- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.161
ben kahvaltısına çekilmiş ceviz koyuyorum hep bi zararı olmadı doktor da verebilirsin demişti.Acaba fındık ta versemmi.Rondoda çekilmiş iç yapayım diyorum.Koyarım kahvaltılara.ne dersiniz?
bende arada yarım yumurta sarısı veriyorum.
biz hergün yapmıyoruz kahvaltıyı.
genelde ben evdeysem yaparım.annem fazla uğraşmıyor.hemen peyniri verip geçiyor.
kızlar kusura bakmayın birkaç gündür tam gelemedim dünde misafirim vardı...tembel dolması:nazlıcım nasıl yaptın bu tembel dolmasını
canımcım ayrıntılı yazmayım dedidimmm kaydirigubbakcemile2yazdım orayadademek bir yerlerde ha aşkolsun, bende o bir yerlerde senden yorum bekliyorum nazlıcım
yazdım üste canımmm:1rolleyes:cokacimcoookcnm tarifini yazabilirmisinzemuszemus
ben haftada 3-4 gün koyuyorum kahvaltısına,yarım olarak.çünkü 3/4 ve tam olarakta denedim isilik gibi oldu vücudu,haftada 2 gn de ceviz koyuyorum.doktorun menüsü bu şekildekızlar ya yumurtayı hergün veriyomusunuz kahvaltısında? ben bikaç gündür hergün tam yumurta sarısı koyuyorum bişi olmadı ama zararlımıdır acaba görümcem ben 6. ayından beri hergün tam yumurta sarısı koyuyorum diyince bende basladım ama içimde rahat değil gün asırıyamı dönsem yine???
aynen katılıyorum cnmkızlar havalar çok ısındı her gün tam yumurta sarısı çocuğa ağır gelir ya gün aşırı verin yada yarım katın
bu sıcaklarda biz bile her gün yiyince alerji yapıyor
benimki de çok seviyor tarhanayı.bende çok sık yapıyorum.özelikle kıymayı tarhanaya karıştırıyom,şimdi bi de mercimekte karıştırmaya başladım,öyle de yiyoben yumurtayı iki gün ara ile veriyorum ,havalar çok sıcak artık ,ben öğlenleri iki günde bir tarhana çorbası veriyorum çok sevdiği için neredeyse hergün yapıcam artık o derece yani...
bu arada dün oğluşuma çilekli muhallebi yaptım çok hoşuna gitti bu günde şeftalili deneyeceğim inşallah sever hem meyveyide yemiş oluyor
ama hala kıymalı çorbaları yemiyor bugün bi daha deneyeceğim yemezse köfte yapacam bakalım onu yiyecekmi
siz hiç köfte verdiniz mi kızlar
tarhanada domates var ya cnm belki o alerji yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?