeğini de koyunca azcık daha çoğaldı

seyracım ben 1 -1,5 saat öncesinbden çıkRIYORUM..SULANSA DA VERıYORUM..HAPSı BıTMıYORSA TEKRAR DOLABA..BAZEN ILISIN DıYE BıSKÜVı KIRIYORUM ZOR YıYOR..NEYSE AMA ISITMA SAKIN CANIM EKŞıR HEMEN

saphıracım sonunda sevdiği bişeyi buldun oooh yarasın okyanus hanıma,piraye bugünlerde zorla yiyo,ayy ben gidiyorum taşınma arasında bide size laf yetiştiriyorum :)

okyanus hatunada afiyet olsun..yalniz bisi farkettim benim lokum gecen hafta iki defa tahil corbasi yedi ve cocuga inanilmaz gaz yapti.neyseki gaz sorun olmadi bize rahatca cikardida üzemdi beni.ya cikaramasaydii cok kötü olurduu kuzucum.

teşekkürler teyzeleri :) piroş kız benim haberim yok,kolay gelsin taşınmanda
çilekçim son günlerde bizde de gaz oluyor ama dediğin gibi çıkarıyor Allahtan

kızlar bende yoğurt çorbası pişiriyorum ama ben aşurelik buğgdayla yaparım azda yeşil mercimek katarım bebiş yiyebilirmiki tuzunu katmadan azcık alsam

ecsudi bende önceleri mamayla yaptım yoğurdu.çok sulu oluyor,sevmedim o şekilde.bir de doktorumuz sütle yap dedi.mamada da süt va sonuçta,zaten o yüzden yoğurt yapılabiliyor.bende organik sütle yaptım songünlerde.çoğunlukla babymix veriyorum.kendim yaparkende babymixi maya yapıyorum

canım marka verirmisin süt için bu devam sütlerindenmi alıyım büyümixle mayalıycam organig süt derken hangi marka biraz pinpirikliyimde kusura bakmayın kızlar

escudi canım milupa aptamil 2 bu mama..sütaş yoğurtla mayalıyorum..
babymixi hiç almadım henüz görmedim de çıkamıyorum ..organik sütü de ataştıraömadım hiçç..hava iyi olursa 1-2 güne çıkıp bakacağım migrosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…