Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

bugün kahvaltıyı elmalı goglyle hazırladım,hepsini yedi maşallah.üstünede emzirdim uyudu 1 de,şimdi kalktı.öğlen yemeği hazırlıcam.inşallah onu da yer

benimki hala yememeye devam ediyor ne yapacam bilmiyorum kesin doktora gideceğiz artık doktorumuzda kesin senin canın her zaman yemek yemek istiyor mu rahat bırak diyecek ama gelde bana anlat bunu çok üzülüyorum çok zayıfladı oğluşum bu aradada benide çok zor emiyor anca uykudayken emzirebilirsem uyanınca emmiyor bırakacak artık herhalde

canım dişleri çıkıyo olabilir mi? batu da diş çıkarırken kesinlikle yemiyo ve zayıflıyo , bi damla kalıyo suratı :sinifsinif:

bu emmeme problemi çoğunda var sanırım piraye de gündüzleri istemiyo pek, sabah ve geceleri bide akşam emerek uyur genelde ama önceden gündüzde emerdi şimdi istemiyo...gerçi ben çocuğa öyle bi yediriyorumki gözü memeleri bile görmek istemiyodur:)

kızlar ya yumurtayı hergün veriyomusunuz kahvaltısında? ben bikaç gündür hergün tam yumurta sarısı koyuyorum bişi olmadı ama zararlımıdır acaba görümcem ben 6. ayından beri hergün tam yumurta sarısı koyuyorum diyince bende basladım ama içimde rahat değil gün asırıyamı dönsem yine???

benim eltim de hergün vermiş .doktorumuz hergün verme dedi ama bende veriyorum valla.2 günde bir vermiyorum.ne vercem başka sorması ayıp.peynir yumurta verilcek tabi bence yaannii

aynen canım yumurta vermesem başka verecek bişey yok peynir alerji yapıyo zaten
daha doğrusu süt ürünleri alerji yapıyo bu çocuğa yaaa yüzü ağız kenarları göz kenarları kızarıyo
ee başka bişe kalmadı toz mamaları zaten yemiyoo reçel yumurta napiim

asorti peynir önemli yaa alerjimi yapıyo alla alla ilk defa duydum süt ürününe alerji yaa.Çook kötü eminmisin ona olduğuna.

kızlar havalar çok ısındı her gün tam yumurta sarısı çocuğa ağır gelir ya gün aşırı verin yada yarım katın
bu sıcaklarda biz bile her gün yiyince alerji yapıyor

ben yumurtayı iki gün ara ile veriyorum ,havalar çok sıcak artık ,ben öğlenleri iki günde bir tarhana çorbası veriyorum çok sevdiği için neredeyse hergün yapıcam artık o derece yani...

cnm aslında beimkide yarım gibi oluyo çünkü şuanda yazlıktayız burdan köy yumurtası alıyoruz çok küçük ceviz kadar bişi bende sarının tamını katıyorum market yumurtası alınca bende yarısını katarım

ben kahvaltısına çekilmiş ceviz koyuyorum hep bi zararı olmadı doktor da verebilirsin demişti.Acaba fındık ta versemmi.Rondoda çekilmiş iç yapayım diyorum.Koyarım kahvaltılara.ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…